- Konu Sahibi yagmurdamlasi_58
-
Ya mune pazar paydosunda belli ki. Kaç saattir burda bu ergen. Artık sabaha mune uyanınca banlanır diye düşünüyorumK
Kız niye uğraşıyosunuz banlansın diye gülelim eğlenelim işte
Koca dediğin mutfakta aşçı......oo yeahOlmayan için buraya fazladan bi koca bırakıyorum,
çıktısını alıp sarılarak uyuyabilirsiniz.
Bu kıyağımı da unutmayın.
Eki Görüntüle 2548960
Koca dediğin mutfakta aşçı......oo yeah
Ben ss alıp bimere yazdım bile. Hadi bakalım sonun hayrolaYa neden korkayim aptal misiniz? Tutturmussunuz bi ip de ip defolun gidin sanki bisey yaptim. Ne tuhafsiniz ya
Ben ss alıp bimere yazdım bile. Hadi bakalım sonun hayrola
Yooo konusunu düzeltmiş. Neler neler vardı ilk konularından birinde. Keleşler, gerillalar, terör örgütleri bilmem nelerYahu abartmayın... Konu şu kadının Türkiye Cumhuriyeti erkekleri yerine kısaltmasını mı yazması yani ?
Abla ne oldu yaArkadaslar tüm samimiyetimle soruyorum: Aptal misiniz? Kocasizlik bu kadar mi basiniza vurdu? Iki dk telefonumu bos biraktim birileri girgirina biseyler yazmis. Hemen gerilla oldum vatan haini oldum bilmem ne oldum. Ulen siz kimsiniz ya? Kimden neyden kacayim? Simdi gidip en havali fotograflarimdan birini koyacagim. Fake de siz siniz vatan haini de sizsiniz görümcem kadar adi ve kötüsünüz. Biraz gevsemeye calisin bu kadari fazla.
Köyüne dönArkadaşlar birşey sormak istiyorum. Bu canlının konularına baktığımızda mitoz bölünmeyle oluşmuş bir amip olduğunu görüyoruz. Sitede banlanmak sadece normal insan için mi geçerli yoksa bunun gibi amipler de faydalanabiliyor mu.
Köyüne dön
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?