Görümce gercekligi, ufak espriler ve aptal üyeler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Uğraşmayın şu kızla arkadaşlar ya kendince hikayeler uyduruyor çokta komik bırakın bizde oda eğlensin işte. İlla bir dedektiflik yapacaksınız
Yaşa kız. Evdeki kocaya sahip cikamazlar burda ahkam kesiyorlar... siz gidin önce kocalariniz ip adreslerini kontrol edin...

Zeyno küstüm sana.. tutturmussunuz yok vatan haini yok ip.. boyle vatana ihanet olur mu baska seyin esprisini yap gozunu seveyim
Sen değil ya görümcen hain. Demedin mi terör örgütü üyesi gerilla diye? Bi gelsinler alsınlar ifadeni, bulsunlar görümceni?

Zeyno küstüm sana.. tutturmussunuz yok vatan haini yok ip.. boyle vatana ihanet olur mu baska seyin esprisini yap gozunu seveyim
Ama sen cok ciddi iddialar da bulunuyorsun tatlım kanıtım var dedin fetö dedin avukat arkadaşlardan yardım istedin, ben sana yardım etmek istemiştim şimdi böyle mi olduk yani

Ama sen cok ciddi iddialar da bulunuyorsun tatlım kanıtım var dedin fetö dedin avukat arkadaşlardan yardım istedin, ben sana yardım etmek istemiştim şimdi böyle mi olduk yani
Kanitlik bir durum olsa neden bu karadullar amann kadinlar kulübüne yazayim? Gulun gecin hayat kisa..

Kanitlik bir durum olsa neden bu karadullar amann kadinlar kulübüne yazayim? Gulun gecin hayat kisa..
İşte feryat figan yardım isteyince gercek sandım ihbar ettim bi ifadeye cagırırlar artık görümcenle seni, fena mı kız intikam almak istiyordun görümceden al sana bal gibi fırsat hadi yine iyisin sayemde

İşte feryat figan yardım isteyince gercek sandım ihbar ettim bi ifadeye cagırırlar artık görümcenle seni, fena mı kız intikam almak istiyordun görümceden al sana bal gibi fırsat hadi yine iyisin sayemde
Onun icin farkli planlarim.vardi ama neysee... bu da is gorurr... sagol cnmm

Topukluayakkabı58 saygilar yigido

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…