- 14 Ağustos 2017
- 9.973
- 12.811
- 248
- Konu Sahibi yagmurdamlasi_58
-
Görümceni eve neden aldın ki geneGörümcem yazmış arkadaslar pardon..
Yaşa kız. Evdeki kocaya sahip cikamazlar burda ahkam kesiyorlar... siz gidin önce kocalariniz ip adreslerini kontrol edin...Uğraşmayın şu kızla arkadaşlar ya kendince hikayeler uyduruyor çokta komik bırakın bizde oda eğlensin işte. İlla bir dedektiflik yapacaksınız
Kim yaptı kuzenin mi? Sende ifade verirken onu ispikleYa neden korkayim aptal misiniz? Tutturmussunuz bi ip de ip defolun gidin sanki bisey yaptim. Ne tuhafsiniz ya
Zeyno küstüm sana.. tutturmussunuz yok vatan haini yok ip.. boyle vatana ihanet olur mu baska seyin esprisini yap gozunu seveyimGörümceni eve neden aldın ki gene
Sen değil ya görümcen hain. Demedin mi terör örgütü üyesi gerilla diye? Bi gelsinler alsınlar ifadeni, bulsunlar görümceni?Zeyno küstüm sana.. tutturmussunuz yok vatan haini yok ip.. boyle vatana ihanet olur mu baska seyin esprisini yap gozunu seveyim
Ama sen cok ciddi iddialar da bulunuyorsun tatlım kanıtım var dedin fetö dedin avukat arkadaşlardan yardım istedin, ben sana yardım etmek istemiştim şimdi böyle mi olduk yaniZeyno küstüm sana.. tutturmussunuz yok vatan haini yok ip.. boyle vatana ihanet olur mu baska seyin esprisini yap gozunu seveyim
Kanitlik bir durum olsa neden bu karadullar amann kadinlar kulübüne yazayim? Gulun gecin hayat kisa..Ama sen cok ciddi iddialar da bulunuyorsun tatlım kanıtım var dedin fetö dedin avukat arkadaşlardan yardım istedin, ben sana yardım etmek istemiştim şimdi böyle mi olduk yani
Sen burda değil de kumda oynarsan hayatın daha kolay olacak gibi geliyor bana.Kanitlik bir durum olsa neden bu karadullar amann kadinlar kulübüne yazayim? Gulun gecin hayat kisa..
İşte feryat figan yardım isteyince gercek sandım ihbar ettimKanitlik bir durum olsa neden bu karadullar amann kadinlar kulübüne yazayim? Gulun gecin hayat kisa..
Onun icin farkli planlarim.vardi ama neysee... bu da is gorurr... sagol cnmmİşte feryat figan yardım isteyince gercek sandım ihbar ettimbi ifadeye cagırırlar artık görümcenle seni, fena mı kız intikam almak istiyordun görümceden al sana bal gibi fırsat hadi yine iyisin sayemde
Rica bebeem her zaman, sen konu aç ben ihbar ederim maksat işin görülsünOnun icin farkli planlarim.vardi ama neysee... bu da is gorurr... sagol cnmm
Görümcem yapmis..Kim yaptı kuzenin mi? Sende ifade verirken onu ispikle
HAHAHAHAHAHHAHAHAHAH SENIN KOCANIN EVI YOKKKKKızım senin kocan yok! Çıldırtmak mı istiyosun sen beni? Yok senin kocan!
Benim kocam var
Kocasızlık başına mı vurdu?
Ama var ki..HAHAHAHAHAHHAHAHAHAH SENIN KOCANIN EVI YOKKKK
Sabaha banlanmış uyanacaksın kuzum az uslu duraydın iyiydi eğlenirdikHAHAHAHAHAHHAHAHAHAH SENIN KOCANIN EVI YOKKKK
Topukluayakkabı58 saygilar yigidoArkadaslar tüm samimiyetimle soruyorum: Aptal misiniz? Kocasizlik bu kadar mi basiniza vurdu? Iki dk telefonumu bos biraktim birileri girgirina biseyler yazmis. Hemen gerilla oldum vatan haini oldum bilmem ne oldum. Ulen siz kimsiniz ya? Kimden neyden kacayim? Simdi gidip en havali fotograflarimdan birini koyacagim. Fake de siz siniz vatan haini de sizsiniz görümcem kadar adi ve kötüsünüz. Biraz gevsemeye calisin bu kadari fazla.
Kız niye uğraşıyosunuz banlansın diye gülelim eğlenelim işteAma var ki..
Senin daha kocan yok ki
Var mı? Yok kii
Senin kocan yoookk.
Sen banlanana kadar müge anlı ve demet akalın karışımıyla devam edicem
"Kıskanıyosun beni kızzııııımmmm " da diyerek araya Nagihan karadere de ekleyelimAma var ki..
Senin daha kocan yok ki
Var mı? Yok kii
Senin kocan yoookk.
Sen banlanana kadar müge anlı ve demet akalın karışımıyla devam edicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?