- 7 Temmuz 2016
- 74
- 39
- 3
- 34
- Konu Sahibi melekaltinn
-
Haklısınız ama sevdiğim kişi okulla birlikte bir işte 1 yılı aşkındır iyi bir maaşa çalışıyor benim mesleğim ise öğretmenlik geçen sene mezun oldum ve 1 yıl özel bir okulda öğretmenlik yaptım. Devam edeceğim mesleğime.Vallahi aileler kucuksunuz demis cidden kucuksunuz. Elinize mesleğinizi alsaniz bu kadar gelemez üstünüze. Bir şey dediğinde ben halimden memnunum sevgilim de memnun ki beni seçmis de olsun bitsin.
Devam et tabii ki ama bana nedense küçük yaşta evlenenler daha çok eziliyormus gibi geliyor. Onyargi da olabilir tabii.Haklısınız ama sevdiğim kişi okulla birlikte bir işte 1 yılı aşkındır iyi bir maaşa çalışıyor benim mesleğim ise öğretmenlik geçen sene mezun oldum ve 1 yıl özel bir okulda öğretmenlik yaptım. Devam edeceğim mesleğime.
Aynen birde sizli bizli hitap et;-)Nasıl bu kadar laubalilesebiliyorlar ben de bunu anlamıyorum. Sizli bizli konuşun, mesafeli olsun. Laflara bak, saygısız şey.
Onun yüzünden takıntılı oldum inanın. Sürekli boyumu kısa görmeye başladım .İnsanların boylarını hesaplıyorum artık o kadar baskı yaptı kı psikolojik olarak.Resmen kıskanıyor.Hiç muhattap olma bence..Bırak kendi çapında eğlensin garip
Birkaç kez kavga ettiler benle ilgili bir şey olunca ablasıyla konuşmayı kesiyor. Tekrar büyük kavga olsun istemediğimden ben diyorum ablana belli etme ama bunları bil diye. kardeşinin yanında bir melek. Ama o gidince tamamen laf sokan bir mahluga dönüşüyor.Bu kız nereden alıyor bu terbiyeyi bu cesareti. Benim boyum da uzun, beyaz tenliyim. Daha kimseye böyle bir dendizliğim olmadı. Ne kadar ayıp bir şey. Kız aile terbiyesi almamış. O kadar diyorum. Allah korkusu da yok. Kuldan da utanmıyor. Sen ne yapsan fayda etmez. Sevgilin haddini bildirirse bilemem. Ama sorması sana bike tuhaf. Böyle bir şey de insan tutamaz kemdini. Sen ne diyorsun der. Kafayı mı yedin der?
O bana demiyor. Ve ablası onun yanındayken bana karşı çok iyi. Bana dedi ki evde böyle diyor bana sorun sende değil ablam kıskanç ve fesat biri bu söyledikleri ele verdi kendini hiçbir şeyimize karıştırmayalım dedi.O bunları söylerken sen napıyosun? Ağzına yapıştırırım ben. Ha sevgilin de bu lafları sana taşıyosa, onun da ağzına tükürürdüm sen ne biçim erkeksin diye.
Demeyin öyle ya :/ Kaç yıldır sorun değildi galiba benimle oyalandığını düşünüyordu. Evlenme teklifimi anlattığımda da çok nahoş yorumlarda bulunup mutluluğumun içine etmişti (afedersiniz.)Ben suraya bir yazayim bu gorumce bu cocugu sana yar etmez ...
Görgüsüz bir görümcenin olduğu aileye gelin gidiyorsun. Üzücü, ömür boyu çekeceksin.
Ben çok şükür harika bir aileye geldim. Herkes meslek sahibi, işinde gücünde... Bu yüzden kimse böyle basit konuşmalar peşinde değil. Bu yüzden eşle değil, aileyle de evlenilir diyorlar. Çok da haklılar!
İnanın böyle bir insana sabretmek çok zor. Alıngan biri olduğumu söylüyor sürekli. Sanki dediği şeyler normalmiş gibi. Babam için küçücük adam dedi ve güldü.A-aa bildiğin sopalık !
Onun seviyesine inip kavga etme elbette , ama soğuk savaş kurallarını oyna .
Onun yerli yersiz seni bozmasına müsade etme . Ver cevabını .
Yani aman aralar bozulmasın , aman aile ilişkileri safları sıklaştıralım diye. .. bi densizin şişik egosunun tatmin üssü olamam , sende olma !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?