görümce gerçekten ömür boyu görülmeyesice mi? Yardım

Pazar günü istemem var ... Tam anlmıyla görümce olduğunda belki vazgeçer bu huyundan

Hayır o zaman daha başka gicikliklar yapar... kendini kötü hissetme asla hele ki fiziki olarak... beyaz ten ayrı güzel, esmer ten ayrı güzel. Hiç oralı olma, cevap bile verme o çatlasın...

Erkek arkadaşınızı dinleyin ve sakın muhatap olmayın istediğini vermiş olursunuz yoksa. Yüz göz olmayın karşılık verecem diye ama burnu havada olun mesafeli soğuk davranın ki yaklaşamasın size.Uzaktan uzağa kudursun dursun .
Sizi kendince yakıştıramamış mana buluyor. 186 ya 160 diye hani uzun boylu bir kız yakıştırıyordur belki...
Annesinin tavrı nasıl size? Acaba aile içinde kısa esmer yakışmıyorlar. vs şeklinde arkanızdan kulis mi dönüyor?

Erkek arkadaşınızı dinleyin ve sakın muhatap olmayın istediğini vermiş olursunuz yoksa. Yüz göz olmayın karşılık verecem diye ama burnu havada olun mesafeli soğuk davranın ki yaklaşamasın size.Uzaktan uzağa kudursun dursun .
Sizi kendince yakıştıramamış mana buluyor. 186 ya 160 diye hani uzun boylu bir kız yakıştırıyordur belki...
Annesinin tavrı nasıl size? Acaba aile içinde kısa esmer yakışmıyorlar. vs şeklinde arkanızdan kulis mi dönüyor?
Annesi çok iyi bir kadın ve bana çok iyi davranıyor ( en aızndan öyle görünüyor) Bu uzun boy takıntısı tamamen görümce yüzünden aileye takılmış. Ya herkes yüz olarak aşırı benzediğimizi düşünüyor. Ben sevdiğimden daha beyaz tenliyim. Hani yakıştıramamak sizce de saçma değil mi?

1.56 boyum var ve esmerim. Kocam 1.88
Kim ne derse desin umursamam. Hatta yanında gururla dolaşırım. Boyla tenle olmuyor bu işler. Kafana takma sen de. Hatta kendinle gurur duy benim gibi.:halay:

senin yaşında bende ayni şeyi yaşadım ama tipimle alakalı değil resmen kıskandı. hic muhatap olma kendi kendine konuşup dursun. evinede gidip gelme

Onun yüzünden takıntılı oldum inanın. Sürekli boyumu kısa görmeye başladım .İnsanların boylarını hesaplıyorum artık o kadar baskı yaptı kı psikolojik olarak.
1.60 kısa bir boy degıldı benım eşimde 1.86 bende 1.65 ne olmuş yani. o kusur arıyorda ondan resmen kıskandıgından hiccccc takma istedıgı zaten o

Kesinlikle sinir koy ve hep koru. Gelelim diger konuya.
Kücük degilsin, kücüklük yasla olmuyor. Olgunsan sorumluluk sahibiysen neden evliligi kaldiramayasin. Ben 24 ümde bebegimi aldim kucagima. Mezun oldugum gibi de evlendim. Olgunsan yasinin önemi yok.
Benim de boyum 1 58 esim 1 85. Baslarla kaynanam esime neresini beyeniyorsun diye diyince esim baslamis surasini burasini beyeniyorum diye acik bir sekilde ayip ayip diye nasil ciktigini sasirmis odadan. Ayip ama öyle soru sorana böyle cevap verilir.
Ha boyum kisa ama inan güzelim. Sen de böyle de kendine. Yüzüme bir bakan bir daha dönüp bakar. Kisa boylu olmak güzellik ölcütü mü ki?!

Kesinlikle sinir koy ve hep koru. Gelelim diger konuya.
Kücük degilsin, kücüklük yasla olmuyor. Olgunsan sorumluluk sahibiysen neden evliligi kaldiramayasin. Ben 24 ümde bebegimi aldim kucagima. Mezun oldugum gibi de evlendim. Olgunsan yasinin önemi yok.
Benim de boyum 1 58 esim 1 85. Baslarla kaynanam esime neresini beyeniyorsun diye diyince esim baslamis surasini burasini beyeniyorum diye acik bir sekilde ayip ayip diye nasil ciktigini sasirmis odadan. Ayip ama öyle soru sorana böyle cevap verilir.
Ha boyum kisa ama inan güzelim. Sen de böyle de kendine. Yüzüme bir bakan bir daha dönüp bakar. Kisa boylu olmak güzellik ölcütü mü ki?!
Maalesef güzellik ölçütü sanıyorlar. Bu kız yüzünden kısa olduğumu düşündüm ilk kez. Öncesinde o kadar çok begenen vardı ki hiç kısamıyım diye bile düşünmemiştim.

benim boyum 175, nişanlımın 190. hani görümcenin kriterlerine göre boyu boyuma. :KK48: onlarda da bir hala var beni ilk gördüğünde amaaannn zürafa gibi kız demişti:KK53: hani yaşlı falan da değil düşüncesizlik etmiş, yaşına verelim diyelim. 34 yaşında:KK53:
takma canım derler de derler yani. allah tamamına erdirsin:KK51:

benim boyum 175, nişanlımın 190. hani görümcenin kriterlerine göre boyu boyuma. :KK48: onlarda da bir hala var beni ilk gördüğünde amaaannn zürafa gibi kız demişti:KK53: hani yaşlı falan da değil düşüncesizlik etmiş, yaşına verelim diyelim. 34 yaşında:KK53:
takma canım derler de derler yani. allah tamamına erdirsin:KK51:
Teşekkür ederim canım Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın. Uzun boya laf kısa boya laf her şeye bi laf...

Gorumcenizin genel özelliği patavatsizlik gibi geldi. Siz ne yaparsanız yapın o bir şekilde size bir kulp bulacak bugün boy yarın kilo obur gün mesleginize laf edecek. o yüzden takmayin duymazlıktan gelin nisanlin da demiş zaten fesatligini belli etti diye. Ablası yüzünden aranizi bozmaya degmez eger siz nisanliniza guveniyorsaniz onun sizin omur boyu arkanizda duracaginiza inaniyorsaniz gerisi hic muhim degil hersey hallolur kulaklarinizi tikarsiniz konusur konusur kendini belli eder susar tabii ki de yeri geldiginde lafı esirgemeyin ama tepkiyi nisanliniza göstermeyin gorumcenize gosterin. Resmiyeti her zaman koruyun ki size laf soyleyecek cok fazla yuz bulamasin. O sen dese bile sizli bizli ol simdilik. Bende de bu modelden bir elti var nisanliyim suan ve kiskanmadigi birseyim kalmadi neredeyse. Ne meslegim kaldi ne yaptigim nişan ne nişanda giydigim kiyafet hepsini tek tek saymış kayinvalideyle tartışırken. Yuzume de söylemiyor birsey ama yanyana gelince anlıyorum ne hissettiğini.

Vay be gorumceye bak sen madem cok dini butunmus Allahin yarattigi boyu nasi oluyo da kucumsuyo ? bidaha ole konusmasina izin verme o nasi laf ben sevmem ole laflari falan de boz onu insanlarin icinde bakalim yapabiliyomu.

Back
X