görümce görümce allahından bulasın...

Bende o kısımdan sonrasını okumadım. Çünkü aynı şeyle de beni görümcemin kocası itham ediyor. Hamileligimiz arasında bi kac hafta vardı. Bizi kıskanıp çocuk yaptınız deyip durdukça sinirlerimi bozuyor. Ayrıca üslup o kadar saldırgan ki... Bazen okuduğum konuları karşı taraftan da dinlemek gerekiyo diye düşünüyorum.

Kıza illa ki halanla görüş ısrarı neden? Onsuz olamıyor mu?

Ya bu arada bende bi görümceyim. Hatta iki geline görümceyim. 2 tane yeğenim var. Küçük gelinimiz yeni geldi. Ama yapı olarak hiç uyuşmuyoruz. Aşırı derecede bencil ve kibirliler. Kız nikahta dagitilcacak susleri bile madam Coco'dan istedi ve yaptırdı da. Kuaförde yaşanan bi problem yüzünden abim düğünlerinin ertesi günü beni aradı azarladı falan. O kız aratti biliyorum çünkü insan kendi kanını canını tanımazmi? O durup dururken böyle yapmazdı. Gelinimizin numarası bile yoktur kimsede.

Şunu demek istiyorum. Eğer bi kadın kocası adına şunu yaptırdım bunu yaptırdım diye konuşuyosa bence mağdur görülecek bi durum yoktur.

Ayrıca konunun tamamıni okumadım ne yalan söyleyeyim. Yorumlardan da anladığım kadarıyla söylüyorum bunu. Eşimin amcası çok gaddar bi adammis. Çalışmaz ve eve para birakmaz aksama kadar annesinde otururmus. Karisi da çocuklar aç diye balkona kuşlara tuzak kurup serçe güvercin ne bulursa artık onu avlar suyuna çorba, etini de katık yapıp yedirirmis çare bulamayınca. Bir anne ne olursa olsun çocuğunu doyurmak için çare bulur velhasıl. Bilmiyorum konuyu yanlış mı anlamışım.

şok oldum okurken...aslada konuşmayın halası olsaydı hala gıbı davranırdı...yalnız ben bırsye takıldım kızınıza mama vermemıs oda mama mama dıye aglayıp uyumus ya...SIZ NIYE VERMEDINIZ ACMI YATIRDINIZ???? anne olarak garıpsedım anlayamadım bu durumu....ne demek yemek vermedı...vermedıyse kalkın gıdın evınıze yedırın cocuğu

Ya bi de sonuna şimdi okudum. Acaba benim oğlanda mi bi problem var. O da 3 yaşında hatta 3 yaşını bi kac ay geçti ama daha insanların iyi veya kötü niyetli olduğunu anlayamıyor. Bi çocuk var süreli azarlayan hirpalayan ama bi türlü o çocuktan uzak tutamıyorum. O çocuk sana zarar veriyo desem bile anlamıyor. Acaba bizim gelişim de mi problem var.? Baksanıza konu sahibinin kızı kendi muhakemesini yapıp bir de tavır koyabiliyor...

Şiştim valla ya
Tamam gorumce ,elti ,kv sorunu hep vardir ama sizin konunuz cok itici geldi. Onlarin normal olmadigi kadar sizde normal degilsiniz hatta ailece.. Esini ac birakan koca,kardesini baltayla kovalayan abi...

Yuhh be ne insanmis bu H kisisi

Bu H... Kisisinin adı Hatice mi

Çocuğu aç uyuttu diyen arkadaşlara cevabım çocuğumu tabikide aç uyutmadım siz olsanız uyuturmuydunuz?
sadece kızım ordaki mamayı sayıkladı. onu anlatmak istedim. eee gece gece marketler bakkallar kapalı olunca ordaki mamayıda alamıyoruz haliyle.
ayrıca fesatlanıp hamile kalmış evet anlatımım yanlış olabilir demek istediğim o değildi tabikide Allah isteyen herkeze evlat nasip etsin Kimseyi de evlat acısıyla ve yokluğuyla terbye etmesin. ama orada demek istediğim şey çocuk yapmaya niyeti yoktu 1tane yeter bu adama dyip duruyordu ve korunuyordu. bnm hamile kaldığımı öğrenince oda çocuk istedi.

kınayı ve nişanı babam yaptı ama eş tarafından gelen takı toka vsden bahsediyorum eşim yaptı diye.

Sorunun cevabi cok net: gorusturmeyeceksin tabi de o kadar yazmissin etmissin bu soru icin miydi. Bosuna okumusum

İnsanlar yaşamadan bilemior. İster inanın ister inanmayın.
Kayınpeder senelerce eşini dövmüş, çocuklarını dövmüş, eşimin ve akrabalarının anlatmalarından biliyorum. hapse girmiş çıkmış,kendi öz oğlunun sırtına diğren fırlatmış. dediğim gibi böyle olduklarını bilmiyordum bilsem eşimle Yemin ederim evlenmezdim. Kaynanamın Ömür boyu kullanacağı psikoloji ilacı var, eşimin ortanca ablası Şizofren.

"ablasını baltayla kovaladı ve nerdeyse dövecekti. o günden sonra ablasını ne mal olduğu anladı ve bana ve kızına döndü bir daha ablasını dinlemedi."

şu yukarıdaki kurduğun cümle var ya; ben böyle kocadan korkarım, üzülürüm, kız evladımın böyle babası olması beni düşündürür, en ufak bir hatada onu da beni de kovalamayacağını nereden bileyim.
ama sen gururla anlatıyorsun.
o yüzden alıntı yaptığım kısımdaki yazdıklarını çok önemsediğini sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…