görümce görümce allahından bulasın...

benim görümcemde 3 tane çok şey yaşattılar bana büyük görümcemde eşimle ayrılalım diye namusuma laf etmiş hep sustum sabır diledim beddua etmedim kendisi evliyken ve iki çocuk annesi aynı iftiraya eltisigil tarafından uğradı kimsenin ahı kimsede kalmaz özür diler hala eşime arayıp ama eşim en baştan huylarını anlatmıştı bana yine de evime gelmek ister sadece yakın değilim eşim arada kalmasın üzülmesin diye de kırıcı olmam o yüzden kim ne kötülük yaparsa birgün o kötülük kendisini bulur

bi laf var çocuk sevildiği yeri bilir boşver kızında biliyomuş halanın ne olduğunu

o sizi çekememiş de siz sanki çok uyumlu olmaya gayret etmişsiniz? 3 börülcem var maalesef ne demek?
nişanı kınayı düğünü eşim yaptı demişsiniz, nişanı-kınayı kız ailesi yapar benim bildiğim? sizin aileniz herşeyi eşinizin üstüne mi yıktı? o zaman eşinizin ailesi hırslanmakta haklı tabi...

valla görümcemi, eltimi normal sınırlar dahilinde sever, sayarım yeri gelir çok severim yeri gelir öfkelenirim yeri gelir kıskanırım hatta şöyle söyleyeyim 1 çocuğu olan ve 2 kürtaj yaptıran görümceme çok hasetlendim fakat bi türlü hasetten hamile kalmayı beceremedim!! allahın takdiri...
siz hamilesiniz diye başkası hamile kalamaz mı?
kardeş kardeşi balta ile kovalamış, ben olsam kızardım eşime, bugün kardeşine balta kaldıran, canından kanından olanı önemsemeyen yarın eşine ne yapmaz??
çok ayıp eşinizin tutumu...
kaldı ki benim oğlum benim kızımı balta ile kovalasa, aralarını açan hakkında ben de iyi laflar konuşamam...
siz hamileyken size hastane bulması saçma olmuş gereksiz müdahale etmiş işinize...
size kızıp yeğenine, el kadar çocuğa tavır takınması çok ayıp, ama sanırım dayısı ve yengesi olarak sizin aile fertleriniz de o kadının çocuğuna ço ksevip değer vermemişsinizdir, neticede kardeşini balta ile kovalayan yeğenini düşünmez!

Hepsini okumadım kusura bakma ama okuduklatım kızını bile hörştürmemene yeter.kızın hala mı özledim derse ozaman yapacak bişey yok ama istemezse boşver bu sefer gide gele kızını kışkırtır sana karşı

Aranızda bu kadar sorunlar varken, birbirinize çift taraflı bu denli incitirken neden kızınızın derdine düştünüz ki?
Ben orada olsam görümcenizin geldiği vakit oraya uğramaz ,olaki siz oradayken gelirsede çocuğumu alıp eve giderdim.
Olacağı bu ,hiç bu şekildeki aile ilişkileri ile ve de halası zaten kötü davranmış kızınıza ne diye görüştürecekmişim !!!
Halası olsa ne olur olmasa ne olur .....

öncelikle eşinizin ablası olmasına rağmen bu kadının gerçek yüzünü görmesine sevindim. Hiç farketmeyebilirdi ya da kabullenmeyebilirdi. İyi ki fark etmiş. Kızınıza da şöyle diyebilirsiniz bence, yani en azından ben öyle söylerdim derdim ki kızım o da senin halan ama bizim biraz aramız açık bizi pek sevmiyor diye açıkça söylerdim. Çünkü o kadın kızınızla görüşse etse onun da aklını doldurur saçma sapan laflarla. Olmaz olsun öyle hala yani

Sizin cocuga bisey anlatmaniza gerek yok buyudukce kendi anlar zaten sevip sevmeyecegini
Bu arada seviye yerlerde ne bicim konusmalarne bicim isler bunlar ya kusura bakma ama sende iyi degilsin kocanda gorumcende...

Ya eşim eve para bırakmadı hamileyken aç aç kaç gün bekledim yazmışsın hala derdin H. mi?

Artık şu da anlaşılsın kimse nispet olsun diye hamile kalmıyor öyle olsa burada kaç senedir deniyoruz hamile kalamıyorum diye konular açılmaz.

Kızınızı gorusturmeyin tabii ki. Benim halalarımda annemi, beni çekemezler. Annem onlara laf söylememiş bugüne kadar ondan hiç kavga çıkmamış ama ben büyüyünce karşılarına çıkınca sınır oldular. Hele küçük halam. Giydigimiz elbiseye taktigimiz yüzüğe kadar laf söyler. Çünkü çatlar hasetinden. Ha hayatımda yok hiç yıllardır gormedim yüzünü. Arada bi benim telefondan ariyorlar orada 2 dk konusuruz o kadar. Onun dışında olmasada olur yanı benim için kendisi ve çocukları .

yazdıklarınız ysadıklarınız cok zor ama 2 yasındakı cocugu mama mama demesıne ve oylece aç uyumasına neden olabılecek bır halayla asla gorusturmemelısınız.kendı evladım geldıde gozumun onunde içim sızladı

En azindan esin arkanda. Ya ablasinin tarafinintutsaydi ve gercekleri goremeseydi..

Bahsettigin h...kisisini tanimam etmem; elbet haksiz oldugu yerler vardir ahini almistir.ama senin tavrin da inanilmaz itici.insan ne ekerse onu bicermis.

Kızımla yeğenim arasında 1,5 yaş var (yeğenim küçük), oğlumda diğer yeğenimin arasında da 1 yaş var (oğlum küçük). Ne yani biz şimdi gelin-görümce birbirimizden fesatlanarak mı hamile kalmış oluyoruz.

Yarıya kadar okudum daraldım. .
Uzak diyorsunuz. .
Siz izin vermeseniz bu kadar nasıl müdahale edebilir. .
Allah aşkına mesafe mesafe. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…