Merhaba arkadaşlar, anlatılacak o kadar çok şeyim varki hangini anlatsam hangini yazsam bilmiorum. Eşimin 2 ablası 1 kız kardeşi var. yani 3 börülcem var maalesef. neyseki ikisi pek bişeye karışmaz. Ben şimdi Eşimin ablasını en büyüklerini anlatıcam.
4 yıllık evliyim ve 3 yaşında bir kızım var. Biz daha evlenmeden önce H... görümcem kendisi evli ve 1 çocuğu vardı, evlenirken nişan yapmamışlar. Bizim sülalemizdede herkez büyük Nişan yapmıştır göbekler atılmıştır eee haliyle bende istiyorum tabi. H.... kişiye nişan yapılmamış söz nişan aile arası olmuş diye bir tuttturdu nişan olmasında olmasın diye. eşimide gaza getirdi birde kayınpeder nişan olmasın dye tutturdu ee tabi baskın taraf ben çıktım nişanımda düğünümde kına gecemde herşeyim oldu çok şükür ama tabi hiçbişeyi kayınpeder yapmadı. herşeyi eşim kendisi yaptı tabi düğünden sonra toplananlarla borçlarımızın çoğunu ödedik. Neyse birkaç ay sonra ben hamile kaldım. Eşimde bende devlet hastanesine gücenmiyoruz ve özele gidiyordum. Bu arada H.... kişiside hamile olduğumu duyunca oda fesatlanıp hamile kalmış. kendisi Uzakta yaşıyor olmasına rağmen sağolsun herşeye yetiyor. Ben özel hastaneye gitmiyim diye kırklarelinde devlet hastanesinde bana bir doktor bulmuş. yaşadığım yer çorlu ve ben her ay çorludan kırklareline kontrole gidicem. arabamızda yoktu o zamanlar otobüsle gidicem astarı yüzünü geçecek ve doğum olsa oraya nasıl yetişiyim akıl var mantık var. ama mesele ben doğum yapayım benm ailem gelmesin kendileri baksın etsin amaç oo biliyorum. ve kendside tıp fakültesine gidiyor o dediği devlet hastanesine gitmiyor haa. Eşime havale ettim ve birgüzel tartıştılr. ben özelde doğum yaptım ve çok şükür bebeğimde doğumumda çok iyi geçti. Tabi bunun burun sokmaları bitermi hiç bitmez. okullar kapandığının ertesi günü gelir ve okullar açılmasına birkaç gün kala gider. ve biz eşimin ailesiyle aynı bahçede farklı evler şeklinde oturuyoruz. hergün müsibet suratını görmek zaten ölüm gibi. bu H.. cadısnın yazın geldiğinde hep arkamdan atıp tutmalarını duydum artık sesini duymayım dye müzik açardım son ses. neyse bu H... cadısı her geldiğinde eşimde bi afralar tafralar bi tavırlar bana karşı resmen ayrılalım boşanalım diye uğraşıyodu. H... kişisi gelemediğinde de hep ararmış kocamı telefonunda görürdüm de bişey demezdim. biz 1 kavga ediyosak o geldiğinde 10 olurdu. benim kocamda pek bi gaza gelir doldurup doldurup bana yollardı. eşim eve 5 kuruş para bırakmadan bütün paraları yanına alıp gittiği ve ben hamileyken işten gelene kadar aç aç onu beklediğim günleri çok iyi bilirim. çünkü H... kişisi karına paraları verme derdi hemde yanımda. kocam anlattı hep dermiş ipleri eline verme, döv yüz bulmasın senden sesi çok çıkmasın. eşimde gaza gelir nerdeyse dediği herşeyi yapardı. böyle böyle oğlunun sünneti vardı ve biz oraya gittik orda birçok tartışma oldu ve ben hiçbirşeye karışmadığım halde bütün suçlu ben oldum. eşim benim bişy yapmadığımı bildiği için ablası buraya geldiğinde artık laf sokmalarına küfür ve hakaretlerine dayanamadı ve çok büyük kavga ettiler. ablasını baltayla kovaladı ve nerdeyse dövecekti. o günden sonra ablasını ne mal olduğu anladı ve bana ve kızına döndü bir daha ablasını dinlemedi. biz 1 sene küs kaldık ve hiç konuşmadık. annesine geldiğinde de gitmedik. iki evi ayıran bir duvar var ortada boşluk vardı ve eşim ablasını yüzünü görmeyelim diye oraya kapı yaptı. o geldiğinde kapatıyoduk ve o evine gidene kadar düşman gibi hiç kapıyı açmıyoduk. 2014 ramazan bayramına kadar konuşmadık. bayramda küsler barışırmışmış ya bizde öyle adetten barıştırıldık ve hiç gidiş geliş arama yapmadan o annesine geldiğinde iki komşu gibi konuştuk. öylece bir sene geçti. ve bu sene ramazandan önce yine geldi ve öyle samimi olmadan konuşuyoduk ayıp olmasın diye gidiyoduk falan. biz eşimin yengesine gitmiştik karşımızda oturuyordu ve eşim yengesinden bizim eve kablo çekiyodu internet için (elektirikçidir kendileri) bizde kızımla yengenin kızı oynuyor diye orda muhabbet edyrduk oturuyorduk ve eşim birden oraya geldi soluk soluğa ve bir daha ablamla konuşmayacaksın babamada asla yüz vermeyeceksin dedi. ne olduğunu sorduğumda ablası babası ve kardeşi bahçede oturmuşlar benim dedikodumu yapıyorlarmış. eşim duymuş ve yanlarına gittiğinde eşime karını çok dinliyosun hep onun dediğini yapıyorsun, bizi dinle karına yüz verme, karın yüzünden ablanla küsüyorsun konuşmuyorsun, annene babana kardeşlerine hiç yardım etmiyosun(maddi olarakmış) karını dinleme falan diye anlatıyorlarmış. benim için ors...... falan gibi ağıza alınmayacak sözler söyrlüyorlarmış. eşimin amcası genlevden bi kadınla evlenmiş ve kadın 2 kocaman çocuğu olduğu halde adamı bırakmış gitmiş ve gene kendi işini yapmaya başlamış. ve beni o kadına benzetmiş bu H.. kişisi. eşim bunları bana anlattı ve o günden beridir ablasıyla konuşmuyoruz. artık enişteside eşimi facedn silmiş oda tavrlı bize karşı. kocama diyorum artık ne olursa olsun ablanla konuşmam asla affetmem. ve ramazan bayramında ailesine bayramlaşmaya gittiğimde ablasıda ordaydı ve bayramlaşmadım. yüzüne bile bakmadım ki bana fırsat kalmadan zaten o içeri gitti ve yanımıza gelmedi.
Aslında çok uzun anlattım ki dahada uzamasın diye arada olan birçok olay var ve anlatsam ne sayfalar ne günler yeter. kızına yemek yedirirken benim 1,5 yaşındaki kızımı yanından kovdu sırf bana kızgın olduğu için ve yemek vermedi, kızım mama mama diye ağlaya ağlaya uyudu. hakkımı asla helal etmiyorum. yudum emeğim varsa (ki beni köpek gibi çok kullandı) hiçbirini helal etmiyorum.
Benim derdim şu; bunca olan bitene rağmen ben 3 yaşındaki kızıma h... kişisinin onun halası olduğunu anlatıyorm, ve kızım o kişinin kendisine hep kötü kötü baktığını hep kaşlarını çattığını o benim halam değil benim 2 tne halam var diye söylüyor. Ben kızıma ne anlatmalıyım ne yapmalıyım, büyüdüğünde görüşsünlermi bilemedim. Kızım hala diyordu ve bir kere kızıma bağırdı kızdı ve bana kızdığı için kızıma hep ters ters baktı bu H kişisi bende gördüm eşimde görmüş. O günden beri kızım ona hala demeyi zaten kesti. ben bilemedim ne yapayım. Biz konuşmuyoruz görüşmüyoruz diye kızımıda görüştürmeyimmi sizce?
Ablasini baltayla kovalayip hamile esini gun boyu ac birakan bi esiniz var..bu daha buyuk bi sorun sanki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?