görümce görümce allahından bulasın...

Görümcenizin yeğeniyle arası iyi olsa görmek hakkıdır, görüştürmemek olmaz derdim, ama zaten çocuğunuza düşman gibi bakan ve davranan birini görüştürmeseniz de olur. Ben olsam görüştürmem. Güvenemem bir kere. Kötü muamele etmeyeceği, dövmeyeceği ne malum... eksik kalıversin öyle hala da.

Fesatlanıp hamile kalmıştan sonrasını okumaya gerek görmedim. Bebek için Rabbime dua eden ve inanılmaz paralar harcayan tüm arkadaşlarıma 'fesatlanmak ' diye bir yöntem olduğunu duyurmak isterim. Bu da size bir hizmetimdir.

tabıkı gorusmeyın ve cocugunuzda gorusmesın..esınıze soyledıklerını evladınızada soyleyecek kı sımdıden tavırları hala gıbı mı sızce..bence uzak durun hıcbır sebep konusmanızı gerektırmıyor sızın namusunuza laf soylemıs otesı varmı bunun sonrasında neyı dusunuyorsunuz daha

Ne demek çocuğa yemek vermemek? Siz nasıl aç uyuttunuz çocuğunuzu? Nasıl müsade ettiniz? Aynı yerde oturuluyorken alıp çocuğunuzu evinize götüremediniz mi?
Size çok kızdım inanın.Uzak bir yerde dahi olsanız,alıp çocuğunuzu çıkmalıydınız. Bu kadar pasif kalmamalıydınız.
Şimdide görümceme hala desinmi,görüşsünmü diyorsunuz,boşverin,çocuğunuz onu,o çocuğunuzu sevmiyor,2 tane daha halası varmış,ufacık çocuğu aç yatıran,annesine hıncını ondan çıkaran hala olmasada olur.

Konuda bazı şeyler bana da nahoş geldi. Diğer bazı yorumcuların bahsettiği fesatlanıp hamile kalmak, çocuuğunuzun aç yatması filan. Halasının çocuğunuza yemek vermemesi, çocuğunuzun mama diye ağlayarak uyumasını gerektirmez ki... siz annesi değil misiniz, niye çocuğunuzu açlıktan ağlayarak yatırıyorsunuz?
Ben ilk yorumumda sadece sonda sorduğunuz soruya cevap verdim kendimce, ama genel olarak bu konuda sizin de görümcenize iyi niyetle yaklaşmadığınız, pek de masum olmadığınız belli.

Çok karışık bir aile burdaki hiçkimse normal gelmedi bana baltayla kovalamak ne,halanın sana kızıp küçüçük çocuğa yemek vermemesi ne baştan aşşağa saygısızlık kokuyor. bence sizin ve eşinizin görüşmediği biriyle sırf halası diye çocuğun görüşmesi anlamsız olur ha kadın sizi sevmesede çocuğu çok seviyor olsaydı hadi neyse halasıdır görüşsün derdim ama öyle bir durumda yok boş ver uzak dur.keşke evinde uzak olsaydı siz aileyi geç düşman gibi olmuşsunuz

Öncelikle kızını aç yatirmayacagini biliyorum.. O hala olacak kadinlada ne sen gorus ne çocuğunu gorustur..
Kadın size kini nden cocugunuza zarar verebilir Allah korusun

valla konu sahıbı sende hıc altda kalacak bı tıp degılsın masallah !
bı mazlumluk gormedıgım ıcın tavsıye vermeye ıhtıyac duymadım
ama sızın ıcın sunu soyleyebılırım kendınızı cok fazla onemsıyorsunuz
size ınat cocuk yapmıs olması mesela
sızden once evlenmıs bı ınsanın ıstedıgı zaman cocugunun olması kadar normal ne olabılır ?
nısanı kınayı herseyı yaptırdım esım yaptı demıssınız
benım bıldıgım nişanı zaten kız tarafı yapar ?
kayınpederınız belkı bundan dolayı yapmak ıstememıstır

kötu olmak en kolayı sız ıyı olmayı secın
mesafe koyun gorumcceye olsun bıtsın

Nişanı ve kınanı neden eşin yaptı orasını anlamadım ben. Senin babanın yapması gerekiyordu onları. Ben de fesatlanmaktan sonrasını okuyamadım. Zaten o nişan meselesinde takılıp kalmıştım. Çirkin aile ilişkileriniz var. Karşımdaki istediği kadar seviyesiz olsun ben oraya inmedikten sonra hiç kimseyle bu tip kavgalar yaşamam.

4 yıl geçmiş hala nişan döneminizde nişan yapılmasın dediden başlamanız bana geçmişe takılan unutamayan biriymişsiniz izlenimi verdi.
Bence karşılıklı birbirinize diş bilemişsiniz ( hamile kalmasını bile size kıskanmasına bağlamışsınız ) en ufak şeyleri biriktirip uzatmışsınız, eşinin balta almasına şaştım ben en çok. Ama senin hoşuna gitmiş çünkü ablasını kovalamış baltayla.
Halanın tuhaflığına gelene kadar şiddet eğilimli babada takılı kaldım ben.

Saçma ve boşluklarla dolu bir konu. Uzun yazilmiş ama alakasiz yazilmis, dolayisiyla ne neden oldu hicbir sey anlasilmiyor. Uzun yazmak mesele degil bastan sona okudum, bari ne demek istediginizi ozetlemis olsaydiniz...

Kizinizı görüsturmeyin benim annem o kadar çekmesine ragmen bize yansitmadi büyüdük ve gördük daha koťu oldu hatta bigün halami evden kovdum sinir krizi gecirdim ,cunku annemin erkek cocugu yok diye laf soktu asla susmam haksizliga..bosverin hic üzülmeyin görüsmeyin de oh.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…