• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

görümce görümce başın devrilice :)

11 senelik evliyim ,3 görümcem var ve bende 6 senedir görümceyim.Olaylara çift taraflı bakabiliyorm.
Bugüne kadar ne görümcelerim beni üzmüştür,nede ben onları.Gelinimiz içinde geçerli aynı durum.
Bu durumlar karşılıklı iletişimle alakalı.
Bence sizin durumunuzda küsülücek birşey yok. Rahatsız olduğunuz konuları kendisiyle paylaşın gerekirse eşinizle beraber konuşun.
Amaç bağcıyı dövmek değil,üzüm yemek olmalı.

yani düşünsenize görümceniz sizin çocuğunuzu seviyor, sevinmesi gerekirken saçma sapan hareketler yapıyor, evet bende belki bi gün gelin olcam belki bende görümcemi sevcem-sevmicem duruma göre ama bana zararı yoksa düşmanlık edeceğimi sanmıyorum, yani görümceler belki kötü olabilir ama bizim ailede durum tam tersi, abim yengem bi gün geldiler işte anneme misafirliğe, bebek için abim dediki hafta sonları size geldiğimizde bebek sizde durur bizde gezeriz, bakın abartmıyorum yengem bizim yanımızda bunu söyledi "niye burda duracak hafta içi zaten annemde kalacak ben ne zaman çocuğumu seveceğim" yani kendi annesinde 5 gün durunca sıkıntı yok hafta sonları bebek 1-2 saat babannede kalınca sıkıntı var çok ciddiyim benim yengem cins bir kişilik ve de istemiyorsanda bunu bizim suratımıza söylemesi saçmalık ve terbiyesizliktir

cnm yengeniz çalışıyorsa ve hafta içi annesi bebeğe bakacaksa hafta sonu da kendisi bebeğiyle vakit geçirmek isteyebilir. bunda bir kötülük yok. yazık o bir anne bebeğinden uzak kalmanın ne kadar acı olduğunu ben bilirim. her şeyi art niyete çekmeyelim lütfen

11 senelik evliyim ,3 görümcem var ve bende 6 senedir görümceyim.Olaylara çift taraflı bakabiliyorm.
Bugüne kadar ne görümcelerim beni üzmüştür,nede ben onları.Gelinimiz içinde geçerli aynı durum.
Bu durumlar karşılıklı iletişimle alakalı.
Bence sizin durumunuzda küsülücek birşey yok. Rahatsız olduğunuz konuları kendisiyle paylaşın gerekirse eşinizle beraber konuşun.
Amaç bağcıyı dövmek değil,üzüm yemek olmalı.

Ayy yaşınız kaç sizi çok yapıcı buldum inşallah benim gelinle ilişkimde sizin gibi olur.

Arkadaşım sizin görümce kaynanadan önce başka ciddi sorunlarınız var konularınıza baktım da sürekli eşinizle aranızdaki cinsellikle ilgili konular açmışsınız. Bir vajinismusum demişsiniz, bir o geçti ama istek yok demişsiniz, bir eşim istemiyor demişsiniz ayrıca çelişkiler de var yazdıklarınızda 9 ocak da hamileyim demişsiniz bir konunuzda sonra başka konunuzda eşinizden ayrılmak istediğiniz ama 1.5 yaşında kızınız olduğunuzu söylemişsiniz hangisi doğru. Kaynanamı sevmiyorum 4 ay bende kaldı demişsiniz ama kızı boşanmış diyorsunuz nasıl geldi sizde 4 ay kaldı? ona da bahaneler bulmuşsunuz elle tutulu hiçbirşey yok görümceyle görüşmeyecek kadar da büyük sorun yok yani gezerken senin koluna girmesi, giydiğine açık demesi filan küsmek için sebeb değil yani. Siz önce kendi içinizdeki sorunları çözün bence.

bende 32:D görümcemle olmadı maalesef çok lüzumsuz bir konudan tartıştık. ben iyiyimdir iyi olmasına da ah şu sivri dilim yokmu. hiç altta kalmam ve bu beni rahatsız ediyor
İnşallah düzelirisniz ki, bu duruma en çokda eşiniz sevinir inanın.Konuşarak anlaşılamayan hiçbir konu yoktur.
Uslup en önemli şey .
Ben sizin görümcenizle aranızı düzelteceğinize inanıyorum.

İnşallah düzelirisniz ki, bu duruma en çokda eşiniz sevinir inanın.Konuşarak anlaşılamayan hiçbir konu yoktur.
Uslup en önemli şey .
Ben sizin görümcenizle aranızı düzelteceğinize inanıyorum.

yok cnm yaaa:KK43: ben düzeltmeye çalıştım küslük sevmem pek ama kendisi barışmadı. evet eşim bizim yüzümüzden arada kalmayı hiç haketmiyor inan.
ama düzelmeyecek çünkü ben adım attım şimdi o adım atmalı oda atmaz asla burnu kaf dağında çok kendini beğenmiş biridir

cnm yengeniz çalışıyorsa ve hafta içi annesi bebeğe bakacaksa hafta sonu da kendisi bebeğiyle vakit geçirmek isteyebilir. bunda bir kötülük yok. yazık o bir anne bebeğinden uzak kalmanın ne kadar acı olduğunu ben bilirim. her şeyi art niyete çekmeyelim lütfen
ben art niyetli değilim demek istediğimi anlamadınız bebeği kucaıma alıyorum ve bana kızdı ağız dalaşı yaptı diyorum ama önyargılısınız ne yazıkki

ben art niyetli değilim demek istediğimi anlamadınız bebeği kucaıma alıyorum ve bana kızdı ağız dalaşı yaptı diyorum ama önyargılısınız ne yazıkki

öyle ön yargılı diye yaftalamayın hemen. ben haftasonu babaannede kalma konusunda sıkıntı yarattığını söylediğiniz konuda yorum yaptım. kucanızdan alması hakkında tek lafım oldumu benim:KK57:

öyle ön yargılı diye yaftalamayın hemen. ben haftasonu babaannede kalma konusunda sıkıntı yarattığını söylediğiniz konuda yorum yaptım. kucanızdan alması hakkında tek lafım oldumu benim:KK57:
tamam o zaman anlatayım belki daha iyi anlarsınız, zaten bizden uzakta oturuyorlar haftada 1 kez geliyor ya da gelmiyor 1-2 saat babannede kalmasnda bir sakınca yok ve dediğim gibi yeğenimi kucağıma alıp sevdiğim zaman benimle ağız dalaşı yapıyor ister inanın ister inanmayın vallahada billahada yeminle kızıyor onu alıp seviyorum okşuyorum diye şimdi soruyorum hangimizde art niyet var ki 3 senedir evliler aramızda bir ağız dalaşı da olmadı ama çocuğu doğutduktan sonra bize karşı olan hareketleri çok değişti, olaya bu açıdan bakın lütfen

tamam o zaman anlatayım belki daha iyi anlarsınız, zaten bizden uzakta oturuyorlar haftada 1 kez geliyor ya da gelmiyor 1-2 saat babannede kalmasnda bir sakınca yok ve dediğim gibi yeğenimi kucağıma alıp sevdiğim zaman benimle ağız dalaşı yapıyor ister inanın ister inanmayın vallahada billahada yeminle kızıyor onu alıp seviyorum okşuyorum diye şimdi soruyorum hangimizde art niyet var ki 3 senedir evliler aramızda bir ağız dalaşı da olmadı ama çocuğu doğutduktan sonra bize karşı olan hareketleri çok değişti, olaya bu açıdan bakın lütfen

valla ben çocuğunu halası babaannesi sevsin diye uğraşan biriyim. çocuğu halasından kıskanmak:KK57: bilemiyorum. belki de siz haklısınızdır. benimkilerde bucak bucak kaçıyor yavrumdan. istediklerimiz olmuyor maalesef:KK43:

valla ben çocuğunu halası babaannesi sevsin diye uğraşan biriyim. çocuğu halasından kıskanmak:KK57: bilemiyorum. belki de siz haklısınızdır. benimkilerde bucak bucak kaçıyor yavrumdan. istediklerimiz olmuyor maalesef:KK43:
desenize ters tepiyor demek bir şekilde, mantıklı olanı da odur zaten bende yarın bi gün gelin olduğumda isterim ki babannesi amcası halası sevsin ama gerçekten cins bir huyda benim yengem, Allah abimden razı olsun neyseki hiçbir şey demiyor istediğiniz kadar alıp sevebilirsiniz sen halasısın annemde babannesi, çok tatlı oluyor yeğen bunu anlayabiliyorum, sizin durumunuza da üzüldüm :KK43:inanın anlam veremiyorum Allah yardımcımız olsun:eek:

bir şey daha anlatayım bu ara çok doldum zaten, bi gün dedimki bebeği özlüyorum dedim yengeme, bana n dedi biliyormusunuz ? Özlüyorsan git sende doğur, hiç böyle söylenir mi ? İnsan derki annelik güzel duygu Allah sana da nasip etsin de başım gözüm üstüne ama git sende doğur ne demektir ? Büyük terbiyesizlik

bir şey daha anlatayım bu ara çok doldum zaten, bi gün dedimki bebeği özlüyorum dedim yengeme, bana n dedi biliyormusunuz ? Özlüyorsan git sende doğur, hiç böyle söylenir mi ? İnsan derki annelik güzel duygu Allah sana da nasip etsin de başım gözüm üstüne ama git sende doğur ne demektir ? Büyük terbiyesizlik

cnm çok dolmuşsun belli. ama yapma. bak ben tartıştım küslük hiç iyi değil. sessiz kal resmi ol fazla muhattap olma. naçizane önerim

Back
X