Hiç sorma kardeş...Bazı görümceler başa bela
Korkulurrrr! İyi ki böyle görümcelerim yok. Herkes gerçegi öğrendiyse sorun etme o utandığı ile kalsın. Belki de senden habersiz herkes görümceni payladı ?Bu görümce bana bir iftira atti..
Olay su:
Biz esimle 2015 yaz almanyadan trye izine gittik orda hamile oldugumu ögrendim görümcem 17 yasindaydi ve dershaneye gidiyordu istedigi puani alamamis üniversite icin o sene tekrar dershaneye gitmek istedi herkes ben dahil destek olduk tabiki kardes cünkü..bu öyle konusurken bu sene dershaneye gitcem ama yine istedigim puani alamazsam üstüne bi sene daha giderim dedi bende bak babamin (kayinpederim) maasi belli adam 2000 tl getiriyo onunla evin taksiti ödeniyor anne calismiyor herseye yetismeye calisiyor bence iyi düsün bak ögretmenlikte tutuyo bence bu sene git ama 2 sene boyunca gidersen baya para tutar dershaneye dedim..bi kac gün önceden bana ve esime mesafeli davrandigi icin tartismistik görümcemle cünkü kayinbiraderimin ve eltimin yanina gidecegi icin (onlar baska sehirde görev nedeniyle yasiyorlar) daha samimi davraniyordu bende üzüldüm. Ben hamile olduğumu ögrendim söyledik ailelere sevindik tatilden almanyaya geri döndük 2 ay sonra kayinbiraderim görümceme uygun dershane bulmuş 2800 tl 1 senelik dershane parasi yarisini biz yarisini kayinbiraderim eltimle birlikte ödicez dedik hic bir sorun yoktu. Ben esimi almanyaya getirdim 2014de esim geldiğinden 2 hafta sonra hemen is buldu calisti bende o esnada trde dügün kredisi almisti trye her ay para göndericez yarin birgün kardesin üniversiteye gitcek yada evlencek sende bir abisisin sendede destek beklicekler dogal olarak dedim ve her ay 50 € fazla gönderelim annen ordan ceyrek altin alsin kenara koysun ama bizim icin yaptığını düsünsünler kimse bilmesin kardesinin icin biriktirdigimizi dedim. Esim önce benimle tartisti karsi cikti tek abisi ben degilim kendi düzenim var dedi ben yinede yaptirdim her ay 50 € fazla gönderdik ve altin biriktirdik bazen görümceme bisey lazim olunca ordan alin biz yine biriktiririz dedik. 2015 kurban bayraminda da esim abisini aradi dershane parasini göndercez abi ama elimizde altin var kur düsük suan kuru bekliyoruz dedi.abiside yok gerek yok karin kardesinle konusmus bizim bebegimiz olcak biz sana destek olamayiz demis dedi..bunun üzerine güya esim abisine onlar görüsmüyorlat ama ben yinede sorim öyle bisey söyledigini sanmiyorum diyo ardindan bana soruyor böyle bisey söyledigini sanmiyorum ama sormak istiyorum dedi ve sordu bende yazin annesine trdeyken biriktirdigimiz altinlarin görümcem icin oldugunu anlatmistim esimle iyiki annen buna sahit dedim ve telefonuma bak ben hic kardesinle görüstüm mü dedim evde hamile hamile hickirarak agladim bunun üstüne esim kardesini aradi ve dedi abicim yengen suan cok üzülüyor agliyor böyle bisey oldu mu yengen bunu söyledimi diyo görümcem duraksiyor ve hayir söylemedi diyor ben hoparlör acikti herseyi duydum ve daha cok gücüme gitti daha cok agladim. Esim kardesiyle konusurken kardesi konuyu degistiriyo diger abisinden bahsediyor agliyor ve esim bana atilan iftiranin hesabini bile sormuyor telefonu kapatiyorlar esim onun adina özür dilerim diyor konuyu kendilerince kapatiyorlar. Büyük kayinbiraderim esimle telefonda konusan bi yilabasina kadar benim böyle biseyi söyledigimi saniyordu taaki eltimle konusana kadar. Kardesi bununla ilgili özür bile dilemedi.
allah böyle görümcelerden korusun bırak ya bebeğinin rızkını yollama. zıkkımın perkini yesin görümcenBu görümce bana bir iftira atti..
Olay su:
Biz esimle 2015 yaz almanyadan trye izine gittik orda hamile oldugumu ögrendim görümcem 17 yasindaydi ve dershaneye gidiyordu istedigi puani alamamis üniversite icin o sene tekrar dershaneye gitmek istedi herkes ben dahil destek olduk tabiki kardes cünkü..bu öyle konusurken bu sene dershaneye gitcem ama yine istedigim puani alamazsam üstüne bi sene daha giderim dedi bende bak babamin (kayinpederim) maasi belli adam 2000 tl getiriyo onunla evin taksiti ödeniyor anne calismiyor herseye yetismeye calisiyor bence iyi düsün bak ögretmenlikte tutuyo bence bu sene git ama 2 sene boyunca gidersen baya para tutar dershaneye dedim..bi kac gün önceden bana ve esime mesafeli davrandigi icin tartismistik görümcemle cünkü kayinbiraderimin ve eltimin yanina gidecegi icin (onlar baska sehirde görev nedeniyle yasiyorlar) daha samimi davraniyordu bende üzüldüm. Ben hamile olduğumu ögrendim söyledik ailelere sevindik tatilden almanyaya geri döndük 2 ay sonra kayinbiraderim görümceme uygun dershane bulmuş 2800 tl 1 senelik dershane parasi yarisini biz yarisini kayinbiraderim eltimle birlikte ödicez dedik hic bir sorun yoktu. Ben esimi almanyaya getirdim 2014de esim geldiğinden 2 hafta sonra hemen is buldu calisti bende o esnada trde dügün kredisi almisti trye her ay para göndericez yarin birgün kardesin üniversiteye gitcek yada evlencek sende bir abisisin sendede destek beklicekler dogal olarak dedim ve her ay 50 € fazla gönderelim annen ordan ceyrek altin alsin kenara koysun ama bizim icin yaptığını düsünsünler kimse bilmesin kardesinin icin biriktirdigimizi dedim. Esim önce benimle tartisti karsi cikti tek abisi ben degilim kendi düzenim var dedi ben yinede yaptirdim her ay 50 € fazla gönderdik ve altin biriktirdik bazen görümceme bisey lazim olunca ordan alin biz yine biriktiririz dedik. 2015 kurban bayraminda da esim abisini aradi dershane parasini göndercez abi ama elimizde altin var kur düsük suan kuru bekliyoruz dedi.abiside yok gerek yok karin kardesinle konusmus bizim bebegimiz olcak biz sana destek olamayiz demis dedi..bunun üzerine güya esim abisine onlar görüsmüyorlat ama ben yinede sorim öyle bisey söyledigini sanmiyorum diyo ardindan bana soruyor böyle bisey söyledigini sanmiyorum ama sormak istiyorum dedi ve sordu bende yazin annesine trdeyken biriktirdigimiz altinlarin görümcem icin oldugunu anlatmistim esimle iyiki annen buna sahit dedim ve telefonuma bak ben hic kardesinle görüstüm mü dedim evde hamile hamile hickirarak agladim bunun üstüne esim kardesini aradi ve dedi abicim yengen suan cok üzülüyor agliyor böyle bisey oldu mu yengen bunu söyledimi diyo görümcem duraksiyor ve hayir söylemedi diyor ben hoparlör acikti herseyi duydum ve daha cok gücüme gitti daha cok agladim. Esim kardesiyle konusurken kardesi konuyu degistiriyo diger abisinden bahsediyor agliyor ve esim bana atilan iftiranin hesabini bile sormuyor telefonu kapatiyorlar esim onun adina özür dilerim diyor konuyu kendilerince kapatiyorlar. Büyük kayinbiraderim esimle telefonda konusan bu yilbasina kadar benim böyle biseyi söyledigimi saniyordu taaki eltimle konusana kadar. Kardesi bununla ilgili özür bile dilemedi.
Görümceye altın biriktirmek ne yaBu görümce bana bir iftira atti..
Olay su:
Biz esimle 2015 yaz almanyadan trye izine gittik orda hamile oldugumu ögrendim görümcem 17 yasindaydi ve dershaneye gidiyordu istedigi puani alamamis üniversite icin o sene tekrar dershaneye gitmek istedi herkes ben dahil destek olduk tabiki kardes cünkü..bu öyle konusurken bu sene dershaneye gitcem ama yine istedigim puani alamazsam üstüne bi sene daha giderim dedi bende bak babamin (kayinpederim) maasi belli adam 2000 tl getiriyo onunla evin taksiti ödeniyor anne calismiyor herseye yetismeye calisiyor bence iyi düsün bak ögretmenlikte tutuyo bence bu sene git ama 2 sene boyunca gidersen baya para tutar dershaneye dedim..bi kac gün önceden bana ve esime mesafeli davrandigi icin tartismistik görümcemle cünkü kayinbiraderimin ve eltimin yanina gidecegi icin (onlar baska sehirde görev nedeniyle yasiyorlar) daha samimi davraniyordu bende üzüldüm. Ben hamile olduğumu ögrendim söyledik ailelere sevindik tatilden almanyaya geri döndük 2 ay sonra kayinbiraderim görümceme uygun dershane bulmuş 2800 tl 1 senelik dershane parasi yarisini biz yarisini kayinbiraderim eltimle birlikte ödicez dedik hic bir sorun yoktu. Ben esimi almanyaya getirdim 2014de esim geldiğinden 2 hafta sonra hemen is buldu calisti bende o esnada trde dügün kredisi almisti trye her ay para göndericez yarin birgün kardesin üniversiteye gitcek yada evlencek sende bir abisisin sendede destek beklicekler dogal olarak dedim ve her ay 50 € fazla gönderelim annen ordan ceyrek altin alsin kenara koysun ama bizim icin yaptığını düsünsünler kimse bilmesin kardesinin icin biriktirdigimizi dedim. Esim önce benimle tartisti karsi cikti tek abisi ben degilim kendi düzenim var dedi ben yinede yaptirdim her ay 50 € fazla gönderdik ve altin biriktirdik bazen görümceme bisey lazim olunca ordan alin biz yine biriktiririz dedik. 2015 kurban bayraminda da esim abisini aradi dershane parasini göndercez abi ama elimizde altin var kur düsük suan kuru bekliyoruz dedi.abiside yok gerek yok karin kardesinle konusmus bizim bebegimiz olcak biz sana destek olamayiz demis dedi..bunun üzerine güya esim abisine onlar görüsmüyorlat ama ben yinede sorim öyle bisey söyledigini sanmiyorum diyo ardindan bana soruyor böyle bisey söyledigini sanmiyorum ama sormak istiyorum dedi ve sordu bende yazin annesine trdeyken biriktirdigimiz altinlarin görümcem icin oldugunu anlatmistim esimle iyiki annen buna sahit dedim ve telefonuma bak ben hic kardesinle görüstüm mü dedim evde hamile hamile hickirarak agladim bunun üstüne esim kardesini aradi ve dedi abicim yengen suan cok üzülüyor agliyor böyle bisey oldu mu yengen bunu söyledimi diyo görümcem duraksiyor ve hayir söylemedi diyor ben hoparlör acikti herseyi duydum ve daha cok gücüme gitti daha cok agladim. Esim kardesiyle konusurken kardesi konuyu degistiriyo diger abisinden bahsediyor agliyor ve esim bana atilan iftiranin hesabini bile sormuyor telefonu kapatiyorlar esim onun adina özür dilerim diyor konuyu kendilerince kapatiyorlar. Büyük kayinbiraderim esimle telefonda konusan bu yilbasina kadar benim böyle biseyi söyledigimi saniyordu taaki eltimle konusana kadar. Kardesi bununla ilgili özür bile dilemedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?