görümce görümce görmeyim seni ömrümce

Esim suratına demedi bosver gerizekalıyı diye ki suratina soylenen insan benim karsıliklı soylenmis birsey yok

sırtınızı dönüp gidebilmek ardında bırakabılmek guzel bır erdemdır ama bazen hepımız aynı erdemlere sahıp olamıyoruz ama budunun adı varoş demek değildir bunun adı hassas bir insan olmaktır.

Birbirimizden hoşlanmadıgımız dogru ben simdiye kadar kendisine saygı gosterdim ki kendisinde gostermesi lazim degil mi benim amacim bu sadece

Pardonda okadar yazının icinde benim ne kıskanclıgımı gordunuz

Vurgulayabilir her yerde matematik öğretmeniyim diye çok normal. Ben de atanmadım ama her yerde söylerim ne var ki? Hele bir de fef mezunu bir matematik öğretmeniyse çok haklı... neyse burasını geçelim.

Orada ben hamile kaldım peşime hemen o hamile kaldı ama çocuğunu düşürdü; sonra hamile kaldı doğurunca hemen peşine yine hamile kaldı demişsiniz. Bu da sizin de kıskandığınızı gösteriyor aslında. 2. Ayda kazara hamile kalmıştır muhtemelen yoksa hiçbir kadın vücudu toparlanmadan sırf kıskançlığından hamile kalmaz.

Benim eşimin ailesiyle yaşadıklarımı düşününce devede tırnak sizinkiler. Artık aramıyorum. Karşı taraf arayınca da hiç tartışma havasına girmeden, güzel güzel konuşuyorum alttan alttan laflarımı söylüyorum.
En azından görümceniz düğününüze gelebilecek kadar az kıskanıyormuş sizi; benim eltim düğünüme gelmeyi bırakın ne beni ne de eşimi arayıp hayırlı olsun bile demedi ne düğünde ne nişanda(ki düğünlerini eşim yapmıştı zamanında).
Babası vefat ettiğinde eşimden numarasını alıp ben aradım ilk konuşmamız öyle oldu.

Görümceniz kıskanç olabilir; kv niz ara bozmak isteyebilir. Bunlar çoğumuzun yaşadığı şeyler. Ama sinir krizi geçirecek kadar ağır bir şeyler gibi gözükmedi yaşadıklarınız. Milleti boşverip kendinize bakmak o kadar zor değil inanın.

Birbirimizden hoşlanmadıgımız dogru ben simdiye kadar kendisine saygı gosterdim ki kendisinde gostermesi lazim degil mi benim amacim bu sadece

Hoşlanmıyorsanız birbirinize yaptığınız dediğiniz herşey batar.Bak 4 yıl evvel ki şeyler dün gibi aklında kuaför ,gelinlik, gebelik vs
Hiç bir zaman hatayı tek taraflı düşünmem mesela eşini arayıp görümcem bunu söyledi demek doğru değildi,ben bundan anlıyorum ki kardeşini ara fırçala demek istiyosun

Amacım asla o degildi allah biliyor bana yapilanları unutmadm cunku haketmedigim davranışlar oldugu icin unutmadm ve gorumcemin onca seyini soylemedim bana mahalle agizlı dedigini hazmedemedim ondan soyledim ki oncesinde esim arayip hincını alamamış seni aramış demekki dedi

Bugüne kadar cokkkk görümce kaynana konusu okudum sizinki okadar kötü bir durum degil
Kendi kendinizi doldurmaktan vazgecin

Sana mahalle agizli demis her ne kadar hos bir kelime degilsede , hastanelik olacak kadar abartilicak bir durum yok

Hanile kalmasida onu ilgilendirir , sonucta kadin dogurup sana vermiyor bak diye ..

Nekadar art niyetlisiniz

Hanim efendi ben neden art niyetli oluyorum ?

Kadin beni kiskandi hamile kaldi diyen sensin , bu durumda sen art niyetli oluyorsun
Ben sadece fikrimi söyledim , farkli fikirlere acik degilsen buraya konu acmayacaksin

Bence kelimenin anlamını bilmiyo,zira senin o yorumunda art niyetli denecek birsey yok

bence en fazla 15 yaşında yoksa kocaman kadına yakışacak tavırlar değil..
yada diğer seçenek görümce haklı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…