Kaynanam da var gorumcem de
İyi insanlar midir tartisilir kimine gore iyi kimine gore kotudur
İnsanlar birbirlerine gerizekali veya mahalle agizli derlerse varosturlar kusura bakmayin
Benim sorunum da olsa sirtimi donerim basar giderim zor birsey degil sinirlere hakim olmak kalkip da boyle seylere gerek yok
sırtınızı dönüp gidebilmek ardında bırakabılmek guzel bır erdemdır ama bazen hepımız aynı erdemlere sahıp olamıyoruz ama budunun adı varoş demek değildir bunun adı hassas bir insan olmaktır.Kaynanam da var gorumcem de
İyi insanlar midir tartisilir kimine gore iyi kimine gor
İnsanlar birbirlerine gerizekali veya mahalle agizli derlerse varosturlar kusura bakmayin
Benim sorunum da olsa sirtimi donerim basar giderim zor birsey degil sinirlere hakim olmak kalkip da boyle seylere gerek yok
Birbirimizden hoşlanmadıgımız dogru ben simdiye kadar kendisine saygı gosterdim ki kendisinde gostermesi lazim degil mi benim amacim bu sadeceBak aklıma geldi hak etmediğiniz sözler duyunca sessiz kalın demişsin ya bir arkadaşa,bir eğitimci olarak çocuklara ;cocuklar altta kalmayın biri sizi ezmeye çalışıyorsa sizde onu ezin mi diyeceksiniz
Bakın ciddi hakaretlerde tabi ki hak aranır ama,sizin zaten zeminde görümcenize olan gıcıklığınız var bir kıvılcım beklenmiş ve ateşlenmiş
Pardonda okadar yazının icinde benim ne kıskanclıgımı gordunuz
Birbirimizden hoşlanmadıgımız dogru ben simdiye kadar kendisine saygı gosterdim ki kendisinde gostermesi lazim degil mi benim amacim bu sadece
Hoşlanmıyorsanız birbirinize yaptığınız dediğiniz herşey batar.Bak 4 yıl evvel ki şeyler dün gibi aklında kuaför ,gelinlik, gebelik vs
Hiç bir zaman hatayı tek taraflı düşünmem mesela eşini arayıp görümcem bunu söyledi demek doğru değildi,ben bundan anlıyorum ki kardeşini ara fırçala demek istiyosun
Nekadar art niyetlisinizBugüne kadar cokkkk görümce kaynana konusu okudum sizinki okadar kötü bir durum degil
Kendi kendinizi doldurmaktan vazgecin
Sana mahalle agizli demis her ne kadar hos bir kelime degilsede , hastanelik olacak kadar abartilicak bir durum yok
Hanile kalmasida onu ilgilendirir , sonucta kadin dogurup sana vermiyor bak diye ..
Nekadar art niyetlisiniz
Hanim efendi ben neden art niyetli oluyorum ?
Kadin beni kiskandi hamile kaldi diyen sensin , bu durumda sen art niyetli oluyorsun
Ben sadece fikrimi söyledim , farkli fikirlere acik degilsen buraya konu acmayacaksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?