Çok komiksiniz yorum için konumu açılır yazmış bana kızlar bilginize
Yorumdan başka ne istiyo bir de siz sorun
yazınızı bastan sona okudum.gercekten zor zamanlar gecırmıssınız bence yınede şanslılardansınız burdakı konu baslıgınız gorumcem yuzunden basıma neler geldıde olabılırdı yanı demek ıstedıgım esınız bellıkı aılesınde kımın ne oldugunu cok ıyı bılıyor zatenm mesafe olarakda ayrıymıssınız.yaptıkları ve ıtırafları yenılır yutulur gıbı degıl.ama bence sızı nispet yapmak ıcın yenıden ararsa ona ben senın abının esiyim ve senın zengın bır koca bulup sonradan gorme olmus olman bıseyı degıstırmez.eger bana maddı anlamda havanı atıp kapatmaksa derdın ınan paradan cok daha degerlı seylere sahıbım dersın ve yenıden nıspet yapmasını engellemıs olursun bence
pardon siz kraliyet ailesindensiniz sanırım hayırdır burda ne işiniz var sizi söyle salona alalımda devlet meselelerı tartısın bırazdaGorumce elti kaynana ccekismeleri sadece varos kesimlerde olur, bilin istedim
görümceniz biraz ileriye gittiği söylenebilir.Fakat bebeğinizi özenti olayı saçma geldi rabbim onada hayırlı kılmış ve denk gelmiş yapacak birşey yok bu durumda .Eşiniz zaten yanınızda size destek kafanıza takacağınız bir durum yok ortada tek yapacağınız mesafe okadar....
k cok benzerlerını yasadıgım ıcın belkıde sızı ıyı anladım ama soylekı ınanın sukretmelısınız cunku benım esım aılesını henuz tanımıyordu o donemlerde cok sukur tanıdı kısa zamanda ama o kısa zamanda benım hamılelelıgıme denk geldı işte :)Cok tese
Tesekkur ederim bu yazıyı tek dogru anlayan sizsiniz benim amacım kıskanclik degil aksina hic kiskanc degilim bende gorunceyim ben bende olmayanı gorumcemin olsun isterim ama o oyle degil benim demek istedigim o
size mahalle agızlı deseler siz sindirebilirsiniz sanırım
Kraliyet ailesinden olsam hic derdim olmazdipardon siz kraliyet ailesindensiniz sanırım hayırdır burda ne işiniz var sizi söyle salona alalımda devlet meselelerı tartısın bırazda
Bana biri mahalle ağızlı diyeceek,eşimde ona gerizekalı diyecek
Ee aynı kefeye düştük,ne farkımız kaldı ki bana biri öyle dediği için öyle olmuyorum değil mi?
Ayrıca zaman zaman ne laflara maruz kalıyoruz ama önemli olan kaliteyi bozmamak ,önemsediğin insanların lafı batar bunu unutma
Kraliyet ailesinden olsam hic derdim olmazdi
Cok mu zor size giciklik yapan gorumceyi gormemezlikten gelmek? Ara bozmaya calisan kaynanayi sallamamak cok mu imkansiz? Yapanlar var,yapmak icin kraliyet ailesinden olmaya gerek yok
Ayrica nerede ne isim var beni ilgilendirir burada kimse kimseye kapiyi gosteremez haddinizi asmayin
yaptıgım sey had asmak degıl esas sızın burdakı kaynanasıyla gorumcesıyle olan ınsanlara varos demek hakarettir !!!Kraliyet ailesinden olsam hic derdim olmazdi
Cok mu zor size giciklik yapan gorumceyi gormemezlikten gelmek? Ara bozmaya calisan kaynanayi sallamamak cok mu imkansiz? Yapanlar var,yapmak icin kraliyet ailesinden olmaya gerek yok
Ayrica nerede ne isim var beni ilgilendirir burada kimse kimseye kapiyi gosteremez haddinizi asmayin
Evliyim canimSiz gormezden gelin ozaman bu soyleyenin evli oldugunu sanmiyorum bekara karı basamak kolay misali sizin bu sozde haketmediginiz sozler duyunca siz sessiz kalmayı tercih edin ozaman iyi gunler
Laf Vermeme firsat vermeden telefonu suratima kapattıLafını verir oturturum sinir krizi abartılı değil mi
Ben o lafı haketmedigim icin zoruma git.is olamaz mı esim kendisinin yuzuen soylenedi zaten yada beni rahatlatnak icin soylenmis bir soz
Konu sahibi istediği yorumcuyu buldu bence de biz salona geçelim
Kaynanam da var gorumcem deyaptıgım sey had asmak degıl esas sızın burdakı kaynanasıyla gorumcesıyle olan ınsanlara varos demek hakarettir !!!
bazı insanlar kolay atlatamazlar herseyı unutup gerıde bırakamazlar ve bu yuzdende onlara varos demeye asla hakkınız olamaz.belliki ya kaynananız gorumcenız yok yada Allah sıze ıyı ınsanlar nasıp etmıs karsınıza cıkarmıs.ama bırgun bır sorununuz olursa varoş olacagınızı unutmayın
Dogumu ayin 13unde maastan 2 gun once yaptm Daha once konuma bakarsan esimin babası kredi cektirdi odemedi onu oduyoruz ve ben ucretsiz izindeyim 2 cocugu bakicıya bakamazdm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?