görümce görümce görmeyim seni ömrümce

Çok komiksiniz yorum için konumu açılır yazmış bana kızlar bilginize

Yorumdan başka ne istiyo bir de siz sorun

Sırf yorum almak icin yazdın demişsiniz ya ona dedjm elbette olumlu olumsuz yorum Yapan olur sırf yorum icin uretilmis konu olarak algıladıgınız icin oyle yazdm

Tesekkur ederim bu yazıyı tek dogru anlayan sizsiniz benim amacım kıskanclik degil aksina hic kiskanc degilim bende gorunceyim ben bende olmayanı gorumcemin olsun isterim ama o oyle degil benim demek istedigim o

Herzaman dua ederim rabbim isteyen herkeze verson diye hatta cok uzuldum dış gebelik gecirdiginde nedense yanlıs anlasıliyorum suan esim 2ci coxukta soyledi bu sozu bizimi takip ediyor diye

co
Cok tese

Tesekkur ederim bu yazıyı tek dogru anlayan sizsiniz benim amacım kıskanclik degil aksina hic kiskanc degilim bende gorunceyim ben bende olmayanı gorumcemin olsun isterim ama o oyle degil benim demek istedigim o
k cok benzerlerını yasadıgım ıcın belkıde sızı ıyı anladım ama soylekı ınanın sukretmelısınız cunku benım esım aılesını henuz tanımıyordu o donemlerde cok sukur tanıdı kısa zamanda ama o kısa zamanda benım hamılelelıgıme denk geldı işte :)
nispetlerınıde aramalarınıda bosverınya cevabını verın yada acmayın acıpda yada laf altında kalıpda sınırınızı bozacagınıza

size mahalle agızlı deseler siz sindirebilirsiniz sanırım

Bana biri mahalle ağızlı diyeceek,eşimde ona gerizekalı diyecek

Ee aynı kefeye düştük,ne farkımız kaldı ki bana biri öyle dediği için öyle olmuyorum değil mi?

Ayrıca zaman zaman ne laflara maruz kalıyoruz ama önemli olan kaliteyi bozmamak ,önemsediğin insanların lafı batar bunu unutma

pardon siz kraliyet ailesindensiniz sanırım hayırdır burda ne işiniz var sizi söyle salona alalımda devlet meselelerı tartısın bırazda
Kraliyet ailesinden olsam hic derdim olmazdi
Cok mu zor size giciklik yapan gorumceyi gormemezlikten gelmek? Ara bozmaya calisan kaynanayi sallamamak cok mu imkansiz? Yapanlar var,yapmak icin kraliyet ailesinden olmaya gerek yok
Ayrica nerede ne isim var beni ilgilendirir burada kimse kimseye kapiyi gosteremez haddinizi asmayin

Ben o lafı haketmedigim icin zoruma git.is olamaz mı esim kendisinin yuzuen soylenedi zaten yada beni rahatlatnak icin soylenmis bir soz

Siz gormezden gelin ozaman bu soyleyenin evli oldugunu sanmiyorum bekara karı basamak kolay misali sizin bu sozde haketmediginiz sozler duyunca siz sessiz kalmayı tercih edin ozaman iyi gunler

yaptıgım sey had asmak degıl esas sızın burdakı kaynanasıyla gorumcesıyle olan ınsanlara varos demek hakarettir !!!
bazı insanlar kolay atlatamazlar herseyı unutup gerıde bırakamazlar ve bu yuzdende onlara varos demeye asla hakkınız olamaz.belliki ya kaynananız gorumcenız yok yada Allah sıze ıyı ınsanlar nasıp etmıs karsınıza cıkarmıs.ama bırgun bır sorununuz olursa varoş olacagınızı unutmayın

Siz gormezden gelin ozaman bu soyleyenin evli oldugunu sanmiyorum bekara karı basamak kolay misali sizin bu sozde haketmediginiz sozler duyunca siz sessiz kalmayı tercih edin ozaman iyi gunler
Evliyim canim
Ailecek insanlarin birbirine gerizekali,mahalle agizli demesine de karsiyim
Varos kesimlerde olur dememin sebebi de bu
Ogretmenmissiniz,toplumda her turlu insana alisik olmalisiniz,karsi taraf hadsiz ise siz kendinizi tutmalisiniz,ben ogretmen degilim ama sabredebiliyorum sinir krizi de gecirmeden yasamayi basariyorum cunku kendi sagligim ve moralim herseyden onemli.size de tavsiye ederim

Ben o lafı haketmedigim icin zoruma git.is olamaz mı esim kendisinin yuzuen soylenedi zaten yada beni rahatlatnak icin soylenmis bir soz

Biz ne dersek diyelim kafandaki doğru değişmeyecek,dişe diş kana kan diyorsun

Not: normalde kimsenin yazım şekli beni ilgilendirmez amaaaa, öğretmen olup bu kadar imla ve harf hatası yapana gerçekten dayanamıyorum

Kaynanam da var gorumcem de
İyi insanlar midir tartisilir kimine gore iyi kimine gore kotudur
İnsanlar birbirlerine gerizekali veya mahalle agizli derlerse varosturlar kusura bakmayin
Benim sorunum da olsa sirtimi donerim basar giderim zor birsey degil sinirlere hakim olmak kalkip da boyle seylere gerek yok

Eğer o noktalama işaretleri olsaydı yazınızda hissettiklerinizi karşı tarafa emin olun daha doğru aktarırdınız.

İyiliğin karşısında hiçbir güç duramaz diye düşünürüm çoğunlukla.

Ayrıca sevmediğiniz insanları görmeyecek kapasitede olmanızı öneririm, yaşam daha katlanılabilir olur o zaman.

Tın.

Dogumu ayin 13unde maastan 2 gun once yaptm Daha once konuma bakarsan esimin babası kredi cektirdi odemedi onu oduyoruz ve ben ucretsiz izindeyim 2 cocugu bakicıya bakamazdm

sonuçta ücretsiz izne kendi istediğiniz için ayrıldınız, sizinde geliriniz gayet iyi ozaman, görümcenizin gelirini hesaplamak bana çok iyi niyetli gelmedi, bu arada arkadaşın dediği doğru yorum almak için konu açtınız, iyi ya da kötü yorumlara açık olun, hoşunuza gitmeyen yorumda olsa bakış açınızı değiştirir en azından, görümceyi kafaya bu kadar takmaya gerek yok bence, eviniz ayrı barkınız ayrı, okumuş matematik öğretmeni olmuş mu olmuş,bunu söylemesinde bir sakınca yok bence, siz sevmediğiniz için her hareketi gözünüze batıyor, görüşmeyin madem olsun bitsin

Bu kadar şeyi nasıl aklınızda tutuyorsunuz ya, gerçekten kötü anlamda söylemiyorum, ben dün ne yediğimi unutuyorum mesela. Taa kaç sene önceki kuaför olayından bi başladık, ikiniz de iki çocuklu kadın oldunuz halen sorunlar, kavgalar bitmemiş. Keşke prim vermeseydin baştan. Sen iyi olmak istemişsin başında gördüğum kadarıyla ama karşındaki anlamıyorsa iyi davranmana gerek yok.
O yokmuş gibi davranmak zor olmasa gerek bundan sonra.

Bak aklıma geldi hak etmediğiniz sözler duyunca sessiz kalın demişsin ya bir arkadaşa,bir eğitimci olarak çocuklara ;cocuklar altta kalmayın biri sizi ezmeye çalışıyorsa sizde onu ezin mi diyeceksiniz

Bakın ciddi hakaretlerde tabi ki hak aranır ama,sizin zaten zeminde görümcenize olan gıcıklığınız var bir kıvılcım beklenmiş ve ateşlenmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…