görümce görümce görmeyim seni ömrümce

Sidik yarışı yapmışsınız hala yapıyorsunuz ikinizdede hatalar var ,bu çekişme böyle devam eder düzelmez ayrıca eşinin kendi öz kardeşi için ,sizin aranızdaki problemi bilmesine rağmen senin yanında ona gerizekalı demesi hiç hoş değil ne kadar kötüde olsa denmez o laf ayrıca sanada anlam veremedim sinir krizi geçirecek kadar hassas bir bünyen mi var ki o laftan sonra hastanelik oldun

Ben burda karşılıklı bir hazetmeme gördüm, kıskançlık da iki kişilik, milletin geliri öğrenim durumu falan senin kıskançlığın, o da abisini kıskanmış itiraf ettiği üzere

Kusura bakmayın ama en az görümceniz kadar sizde kıskançsınız ve garip bir şekilde aşağılama yarışına girmişsiniz. Atanamadı ama her yerde matematik öğretmeniyim der. Öbürü sizin maddi durumunuz iyi değil çocuğu nasıl bu kadar güzel giydiriyorsun der. Bir de hamile kalabilmek için birini kıskanmak yetiyor herhalde.

Yorum gelsin diye konu mu açılırmış öyle mi???

E ne diye açıldı o zaman, okuyup geçelim diye mi, nedir

size mahalle agızlı deseler siz sindirebilirsiniz sanırım

O size mahalle ağzıyla konuşma demiş diye sinir krizi geçirmişsiniz ama sizde aşağı kalmamışsınız "görümce görümce gormeyim seni omrümce lafını bosuna dememişler sinir krizi gecirmem sebep olan insan hicbir sekilde karsıma cikma yazdm". Sosyal medyada taşımasaydınız gelin-görümce kavganızı daha iyi olurmuş.

Bende ogretmenim hanfendi ama ben her defasinda vurgulayarak soylemiyorum sorulursa soylerim
Yani yazmayayım yazmayayım diyorum ama bir öğretmen imla kurallarından bihaber ise, herkeZ yazabiliyorsa lütfen atanamayan öğretmenlerden olsun.

Sen de söyle,demek ki o gurur duyuyo, hem madem sen de öğretmensin esin Dr çalışıyo cebinizde nasıl 100 tl kalıyo doğum öncesi
Dogumu ayin 13unde maastan 2 gun once yaptm Daha once konuma bakarsan esimin babası kredi cektirdi odemedi onu oduyoruz ve ben ucretsiz izindeyim 2 cocugu bakicıya bakamazdm

yazınızı bastan sona okudum.gercekten zor zamanlar gecırmıssınız bence yınede şanslılardansınız burdakı konu baslıgınız gorumcem yuzunden basıma neler geldıde olabılırdı yanı demek ıstedıgım esınız bellıkı aılesınde kımın ne oldugunu cok ıyı bılıyor zatenm mesafe olarakda ayrıymıssınız.yaptıkları ve ıtırafları yenılır yutulur gıbı degıl.ama bence sızı nispet yapmak ıcın yenıden ararsa ona ben senın abının esiyim ve senın zengın bır koca bulup sonradan gorme olmus olman bıseyı degıstırmez.eger bana maddı anlamda havanı atıp kapatmaksa derdın ınan paradan cok daha degerlı seylere sahıbım dersın ve yenıden nıspet yapmasını engellemıs olursun bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…