- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.302
- 598
Onunla bir araya gelseniz anlarsınız onu goren herkez neden her 2 lafınin birjnde matematik ogretmeni oldugunu vurguluyor diyor
Ben hamile kaldım o da kaldı demişsin 2 hamilelikte de, ben öyle anladım yorumum bu, yorum gelsin diye açtın konuyu değil mi[/QUOT
Cok komiksiniz yorum gelsin diye konumu acılirmış
Neyi anlarım? Kadın öğretmense öğretmen bitti gitti
Bende ogretmenim hanfendi ama ben her defasinda vurgulayarak soylemiyorum sorulursa soylerim
size mahalle agızlı deseler siz sindirebilirsiniz sanırımSidik yarışı yapmışsınız hala yapıyorsunuz ikinizdede hatalar var ,bu çekişme böyle devam eder düzelmez ayrıca eşinin kendi öz kardeşi için ,sizin aranızdaki problemi bilmesine rağmen senin yanında ona gerizekalı demesi hiç hoş değil ne kadar kötüde olsa denmez o laf ayrıca sanada anlam veremedim sinir krizi geçirecek kadar hassas bir bünyen mi var ki o laftan sonra hastanelik oldun
size mahalle agızlı deseler siz sindirebilirsiniz sanırım
Gorumce elti kaynana ccekismeleri sadece varos kesimlerde olur, bilin istedimBunu ben degil esim soyledi bizimi takip ediyor ne yapiyor daha bebegi 5 aylk dedi bunu neden kıskanlık olarak algıladıniz anlamdm dogrusu
Yani yazmayayım yazmayayım diyorum ama bir öğretmen imla kurallarından bihaber ise, herkeZ yazabiliyorsa lütfen atanamayan öğretmenlerden olsun.Bende ogretmenim hanfendi ama ben her defasinda vurgulayarak soylemiyorum sorulursa soylerim
Yani yazmayayım yazmayayım diyorum ama bir öğretmen imla kurallarından bihaber ise, herkeZ yazabiliyorsa lütfen atanamayan öğretmenlerden olsun.
Öpüşelim mi :)Hay ağzını öpeyim
Dogumu ayin 13unde maastan 2 gun once yaptm Daha once konuma bakarsan esimin babası kredi cektirdi odemedi onu oduyoruz ve ben ucretsiz izindeyim 2 cocugu bakicıya bakamazdmSen de söyle,demek ki o gurur duyuyo, hem madem sen de öğretmensin esin Dr çalışıyo cebinizde nasıl 100 tl kalıyo doğum öncesi
Dogumu ayin 13unde maastan 2 gun once yaptm Daha once konuma bakarsan esimin babası kredi cektirdi odemedi onu oduyoruz ve ben ucretsiz izindeyim 2 cocugu bakicıya bakamazdm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?