Gorumce ile dertlesme

Kendi aileme diyemem yani böyle bi konuda diyemem

esimin tek problemi kıskançlık ama cok cok fazla anlatılmayacak derece telefonu 1 saniye geç açılsa bile onu baska şeylere yoruyor. Surekli olunca artk bnde ailesiyle konuştum şaşırdım kaldim ne yapcam buna diye
Acillen destek almalı. Bunu ilerisi çok daha kötü

Bu gorumcemle devamlı konuşurum ailesiyle kalıyorum ve inanın bana kolay değil aynı evde kv kp 2 tane erkek 1 tane kız (esimin kardeşleri)var iste bazen ayak uyduramiyorum yapamıyorum bununla konuşurdum evine giderdim hic böyle hissetmemiştim yani

Hayatının hatasını yapmışsın. Ne anlattın bilmiyorum ama artık onun gözünde o anlattigin yerde kalacaksın hep

Hayatının hatasını yapmışsın. Ne anlattın bilmiyorum ama artık onun gözünde o anlattigin yerde kalacaksın hep
Esimin takıntılarıni konuştuk ne yapmalıyım diye ama zaten kendileride bunun farkındalar yani. Bu aşamaya gelmesek zaten konuşmazdım

Görümceeee eşimin ablası kardeşi tabiki abisini kardeşini tutacak doğanın kanunu bu görümce hanımlar bize dost sırdaş olmazzzz

Görümceeee eşimin ablası kardeşi tabiki abisini kardeşini tutacak doğanın kanunu bu görümce hanımlar bize dost sırdaş olmazzzz
Zaten biliyorum bunu ama şaşırdım kaldim ortada hiçbir neden yokken boşanma aşamasına gelmiştik şaşırdım kaldim bnde onlarla konuşmuştum

Esimin takıntılarıni konuştuk ne yapmalıyım diye ama zaten kendileride bunun farkındalar yani. Bu aşamaya gelmesek zaten konuşmazdım
Bence bidaha konuşma. Özellikle eşinin sana davranışlarını dışarıya olan davranışını bile. Ben bikere eşimin arkadaşıyla bı kaç akşam peşpeşe dışarıya çıktığını söyledim adamı eve gelmez biri ilan etti. Aklın varsa yapma

Dediğiniz gibi hissediyorum bide esim yanımda değil doğru düzgün görmedim dugunden snra iste cok zor durumda kaldm anlattim ama bu seferde sanki destek degilde köstek olacakmis gibi geldi . Cunku ailesiyle oturuyorum ben
Tam olarak derdini burdada anlatmak istermisin ve görümcenle nasil ve ne konustuguni? Sanirim hem sana iyi gelir hemde herkes daha saglikli cevap verir...belkide sen büyütüyorsundur gözünde

Tam olarak derdini burdada anlatmak istermisin ve görümcenle nasil ve ne konustuguni? Sanirim hem sana iyi gelir hemde herkes daha saglikli cevap verir...belkide sen büyütüyorsundur gözünde
Biraz uzun olacak ama hakkınızı helal edin evleneli 9 ay oldu ve esim görevde yani birbirimizi çok az gördük ben ailesiyle yaşıyorum basta hersey iyi hostu zamanla anlaşamaz olduk esimi benimle paylaşamaz oldular yeri geldi mesela izindeyken ben yalnız kalmak istedim evimizde olmak istedim. Ama esimin ilk günden beri onu aldatacagim ona yalan söyleyeceğim düşüncesi var herseyi astim bi bunu asamadim en son kavgada kafasında kurdu yine bnde şaşırdım kaldim ailesiyle konuştum bi yol bulalım istedim ama bugn sanki hata yapmış gibi hissettim

Beni sevdiğini biliyorum. Ama bu düşüncesi çok korkutuyor beni destek almasını istesem sanki onunla dalga geçer gibi olacak Türkiye de bile değil yani yanımda olsa sanki böyle olmayacak gibi

Zaten biliyorum bunu ama şaşırdım kaldim ortada hiçbir neden yokken boşanma aşamasına gelmiştik şaşırdım kaldim bnde onlarla konuşmuştum
Tabii ki biliyorsunuz benim hatırlatmak istediğim sizi objektif olarak dinlemezler öyle görünürler sonuçta onlar aynı can siz can parçalarıni şikayet ediyorsunuz yarın aleyhinize kullanırlar benim gelinim benim yanımda kardeşimi ablasına kötüledi bana çok dokundu evladım istemiyorsan biktiysan boşanma müessesesi var benim yanımda kardeşimi kötüleyemezsin bir kendine gel diye hemen uyardım (kardeşimi ben büyüttüm annemizi çok küçük yaşlarda kaybettik dolayısıyla ben kv sayılırım) diyeceğim can candır kötü de olsa haklı da olsanız herkes kendi canını tutar

Ben esimi atmak amaçlı konuşmadım zaten çözüm yolu bulalım nasil davranmalıyim diye konuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…