Gorumce ile dertlesme

Ya ne kadar tanısamda ya da ne kadar iyi olsa da ben anlatmazdım sonucta kardeşi bi yönden sonra tercihi kardeşi olacaktır imalı konuşmuş. Çok takılmayın sanırım ilk defa oluyor bakın duruma başkasından duyarsanız bi daha anlatmamanız gerektiğini de öğrenirsiniz baktınız duydunuz görümceye siteminizi edersiniz . Duymazsanız zaten problem yoktur ama siz yine de anlatmayın bi daha . Çunku görümceler yengeler vs anneler gibi olmuyor. Bazen bende eşimin bi huyundan rahatsızsam kv söylerim en ufak bir şeydir bu mesela buyuk meseleleri asla anlatmam gerek yok..

Eşinizle cok asamadiginiz problemi ailesiyle konuşmak yanlis mi sizce ? Cok zor durumda kaldım yardim ederler düşüncesiyle konuştum ama bir pişmanlık düştü içime. Görümcem sanki böyle imali imali konuşuyor gibi hissediyorum
Esimle asamadigim problemi guvenmedigim kimseyle paylasmam. hele eşimin tarafindan kimseyle paylaşmam. Hatta simdi farkettim evimin sorunlarini en yakınlarımla bile paylasmiyorum.
Konu ne olursa olsun evinizin icinde cozum bulun sonra siz esinizle düzelirsiniz ama anlattiginiz kisiler sizi hep oyle bilir

Ya ne kadar tanısamda ya da ne kadar iyi olsa da ben anlatmazdım sonucta kardeşi bi yönden sonra tercihi kardeşi olacaktır imalı konuşmuş. Çok takılmayın sanırım ilk defa oluyor bakın duruma başkasından duyarsanız bi daha anlatmamanız gerektiğini de öğrenirsiniz baktınız duydunuz görümceye siteminizi edersiniz . Duymazsanız zaten problem yoktur ama siz yine de anlatmayın bi daha . Çunku görümceler yengeler vs anneler gibi olmuyor. Bazen bende eşimin bi huyundan rahatsızsam kv söylerim en ufak bir şeydir bu mesela buyuk meseleleri asla anlatmam gerek yok..
Bir yerde duyma ihtimalim olamaz buna eminim çünkü duyulacak birsey değil esimin kafasında kurduğu sacma şeyler yani size oyle diyeyim. Ben bu problemle kendim basa çıkamamistim ailesiyle konuşmuştum çünkü bi yol bulamadım şaşırdım kaldim destek olurlar bir yol buluruz diye düşünmüştüm onunla konuşup oyle birsey olmadığını söyler diye ummustum

Esimle asamadigim problemi guvenmedigim kimseyle paylasmam. hele eşimin tarafindan kimseyle paylaşmam. Hatta simdi farkettim evimin sorunlarini en yakınlarımla bile paylasmiyorum.
Konu ne olursa olsun evinizin icinde cozum bulun sonra siz esinizle düzelirsiniz ama anlattiginiz kisiler sizi hep oyle bilir
Normal kavga olsa demem zaten ama Normal değildi iste çaresiz kalmıştm

Bir yerde duyma ihtimalim olamaz buna eminim çünkü duyulacak birsey değil esimin kafasında kurduğu sacma şeyler yani size oyle diyeyim. Ben bu problemle kendim basa çıkamamistim ailesiyle konuşmuştum çünkü bi yol bulamadım şaşırdım kaldim destek olurlar bir yol buluruz diye düşünmüştüm onunla konuşup oyle birsey olmadığını söyler diye ummustum
Anladım doğrudur ben yine de anlatmazdım sanırım ya . Bilmiyorum eşimle konusur destek almasını sağlardım ama yinede anlatmazdım sanırım . Ya da ben farklı düşünüyor olabilirim :)

Anladım doğrudur ben yine de anlatmazdım sanırım ya . Bilmiyorum eşimle konusur destek almasını sağlardım ama yinede anlatmazdım sanırım . Ya da ben farklı düşünüyor olabilirim :)
Destek alabilecek bi yerde değil oyle olsa bnde derim ama sınır ötesinde

Hatasi olabilir. Ama emin olun ailesi yinede sonunda onun tarafini tutar
Ben ailesiyle kalıyorum ve hiçbir yere çıkmıyorum mesela o kalkıp beni gezmekle çarşıya gitmekle ona yalan söylemekle insanlarla görüşmekle suçluyor ee zaten ailesiyle ayni yerdeyim onlar görüyor yapmadığımı yani

Eşinizle cok asamadiginiz problemi ailesiyle konuşmak yanlis mi sizce ? Cok zor durumda kaldım yardim ederler düşüncesiyle konuştum ama bir pişmanlık düştü içime. Görümcem sanki böyle imali imali konuşuyor gibi hissediyorum
Yani bu durum çok değişir kişiden kişiye göre.
Baktınız olmuyor. Bir daha anlatmazsınız Hayat böyle deneye yanılan

Bu konuda nasıl taraf tutacaklar ki oyle birsey olursa kafayi yiyen ben olurum galiba. Artk boşanma lafını ağzına alan taraf değişir bundan emim
Bence siz bu sorunu sadece eşinizle çözeceksiniz..

Bence sorunlar iki tarafa da anlatılmamalı. Sevgiliyken gidip anlatmıyoruz sonuçta. Evliyken neden değişsin bu?
Kendinizden pay biçin, eşiniz sizi ailenize şikayet etse hoşunuza gitmez eminim. Çocuk değiliz neticede.
İş boşanma durumuna vardıysa, çözülemeyecek kadar büyük sorunlar varsa boşanılır zaten.
Aynı evde yaşayan iki insanın çözemediği sorunu başkası nasıl çözsün?

Emin olun imalı imalı da konusuyordur . Doğru hissediyorsunuz . Kimseyi hayatınızın içine o kadar sokmayın . Bugün dinler yarın inler

Başkaları tarafından duyulduğunda canımı sıkacak birşeyi her ne olursa olsun kimseye anlatmam..

Tamamen kişiye bağlı bir durum.Yani sırf görümce diye sizin paylaştıklarınızı hemen başkalarına yetiştirecek ya da ilerde başınıza kakacak diye bir şey yok.Abimin eşiyle çok yakınım.Yeri gelir annemi, bazen de abimi tatlı tatlı çekiştiririz.Çekiştiririz dediysem elbette belli bir seviye ve saygı çerçevesinde.İkili sorunlarda hiç bir zaman ailemden herhangi biri hatalıyken gelinimizi suçlamam.Kim haklıysa hakkını veririm.Çok şükür bu zamana kadar öyle bir durum yaşanmadı ama olur da bir gün yengem, abim ya da ailemizden başka biriyle ilgili bir sıkıntısını benimle paylaşırsa ASLA kimseye anlatmam, elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.Ancak, sizin görümcenizle konuştuğunuz konuda kendisinin yapabileceği bir şey yok.Eşinizin çok ciddi psikolojik sıkıntıları var,acilen tedavi olması lazım.Allah korusun ilerde bu kıskançlık krizleri fiziksel şiddete dönebilir.

Ben ailesiyle kalıyorum ve hiçbir yere çıkmıyorum mesela o kalkıp beni gezmekle çarşıya gitmekle ona yalan söylemekle insanlarla görüşmekle suçluyor ee zaten ailesiyle ayni yerdeyim onlar görüyor yapmadığımı yani
Sence eşin ( aslında insani ihtiyaç ve doğal olan ama senin yapmadığın için "suçlama " olarak gördüğün) bu şeyleri neye dayanarak söylüyor.Zaten ailesi ile kaldığını biliyor..ailesinin yapmadığın şeyleri ona yapmışsın gibi anlatmadığını nereden biliyorsun?

Görümceye dert mi anlatılır ay bu konuyu açacağına ona anlattığını yazaydın çözüm üretmeye çalışırdık 🤷

Dediğiniz gibi hissediyorum bide esim yanımda değil doğru düzgün görmedim dugunden snra iste cok zor durumda kaldm anlattim ama bu seferde sanki destek degilde köstek olacakmis gibi geldi . Cunku ailesiyle oturuyorum ben
Neden ailesi ile yasıyorsunuz ? Eşiniz uzakta mı görev yapıyor. Bu durumlara çok kızıyorum. Sizin kendi hayatınız yok mu ? Neden sığıntı gibi yaşıyorsunuz hanımefendi. Eviniz barkiniz yok mu ? Eşiniz uzak ise de tek başınıza evinizde yaşasaydınız ya.

Tek sorunum o zaten benim ailesiyle esim hakkında tek konuştuğum yani kotu özellik olarak bu kendi ailemle konuşamıyorum cunku kabul edilecek şeyler değil yaptığı. Şaşırdığım çaresiz kaldığım için onlarla konuşma gereği hissetmistm
Eşinizin ki hastalık piskiyatrik tedavi görmesi lazım 🤷

Back
X