Gorumce ile dertlesme

Benim esimin tek problemi kıskançlık ama cok cok fazla anlatılmayacak derece telefonu 1 saniye geç açılsa bile onu baska şeylere yoruyor. Surekli olunca artk bnde ailesiyle konuştum şaşırdım kaldim ne yapcam buna diye
Aslında karsinizdakiler mesela kötü insanlar farzedelim mesela .
hiçte size kOz olarak dönecek bı mevzu değil görümceyle paylastiginiz şey .

Bence hiç pişman olmanıza gerek yok 😇gayet herkesle de paylaşılabilinir bı sıkıntı.

Eşinizin kıskançlığı konusunda ise üzüldüm
Düzelecek bişey değil bu
Nasıl torpulersiniz bilemiyorum 😓

Eş ailesine problemler anlatılmaz. İnşallah görümceniz iyi birisidir ve bunlar önünüze farklı şekillerde gelmez

Aslında karsinizdakiler mesela kötü insanlar farzedelim mesela .
hiçte size kOz olarak dönecek bı mevzu değil görümceyle paylastiginiz şey .

Bence hiç pişman olmanıza gerek yok 😇gayet herkesle de paylaşılabilinir bı sıkıntı.

Eşinizin kıskançlığı konusunda ise üzüldüm
Düzelecek bişey değil bu
Nasıl torpulersiniz bilemiyorum 😓
Tek sorunum o zaten benim ailesiyle esim hakkında tek konuştuğum yani kotu özellik olarak bu kendi ailemle konuşamıyorum cunku kabul edilecek şeyler değil yaptığı. Şaşırdığım çaresiz kaldığım için onlarla konuşma gereği hissetmistm

Eşinizle cok asamadiginiz problemi ailesiyle konuşmak yanlis mi sizce ? Cok zor durumda kaldım yardim ederler düşüncesiyle konuştum ama bir pişmanlık düştü içime. Görümcem sanki böyle imali imali konuşuyor gibi hissediyorum

Görümcenin huyu ve karakteriyle alakalı. Kimi vardır derdini sahiplenir çözüm arar kimi ortalığı karıştırır

Eş ailesine problemler anlatılmaz. İnşallah görümceniz iyi birisidir ve bunlar önünüze farklı şekillerde gelmez
Zaten normalde anlatan birisi değilim ama şaşırdım kaldm yapmadığım şeyler yüzünden esim beni suçladı boşanma kelimesini bile ağzına aldi yoksa ailesiyle konuşmazdım

Tek sorunum o zaten benim ailesiyle esim hakkında tek konuştuğum yani kotu özellik olarak bu kendi ailemle konuşamıyorum cunku kabul edilecek şeyler değil yaptığı. Şaşırdığım çaresiz kaldığım için onlarla konuşma gereği hissetmistm
Kabul edilecek şeyler değil derken şiddete kadr gidiyorsa olay ailenizle konuşmalısınız aslında .
Gidiyor mu siddete

Zaten normalde anlatan birisi değilim ama şaşırdım kaldm yapmadığım şeyler yüzünden esim beni suçladı boşanma kelimesini bile ağzına aldi yoksa ailesiyle konuşmazdım

İlginç dimi telefon 1 dk geç açıldı diye sizi aldatmakla suçlasın üstüne de boşanma kelimesine ağzına o alsın sizin almanız gerekirken.
Görümceniz sadece sizi dinler yatıştırır çözüm bulamaz ki.

İlginç dimi telefon 1 dk geç açıldı diye sizi aldatmakla suçlasın üstüne de boşanma kelimesine ağzına o alsın sizin almanız gerekirken.
Görümceniz sadece sizi dinler yatıştırır çözüm bulamaz ki.
Belki bnde onu care olarak gördüm biran bılmıyorum ki iste çünkü burda değil esim ben ailesiyle kalıyorum 7/24 onlar yanımda

Görümceniz hakkında hiç bilgi vermemişsiniz, size yardımcı olur mu. Yoksa herkese hemen herşeyi yalan yanlış veya abartarak yetiştirir mi?
Mesela ben esimin küçük ablasına birsey söylesem, annesi ablası ve teyzesine benim anlattigim seyi abartarak anlatacağını bildiğim için ona hiç birşey anlatmam. Ama büyük ablası öyle bir sir turar ki, sırrım onda sonsuza kadar gider eminim.
Nasıl biri görumceniz? Konu ayrılığa kadar geldiyse durumunuz ciddi demek.

Görümcenin huyu ve karakteriyle alakalı. Kimi vardır derdini sahiplenir çözüm arar kimi ortalığı karıştırır
Çözüm arar gibiydi iste 2 gündür kendi annemdeydm durduk yere mesaj atmış nasılsın falan diye iyim abla pazartesi gelcem falan dedim. Iyi falan demiş sonrasında esinle olanları aileyle konuşma gibi birsey demis bnde noldu abla bi sorun mu var falan dedim yok dedi snra iyi geceler demis şüpheye düştüm bu seferde

Çözüm arar gibiydi iste 2 gündür kendi annemdeydm durduk yere mesaj atmış nasılsın falan diye iyim abla pazartesi gelcem falan dedim. Iyi falan demiş sonrasında esinle olanları aileyle konuşma gibi birsey demis bnde noldu abla bi sorun mu var falan dedim yok dedi snra iyi geceler demis şüpheye düştüm bu seferde

Hmm. zamanla belli olur zaten niyeti iyi mi kötü mü

Görümceniz hakkında hiç bilgi vermemişsiniz, size yardımcı olur mu. Yoksa herkese hemen herşeyi yalan yanlış veya abartarak yetiştirir mi?
Mesela ben esimin küçük ablasına birsey söylesem, annesi ablası ve teyzesine benim anlattigim seyi abartarak anlatacağını bildiğim için ona hiç birşey anlatmam. Ama büyük ablası öyle bir sir turar ki, sırrım onda sonsuza kadar gider eminim.
Nasıl biri görumceniz? Konu ayrılığa kadar geldiyse durumunuz ciddi demek.
Aslında tek gorumcemle degil kaynanamla falan otururken konuştuk bu konuyu esim boyle sacma sapan üstüme geldi bende agladm falan iste sesime geldiler o sıra gorumcemle kaynanam bide gorumcemin kocasi( esim onu çok sever lafına inanır) şaşırdm kaldm ne yapacağımı falan diye konuştum

Hmm. zamanla belli olur zaten niyeti iyi mi kötü mü
Bilemedim iste şaşırdım kaldim. Cunku eşime demiştim eger sen saçma sapan suçlama yaparsan babana bile böyle yaptığını söyleyeceğim diye yemin etmiştim çünkü yapmadığım birsey yuzunden suçlanmak cok zoruma gidiyor

ben olsam hiç paylaşmam. kimse kendi çocuğunu/kardeşini hatalı görmez.
sevgilimin ablası 1-2 kere bana tam da problemli olduğumuz bir dönemde, x seni üzüyor mu, söyle kızayım ona gibisinden birşeyler söylemişti. yoo gayet iyiyiz dedim.
bir kere sevgilimin arkasından iş çevirmek gibi geliyor bana. hem neden benimle mesafesini kapasın ? yarın öbür gün başıma kaksa nolacak ?

9 aylik evliyim dugunden 2 hafta sonra esimin görevi cikti gitti ben ailesiyle kaldım snra 2 ay falan görüşmedik bile esimde. Surekli orda olunca benimle ilgilenemedi kafasında kurmaya başladı. Yanımda olmadığı için bırakıp giderim baskasi olur falan diye buna taktı kafayi ona olan sevgimin azaldığını falan düşünüyor galiba

Eşinizle cok asamadiginiz problemi ailesiyle konuşmak yanlis mi sizce ? Cok zor durumda kaldım yardim ederler düşüncesiyle konuştum ama bir pişmanlık düştü içime. Görümcem sanki böyle imali imali konuşuyor gibi hissediyorum
Evli değilim ama annem 7 görümce sahibi.Bir tanesini abla gibi görür dertleşir ikisi oturur babamı çekiştirirler :) Görümceye bağlı bence .

Çok çok çok yanlış. Bugün sizden laf almak için sizi anlıyor destekliyor gibi görünür. Ters düştüğünüz en ufak bir durumda bir söylediğinize bin katar sizi kötü duruma düşürür. İnsan bazen birileriyle dertleşmek istiyor haklısınız. Ama bu kişi asla eş ailesinden olmamalı.

ben olsam hiç paylaşmam. kimse kendi çocuğunu/kardeşini hatalı görmez.
sevgilimin ablası 1-2 kere bana tam da problemli olduğumuz bir dönemde, x seni üzüyor mu, söyle kızayım ona gibisinden birşeyler söylemişti. yoo gayet iyiyiz dedim.
bir kere sevgilimin arkasından iş çevirmek gibi geliyor bana. hem neden benimle mesafesini kapasın ? yarın öbür gün başıma kaksa nolacak ?
Kendim hallede bilsem zaten söylemezdim ama halledemedim çaresiz kaldım onlardan destek bekledim galiba bilmiyorum

Back
X