Görümce kaosu

Size başından beri laf sokuyormuş ve sonra sizi zaten sevmediğini itiraf etmiş,siz de şoke olmuşsunuz
Niye şaşırdınız ki aslında gayet farkettirmiş
Şimdiye kadar nasıldıysanız öyle davranmaya devam edin

Merhada izmirden yazan kişi. Hoşunuza gitmeyen bir şey söylendiğinde ağzınız armut toplamasın, kendi kendinizi savunun cevabını verin bir şeyiniz kalmaz
Normalde cevabını veriyordum ama o anki panikle bişey düşünemedim .eşimle bayağı tartışmistik. Onunla görüşmemeliyim dimi.

Size başından beri laf sokuyormuş ve sonra sizi zaten sevmediğini itiraf etmiş,siz de şoke olmuşsunuz
Niye şaşırdınız ki aslında gayet farkettirmiş
Şimdiye kadar nasıldıysanız öyle davranmaya devam edin
Yüzüme söylemiyordu.sakalasma gibi söylüyordu sonrada seni kirmadim dimi şaka yaptım diyodu..şimdi ona alacağım tavır nasl olmalı eşime ablasına olan nefretimi yansitmalimiyim

Yüzüme söylemiyordu.sakalasma gibi söylüyordu sonrada seni kirmadim dimi şaka yaptım diyodu..şimdi ona alacağım tavır nasl olmalı eşime ablasına olan nefretimi yansitmalimiyim
Nefret yansıtmak doğru değil. Soğuk kanlı davranıp durumu idare etmen lazım. Ablan beni sevmediğini açıkça yüzüme söyledi, beni sevmeyen insanı sevmek iletişim kurup kendimi sevdirmeye çalışmak zorunda değilim demek yeterli. Eşiniz ablasını hayatından çıkaramayabilir, onun sözlerini kontrol de edemez, nefretinizi yansıtmanız onu sadece üzer ve sıkışmış hissetmesine sebep olur, o zaman öfkesini size yansıtır. bu durumda mesafe koymaktan başka yapılabilecek hiçbir şey yok.

Ne yapmam gerekiyordu
Ya cok sacma dusunceniz size herseyi soylesinler siz esimi doldurmasinlar diye karaktersizce evlerine gitmeye devam edin. Esiniz dolacaksa boyle sacma sapan seyler siz engel olamazsiniz durusunuz olsun bana laf edenle ben artik muhattap olmam yuzunede bakmam diyebilmeniz lazim gorusmek istiyolarda gelir ozur dilerler boyle yuzsuzce devam ederseniz size kim neden saygi duysun

evine gitmeyin eşiniE ablan beni sevmiyormuş ben daha gelmem sen istediğini yap de eşiniz sizi seviyorsa zaten dolmaz

Bugün girebildim buraya. Burada haberler nasıldır acaba diye aklıma geldi. O kadar depremzede var ki yakın şehirlere tahliye olan. İnsan en azından onlara yardım edelim diye çırpınıyor. Orada yok mu? Biz görümcemle 6 gündür bir çok şey yaptık, elimizden ne geldiyse artık. Siz de yapmayı düşünmez misiniz? Bir kek yapıp çocuklara dağıtsanız o bile yeter. Yoksa böyle rahatlıktan ve can sıkıntısından birbirinize sararsınız. Şu durumda görümcenizle nasıl kavga ediyorsunuz ben anlamakta güçlük çekiyorum. Biz depremle yatıp depremle kalkıyoruz.

İnsanın kendisine saygısı olmalı, sevmiyorsa sevmesin dünyanın sonu mu?

3 günlük dünya görümcem kocamı dolduracaksa, kocamında kuş kadar beyni yok ona inanıp bana tavır alacaksa ben böyle işin..

Bak canım görümcen senden yaşça büyük mü bilmiyorum ama eğer öyleyse sınırı aşmadığı sürece onunla saygı çerçevesinde kalarak muhatap olmanı tavsiye ederim.Belli ki eşin ailesine düşkün bu senin iyiliğin için olur.
Ha ben çirkefin tekiyim,kendimi ezdirmem adı altında her terbiyesizliği yapabilirim,kimse benimle uğraşamaz şeklinde biri olmak istiyorsan ben sana söyleyeyim ki boşanman yakındır.
Seni sadece sevmediğini istemediğini dile getirmiş birine nefret besleyip,kendi evliliğini tehlikeye atma derim Ben.
Naçizane fikrim

Tamda görümce sorunu olucak zamanlar yaşıyoruz dimi

Ya bir görümce nasıl bir evliliği bitirebilir cidden ben anlayamıyorum.Sizin eşiniz kendi kararını veremiyor mu?Doldurursa doldursun.Zaten böyle dolduruşa gelen bir insan ise eşiniz daha çok sorunlar çıkar ileride.Ayrıca niye size laf vurduğunda cevabınızı vermiyorsunuz?Görümceniz sizi sevmiyormuş,söylemiş.Zorla istenmediğiniz yere niye gidiyorsunuz?Gitmeyin!

Valla görümcem beni seviyor mu sevmiyor mu diye hiç düşünmedim çünkü kendisi ile pek muhabbettim yok anca eşim görüştüğünde yada gittiğimizde onda da toplu olduğu için sohbetimiz olmuyor abisi ile konuşur telefonda . Koca adam dolduruşa geliyorsa bana davranışından anlarım zaten .. görümcem hiç umurumda değil hee laf söyler laf sokar suratına bakarak güler geçerim 🤣 çünkü özellikle rahatsız etmek için bazı şeyler söyler önemli olan onun ne dediği değil benim neye izin verip vermediğim .. herkes kendine yapar çok takılma .. ayrıca bu zamanda hiç umurumda değil 🤷‍♀️ ülkem ne halde … boşver hayat boş zaten bırak kendi kendine oynasın az ötede

Merbaba hanımlar İzmir'den yazıyorum ben eşimle henüz nisanliyken görümcem ilk başlarda sürekli laf sokuyordu sonra şaka yaptım alınmadın dmi söylemlerde bulunuyordu.tabi ilk zamanlar ses etmiyordum ama içime atıyordm sonra bu böyle yapmaya devam ettikçe bende laf sokmaya başladım.en son dayanamayıp ben evliyken beni ilk baştan beri istemediğini itiraf etti bende dondum kaldım.o anda biseyler söylemek istedim ona ama eşimin onun yanına tek başına gidip eşimi doldurma ihtimalinden korktuğum için bişey demekte zorlandım.yani tamamen bende onu istemediğimi söylesem belki hiç konusmuyacktik ve eşim mecbur onun yanına gittiğinde tek gidecekti. O yüzden böyle davrandım siz olsanız naparsiniz nasıl bir yol izlemeli
Mesafeli davranın.Sirrinizi vermeyin.Esinize de kotulemeyin kardeşini ona düşmesin.

Back
X