Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Normalde cevabını veriyordum ama o anki panikle bişey düşünemedim .eşimle bayağı tartışmistik. Onunla görüşmemeliyim dimi.Merhada izmirden yazan kişi. Hoşunuza gitmeyen bir şey söylendiğinde ağzınız armut toplamasın, kendi kendinizi savunun cevabını verin bir şeyiniz kalmaz
Yüzüme söylemiyordu.sakalasma gibi söylüyordu sonrada seni kirmadim dimi şaka yaptım diyodu..şimdi ona alacağım tavır nasl olmalı eşime ablasına olan nefretimi yansitmalimiyimSize başından beri laf sokuyormuş ve sonra sizi zaten sevmediğini itiraf etmiş,siz de şoke olmuşsunuz
Niye şaşırdınız ki aslında gayet farkettirmiş
Şimdiye kadar nasıldıysanız öyle davranmaya devam edin
Nefret yansıtmak doğru değil. Soğuk kanlı davranıp durumu idare etmen lazım. Ablan beni sevmediğini açıkça yüzüme söyledi, beni sevmeyen insanı sevmek iletişim kurup kendimi sevdirmeye çalışmak zorunda değilim demek yeterli. Eşiniz ablasını hayatından çıkaramayabilir, onun sözlerini kontrol de edemez, nefretinizi yansıtmanız onu sadece üzer ve sıkışmış hissetmesine sebep olur, o zaman öfkesini size yansıtır. bu durumda mesafe koymaktan başka yapılabilecek hiçbir şey yok.Yüzüme söylemiyordu.sakalasma gibi söylüyordu sonrada seni kirmadim dimi şaka yaptım diyodu..şimdi ona alacağım tavır nasl olmalı eşime ablasına olan nefretimi yansitmalimiyim
Ya cok sacma dusunceniz size herseyi soylesinler siz esimi doldurmasinlar diye karaktersizce evlerine gitmeye devam edin. Esiniz dolacaksa boyle sacma sapan seyler siz engel olamazsiniz durusunuz olsun bana laf edenle ben artik muhattap olmam yuzunede bakmam diyebilmeniz lazim gorusmek istiyolarda gelir ozur dilerler boyle yuzsuzce devam ederseniz size kim neden saygi duysunNe yapmam gerekiyordu
Bak canım görümcen senden yaşça büyük mü bilmiyorum ama eğer öyleyse sınırı aşmadığı sürece onunla saygı çerçevesinde kalarak muhatap olmanı tavsiye ederim.Belli ki eşin ailesine düşkün bu senin iyiliğin için olur.Yüzüme söylemiyordu.sakalasma gibi söylüyordu sonrada seni kirmadim dimi şaka yaptım diyodu..şimdi ona alacağım tavır nasl olmalı eşime ablasına olan nefretimi yansitmalimiyim
Mesafeli davranın.Sirrinizi vermeyin.Esinize de kotulemeyin kardeşini ona düşmesin.Merbaba hanımlar İzmir'den yazıyorum ben eşimle henüz nisanliyken görümcem ilk başlarda sürekli laf sokuyordu sonra şaka yaptım alınmadın dmi söylemlerde bulunuyordu.tabi ilk zamanlar ses etmiyordum ama içime atıyordm sonra bu böyle yapmaya devam ettikçe bende laf sokmaya başladım.en son dayanamayıp ben evliyken beni ilk baştan beri istemediğini itiraf etti bende dondum kaldım.o anda biseyler söylemek istedim ona ama eşimin onun yanına tek başına gidip eşimi doldurma ihtimalinden korktuğum için bişey demekte zorlandım.yani tamamen bende onu istemediğimi söylesem belki hiç konusmuyacktik ve eşim mecbur onun yanına gittiğinde tek gidecekti. O yüzden böyle davrandım siz olsanız naparsiniz nasıl bir yol izlemeli