• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümce, kaynana anlaşıldı.Ya kayınbiraderden çekenler ?

ayni kavgalari biz de yapiyoruz, dedigin gibi ortada kiz da yok... ama olsun fikrimi bilsin simdiden... mesele bilezik degil, mesele salak yerine konmak.. sirf abisi diye dünyayi versin istiyorlar bunlarin hepsi düz mantik... gecen esime ayakkabi aldik.. ilac firmasinda calisiyor sürekli ayakta yürüyor, o yüzden pahali bir sey aldi..ben de calisiyorum, bekledi benim maasimla aldi ben de sevindim, kocisime ayakkabi almak da nasip oldu diye... neyse kaynanamlara gittik, kaynim tabiki gördü, hemen yapisti almanca söylüyor bir de... ben de anlamiyorum sanki.. tam da benim istedigimden almissin diyo.. neyse cikiyoruz kaynanam da kapinin agzinda... ha bu kocam yok mu :57::57::57::57: diyor ki, anne regen bi daha maasiyla da kardesime alacakmis ayni ayakkabidan... baktim dedimki, niye?? gitsin calissin ben evde yatarak kazanmiyorum o parayi... daha cok laf sööicektim de sustum.. yaa ne mantiksiz bu kocam.. güya emrivaki yapiyor.. e mal annein yaninda beni kötü ediyorsun... kadin beni zaten sevmiyor.. bir de ogluna laf ettiriyorsun bana :57::57::57::57:

yuh yaa, bu kadarda olmaz olmamalı.. neden alıyomuşsun sonuçta eminim ki koca bi adamdır çocuk değil ya, anası babası yokmuda sen alıyosun..Canım gaza getirmek gibi olmasın ama bence alma.Maalesef ki taviz tavizi doğurur.Eşine karşı çıktığında 1 kavga olur 2 olur 3 olur 4 olur ama sonuçta senin düşüncene mecburen ayak uydurur.Pes etme bence..almada.. Herkes haddini bilsin.Zaten kocaların yapamadıkları yüzünden ya başımıza tüm gelenler ....

benım 2 tane kayınım var şeker gibiler :1: yanı kız gibiler yanı yanlıs anlamayın ev işinde mutfakda her işe yardımları olur öle görmusler hıc kızı olmamıs kayınvalıdemın onlarda öle buyumus çayı benımle aynı yaşta olan kayınım demler bize gelınce :1: çok şükür yanı iyiyiz 2 sene oldu evlenelı daha catısma olmadı

Benim kaynım da bizim iligimizi kemigimizi kuruttu. Bi de o kadar yuzsuz havalı bi tip ki onunla konusmaya calıs burnundan kıl aldırmaz, yuzsuz nolcak

benım 2 tane kayınım var şeker gibiler :1: yanı kız gibiler yanı yanlıs anlamayın ev işinde mutfakda her işe yardımları olur öle görmusler hıc kızı olmamıs kayınvalıdemın onlarda öle buyumus çayı benımle aynı yaşta olan kayınım demler bize gelınce :1: çok şükür yanı iyiyiz 2 sene oldu evlenelı daha catısma olmadı

Allah bozmasın canım inş da hiç çatışma olmasın...

Benim kaynım da bizim iligimizi kemigimizi kuruttu. Bi de o kadar yuzsuz havalı bi tip ki onunla konusmaya calıs burnundan kıl aldırmaz, yuzsuz nolcak

Allah şerrinden korusun, sende çekenler grubundansın yani...allah niyetlerini elbet birgün önüne çıkaracak sabredip göreceğiz....

yuh yaa, bu kadarda olmaz olmamalı.. neden alıyomuşsun sonuçta eminim ki koca bi adamdır çocuk değil ya, anası babası yokmuda sen alıyosun..Canım gaza getirmek gibi olmasın ama bence alma.Maalesef ki taviz tavizi doğurur.Eşine karşı çıktığında 1 kavga olur 2 olur 3 olur 4 olur ama sonuçta senin düşüncene mecburen ayak uydurur.Pes etme bence..almada.. Herkes haddini bilsin.Zaten kocaların yapamadıkları yüzünden ya başımıza tüm gelenler ....

vallahi cok dogru dedin zaten kocalarin sebep oldugu seyler.. resmen ön ayak oluyorlar... koca adam canim benim benimle yasit...kayinbabama biraksan yarin evlendirecek.. adamin isi yok, yasam hevesi yok, ekmek elden su gölden... sigarasi var, internet basindan kalkmaz...gece gezer, gündüz yatar... bi kere alismayagörsünler sonrasi kesinlikle gelir... gerci hoc biz onlari begenmiyoruz ama bir de onlara bizi sormali.....

Allah şerrinden korusun, sende çekenler grubundansın yani...allah niyetlerini elbet birgün önüne çıkaracak sabredip göreceğiz....

aminnn cnm inşallah öle olur ben de dediğin gibi sabrediyorum. bu zamana kadar olan olmuş, yapacağını yapmış ama bundan sonra ne benden ne kocamdan ona tek kuruş çalışmaz. maymun gözünü açtııı

kaynımda kümüştü bana bir tavır bir tavır...
sebep ben niye onlarla beraber yaşamıyormuşum...annesi rahatsızlanmıştıda kayınvalidem yani..ameliyat oldu çok şükür iyi şimdi...
niye beraber yaşamıyormuşuz..sana ne be adam..evlende karın yaşasın...sen ne karışıyorsun gerizekalı...
yüzüne söyleyemedim bari burda söyliyimkaydirigubbakcemile3
ayrıydık beraber yaşadık..olmadı yine ayrı yaşadık.. e kayınvalide hastalanmış hadi yine beraber yaşayalım..oldu canım oldu
bakkkkkkkkkk yine gözlerim dolduuuuuuuuuuuuuu

hizmet edicek birini arıyorlardır .takma kafana boş ver herkesin hayatı kendine allah sağlık versin kimselere düşürmesin elimizden geleni yapıyoruz izden bu kadar :)

ben bu konuya yeni msj atıyorum arkadaşlar benim kaynanam kaynım evlendiğimizden beri abisine tavır yapıyordu bana belli etmeden çaktırmadan ama ben bir kaç kez yakaladım tavır nedenleri niye beni çok seviyormuş neden bana laf söyletmiyormuş ben sürekli gidip kaynanamın evini temizleyecekmişim neden göndermiyormuş görümcem kaçarak evlendi eşimde af ettim ama bir daha hiçbirşey eskisi gibi olmaz dedi kaynanama yok işte onu ben kocama söyletiyormuşum yoksa kocam çoktan af edermiş birde geçen ay kaynanamda kaldım görümcemde ordaydı .gelen komşusu beni görmüyor sanki görümcen için hoşgeldine gelmişler benim için değil yani ki ben o insanları hiç tanımam hayatımda 1 kere ya gördüm ya görmedim.artık benden nasıl bahsettilerse onlara millet suratıma bakmıyor neyse en sonunda eşim kaynıma suratın neden böyle dedi bende dayanamadım tavır yapıyor sana anlasana dedim kaynım bozuldu.küstü falan işte ben tavır yapmıyorum dedi eşimde bende fark ettim tavır yapıyorsun dedi oda başladı anlatmaya eşimde sanane karı benim karım dedi oda ama annem üzülüyor ben oyüzden söylüyorum dedi .bende sizinde kızınız var benim hakkımda iyi düşünüyorsanız iyi kötü düşünüyorsanız ALLAH ta size onu versin dedim .biraz uzun oldu ne yapayaım size içimi dökmek istedim arkadaşlar

Ayyyy işte burası benim totpiğim ben kayınlarımdan çekiyorummm anlatayım neler olduğunu 3 tane kaynım var
Enbüyük kaynım.
Evlendim 15 gün sonra eşimi aradı gece saat 12.30 dediki çok borcum var çekin vadesinin dolmasına 20 gün var bana 4 tane bilezik borç verin 20 gün sonra alırsınız dedi beden bileziklerim olmaz 10 çerek verim dedim verdim...
Çekin vadesi dolmadan tekrar bir telefon para yetmedim bana varsa 2 bilezik verin dedi ben yine bileziklerim olmaz dedim 4 yarım 10 tane daha çereğim var dedim tabi bunların hepsini eşime diyorum 4 yarım 10 çerek bir bilezik verdik. Toplamda 20 çerek 4 yarım altın 1 tanede bilezik vermiş olduk...Gün yaptım 1.000 tl para toplandı kaynanamlar geldi eve büyük kaynıma haciz gelcekmiş para lazım mışta yine 1.000 tl para 2 bilezik alındı...
Sonuç 3 senelik evliyim bu paraları kimse bana ödemedi...
Ortanca kaynım:
Oda çok havalıdır eli biraz para görsün kendini şaşırır... Evime geldi o kadar insan içinde ve benim akrabalarım içinde eşime ben seni satın alırım falan dedi gitti dünyanın lafını saydı rezil etmeye çalıştı eşimi... o olaydan 1 ay sonra işten çıkartıldı 5 kuruşsuz kladılar 6 ay sonrada bana geldi 2 bilezik aldı.... Sonra hatımı karartmaya burda başladılar ev kiralarını ödiyemedikleri için evden çıkarıldı sonra biz onlarla aynı evde oturmak zorunda kaldık 1 sene birlikte yaşadık , yine birilerine altın borcu vardı ödiyemediler 3 yarım altın verdim... Onlarla aynı evde yaşarken manyak tutturdu bana git yemeği balkonda yap diye bu arada kışın ortası dışarda deli gibi yamur yağıyor ve soğuk yemek mutfaktamı yapılırmış mutfakta buhar oluyormuşş... Sonuç 2 sene oldu bileziklerim ve altınlarım yokkk...
Küçük kaynım
Eşime ne gömlek pantolon bir şeyler alırım özel günlerde eşimden önce o giyer geze ne alsam eşim giymeden önce en az bir hafta o kullanmıştır ne alsam aklıyor. Şimdlik bekar olduğu için bunun pek bi zararı yok

Heee bu arada eşimle çok kavgalarıma sebep olmadılarmı oldular bir gün ölüyorum sanmıştım....

Ama şimdi her şey geldi geçti eşimle mutluyum Allahıma şükür...

ben 3 yıldır evliyim kaynana görümce kayın derdi yetmezmiş gibi birde çoçuğum olmyor yaklaşık 4 aydır sürekli tedavi görüyorum hastane onun evine yakın diye bazen onda kalmak zorunda kalıyorum. sonra eve dönüp 15 gün bekliyorum sonucu arayıpta sormuyor nasıl oldu sonuç pozitifmi diye ya ne kadar acımzsızlar insan sormazmı komşunu soruyorsun ama gelinini sormuyorsun yazık yazık..

Back
X