- 29 Mart 2010
- 6.066
- 72
- 163
ayni kavgalari biz de yapiyoruz, dedigin gibi ortada kiz da yok... ama olsun fikrimi bilsin simdiden... mesele bilezik degil, mesele salak yerine konmak.. sirf abisi diye dünyayi versin istiyorlar bunlarin hepsi düz mantik... gecen esime ayakkabi aldik.. ilac firmasinda calisiyor sürekli ayakta yürüyor, o yüzden pahali bir sey aldi..ben de calisiyorum, bekledi benim maasimla aldi ben de sevindim, kocisime ayakkabi almak da nasip oldu diye... neyse kaynanamlara gittik, kaynim tabiki gördü, hemen yapisti almanca söylüyor bir de... ben de anlamiyorum sanki.. tam da benim istedigimden almissin diyo.. neyse cikiyoruz kaynanam da kapinin agzinda... ha bu kocam yok mudiyor ki, anne regen bi daha maasiyla da kardesime alacakmis ayni ayakkabidan... baktim dedimki, niye?? gitsin calissin ben evde yatarak kazanmiyorum o parayi... daha cok laf sööicektim de sustum.. yaa ne mantiksiz bu kocam.. güya emrivaki yapiyor.. e mal annein yaninda beni kötü ediyorsun... kadin beni zaten sevmiyor.. bir de ogluna laf ettiriyorsun bana
![]()
yuh yaa, bu kadarda olmaz olmamalı.. neden alıyomuşsun sonuçta eminim ki koca bi adamdır çocuk değil ya, anası babası yokmuda sen alıyosun..Canım gaza getirmek gibi olmasın ama bence alma.Maalesef ki taviz tavizi doğurur.Eşine karşı çıktığında 1 kavga olur 2 olur 3 olur 4 olur ama sonuçta senin düşüncene mecburen ayak uydurur.Pes etme bence..almada.. Herkes haddini bilsin.Zaten kocaların yapamadıkları yüzünden ya başımıza tüm gelenler ....