- 14 Nisan 2011
- 9.304
- 16
- 158
bende varım aranızda kayınlarımdan bıktım..ikisininde borcu derdi bitmez hepte beni bulur..kayınvalidemde destek çıkar onlara..kardş onlar yapacak tabi dio...iide arkaaş bir olur,iki olur...ama hepmi olur ya..bazen vermiyo eşim para bu sefer hemen devreye kaynana,kayınpeder giriyo..bizim ihityacımız var ayağına tıtıklatıp uçuruyolar anlayacağınınz...artık ole bir noktaya geldim ki kayananamdan,kayınpederimden,kayınlarımdan,eltilerimden ve en acısıda eşimden nefret ediyorum
zaten anne baba baskisi bazi erkeklerde daha etkili maalesef.onlar kardes sen girme aralarina lafini acikca yüzüme söyledi kaynanam.ben uzunca bi süre sustum baktim daha cok üstüme geliyolar hatta dayak yedim is zivanadan cikti resmen evimi ayirdim en son.esimin yüzünede diyorum senin kardesinden nefret ediyorum diye.biliyorum zoruna gidiyo ama olsun yoksa esim de yüz bulunca yapisiyo bi kardesim var onu da atamam ya mantigiyla.herifin bana yapmadigi kalmadi yaaaaaaaa Allah belasini baska yerden versin beni dövüp evden atmaya kalkti parazit, benim kocamm napti??? sustu... iyide annesi dogdu bogmaya gelmez kardesin o senin dedi ya.. yani bi kari daha bulunur da kardes bulunmaz.. o günden sonra kocam da gözümden düstü.