• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümce, kaynana anlaşıldı.Ya kayınbiraderden çekenler ?

of of benim çektiğim öyle birikti ki iki senedir böyle, eltimin çirkefliği sürekli gürültü var bizim apartmanda huzur yok, kayınvaldemden bana sıçradı eltimle kavgaları, gürültülerini duymamak imkansız, dayanılmaz hale geldi, geceyarısı bile kapılar çarpılıyor, yetmiyor dolap kapakları, besbelli kasti çünkü defalarca, bide yetmezmiş gibi kaynımın hiçbirşey olmuyormuş gibi tavrı, söyledim anlattım yapmayın dedim, nerdeyse yalancı çıkaracak, yetmedi suçlamaya kalktı, haddini bildiririm diyorsunuz ya kızlar, haddini bildiremiyorsunuz, konuşmak bile suç, bende artık umursamıycam, ne yaparlarsa kendilerine yaparlar:63:

bendeki şansa bakarmısınız kaynımda var görümcemde var eltimde olcak ne güzel üçü bir arada allahım sen güzel günler yaşamayı nasip et bize:6:

valla ben kaynım yüzünden boşanıyorum.. off off..
bacım aç müziği onlar kavga ederken onlar düşünsün sen niye düşüncen ki... okadar herkesin duyacağı kadar açmasanız da; kendiniz duyup dışardaki sesi duymayacak kadar açın.. hemde böyle sakin bir müzik falan ohh..
hayır gürültülerinden eve hırsız girse bilemezsiniz valla:1: evde bir ses var; kavgadır kavga (kedidir :1:) aldırma yat hayatım deyip sabah evi dımdızlak bulurmuşsunuz:1: şakaydı heee
allah korusun :)

Şu evliliğimde bi kayınlarımdan yana hiç derdim olmadı..
Çünki yüzlerini hiç görmüyodum..
7 sene boyunca belki 5 defa gördüm..(aynı semtte oturuyoruz:9:)
Pek öyle insan içine girip çıkan tipler değiller kendi çaplarında ailecek fln da görüşmezler öyle hadi karımı alim size gelim hadi abi sen gel bize..
Bi onlardan çekmedim yanii..
Eşimde işi dışında pek kardeşleriyle işi olmaz kopuklar..
Nasıl aileler boşucam admı nerdeyse ama hala çözemedim gitti..
Yani içimde uhde kalıcak çözemeden ölecem..

Son düzenleme:
valla ben kaynım yüzünden boşanıyorum.. off off..
bacım aç müziği onlar kavga ederken onlar düşünsün sen niye düşüncen ki... okadar herkesin duyacağı kadar açmasanız da; kendiniz duyup dışardaki sesi duymayacak kadar açın.. hemde böyle sakin bir müzik falan ohh..
hayır gürültülerinden eve hırsız girse bilemezsiniz valla:1: evde bir ses var; kavgadır kavga (kedidir :1:) aldırma yat hayatım deyip sabah evi dımdızlak bulurmuşsunuz:1: şakaydı heee
allah korusun :)

hehe evet kedidir kedi :60:aldırma yat hayatım ilahi:1:, buluruz valla:27:

kaynımın benle bi sorunu yokta eşimle bi derdi var çok bariz belli eşimden 4 yaş büyük evli 3 çocuk babası bizden 20 yıl önce evlenmesine rağmen yetmiyor kayınpederim onlara ev almış iş yeri vermiş çocuklarını okuttu birini evlendirdi bunları bi baba olarak o değil dedeleri yaptı ama bize 3 kuruş yardımı olcak diye eşime yapmadığını bırakmadı babasıyla arası kötü eşimin abisi yüzünden öyle bi abi ki eşimle aynı yerde çalışıyorlar birgün bi iş yerinde hırsızlık olmuş polislerde sorgu için kaynımı götürmüşler verdiği cevap ben yapmadım ama kardeşimden şüpheleniyorum onun evini araştırın tabi kapıyı bi açtım eşimin elleri kelepçeli 3 tane polis ne oluyor dememe kalmadan polisler evi talan etti birşey bulunamayınca eşimi serbest bıraktılar sonra mahkemesi oldu orda öğrendik abisinin eşimi şikayet ettiğini hatta malı çalınan adama gidip kardeşim yapmıştır ondan şikayetçi ol dediğini bu kadar manyak bi adam işte görüşmüyoruz ama yaşaması bile beni rahatsız eder oldu bu yaptıklarının tek nedenide babadan kalacak olan miras.

kaynımın benle bi sorunu yokta eşimle bi derdi var çok bariz belli eşimden 4 yaş büyük evli 3 çocuk babası bizden 20 yıl önce evlenmesine rağmen yetmiyor kayınpederim onlara ev almış iş yeri vermiş çocuklarını okuttu birini evlendirdi bunları bi baba olarak o değil dedeleri yaptı ama bize 3 kuruş yardımı olcak diye eşime yapmadığını bırakmadı babasıyla arası kötü eşimin abisi yüzünden öyle bi abi ki eşimle aynı yerde çalışıyorlar birgün bi iş yerinde hırsızlık olmuş polislerde sorgu için kaynımı götürmüşler verdiği cevap ben yapmadım ama kardeşimden şüpheleniyorum onun evini araştırın tabi kapıyı bi açtım eşimin elleri kelepçeli 3 tane polis ne oluyor dememe kalmadan polisler evi talan etti birşey bulunamayınca eşimi serbest bıraktılar sonra mahkemesi oldu orda öğrendik abisinin eşimi şikayet ettiğini hatta malı çalınan adama gidip kardeşim yapmıştır ondan şikayetçi ol dediğini bu kadar manyak bi adam işte görüşmüyoruz ama yaşaması bile beni rahatsız eder oldu bu yaptıklarının tek nedenide babadan kalacak olan miras.

bu kadar şer..zini duymamıştım :53:, ama olur yani bu güne kadar yaşadıklarım artı duyduklarımdan ötürü hayatta herşey olabilir:6:

hani beterin beteri dedikleri bu olsa gerek..
ne biçim bir abi yahu bu adam :31::31:

hehe evet kedidir kedi :60:aldırma yat hayatım ilahi:1:, buluruz valla:27:

aman ha varya onların kavgalarına karışıp olayı çözelim derken kendi huzurunuz kaçar
:27: hani derler ya karı koca arasına girilmez..
dşünsene kavgada bıçaklar çekilir yumruklar döner :27: siz ayırırsınız biz öyle eğleniyorduk deyiverirler alimallah ayırdığınız için suçlu bile olursunuz:27::27:

en iyisi üç maymun..
onlar kendilerine yakıştırdıktan sonra :27::27:

bende çok çektim hamileliğimi burnumdan getirdi 6 ay bizde kaldı çalışmadıgından 6 ay gece gündüz beraberdik
dogum yapınca annemlere gittim eşim beni eve getirmek için geldiğinde şu durumda abimle kalamam emzirmeye alışmaya çalııyorum habire odaya çekilemem dedim
bunun üzerine eşim abisine bi süre gitsen felan demiş oda küsmüş
eşimle konuşmadı
bu sefer ara bozan insan konumuna düşüm neyse barıştılar
şimdi habire eşimi benimle boşanması konusunda gazlıyo aldatmaya sevketmeye çalışıyor kendi bekar
hatta bi kere rest çekti ya karın ya ben diye bi arada onun için küsmüşlerdi
a.ık a.ık sana karımı yok diyor aynen bu ifadeyi benim yanımda kullanıyo
sinsi sinsi bizim kavga etmemizi bekliyo bozuştukmu veriyo gazı
adam askere gitmemek iöin kilo aldı ya şuan 135 kilo ben insanın bukadar lekelisini gormedim ya
umarım sizlerde karşılaşmazsınız

benimde aptal bi kaynım var eşim ondan aptal ki para verir yıllarca vermiş bi şey olmamış hala vermeye devam ediyor.yeni iş kurucam abı borclarımı öduycem dıyor vermezsen intihar edecem dıye tehdıt edıyor. gecen sene 5 milyar vermişti simdide 16 milyar vermiş ben bunları hep sonra öğreniyorum. kredi cekiyo ve bir yıl boyunca ödüyor. diyeceksiz ki cok mu zenginsizniz hayır bende esşimde öğretmen onun maaşı kredıye gıdıyor benımkınıde harcıyoruz yaa nasıl ama... hala dayanıyorum nezamana kadar dıyeceksınız kızım suan 2 yasında kızım 7 8 yasına gelene kadar hala devam ederse ayrılcam kararlıyım kızımda anlasın ıstıyorum sımdı ayrılırsam onda babaya bı hayranlık olur dıye dusunuyorum ilerde benı anlamz dıye dusunuyorum. kayın valıdem ne deseya bırınızın maaşı yeter abısı yardım etsın azıcık dıyor deli olmamak elde değil ya evleneli 3 yıl oldu 3 yıldır 7milyar verdı 2 verdı 5 verdı en sonda 16 milyar verdi evlerinin suyunu elektırıgını ödemez birikir milyar olunca bız öderiz bu arada kaynım bekar kayınvalıdemle 2 si yaşıyorlar... Allh bunların ve bunun gibi olnaların belasını versın .. benimde imtihanım buymuş dıyorum...

benimde aptal bi kaynım var eşim ondan aptal ki para verir yıllarca vermiş bi şey olmamış hala vermeye devam ediyor.yeni iş kurucam abı borclarımı öduycem dıyor vermezsen intihar edecem dıye tehdıt edıyor. gecen sene 5 milyar vermişti simdide 16 milyar vermiş ben bunları hep sonra öğreniyorum. kredi cekiyo ve bir yıl boyunca ödüyor. diyeceksiz ki cok mu zenginsizniz hayır bende esşimde öğretmen onun maaşı kredıye gıdıyor benımkınıde harcıyoruz yaa nasıl ama... hala dayanıyorum nezamana kadar dıyeceksınız kızım suan 2 yasında kızım 7 8 yasına gelene kadar hala devam ederse ayrılcam kararlıyım kızımda anlasın ıstıyorum sımdı ayrılırsam onda babaya bı hayranlık olur dıye dusunuyorum ilerde benı anlamz dıye dusunuyorum. kayın valıdem ne deseya bırınızın maaşı yeter abısı yardım etsın azıcık dıyor deli olmamak elde değil ya evleneli 3 yıl oldu 3 yıldır 7milyar verdı 2 verdı 5 verdı en sonda 16 milyar verdi evlerinin suyunu elektırıgını ödemez birikir milyar olunca bız öderiz bu arada kaynım bekar kayınvalıdemle 2 si yaşıyorlar... Allh bunların ve bunun gibi olnaların belasını versın .. benimde imtihanım buymuş dıyorum...

kayinvalideniz ayni durumda olsaydi acaba kaynina 1 kurus verirmiydi.ne aci bir durum.ben calisip eve bakmadim ama senelerce esimin calistigini ailesi sömürdü.oda benim ve cocuklarimin parasiydi.bize vermedigi paralarla onlar tatil yaptilar,gözümün önünde verirdi birde,cocuklarimin benim üzüldügümüzü düsünmeden,ama biz istesek yok,hep idare edelim istenir.ne bicim insanlar var dünyada öleceklerini hesap vereceklerini düsünmüyorlar hakki hukuku hice sayiyorlar.ayrica ayirdiklari evlatlari kene gibi sömürmeyi alisip istedigini alamayinca bunalima giriyor cocuklarina iyilik degil kötülük yapiyorlar,simartiyorlar.ya nasil olurda bir evladinizin calistigini digerine yedirmek istersiniz?ve eve erkek bakmak zorundadir onun esine nasil bir haksizliktir bu.oglun calisip kardesine versin gelin calisip eve baksin.ne ala memleket.kayinvalideniz kendi kizina yapsalar ne yapar acaba?ben sorumun cevabini biliyorum.size gelince bu böyle sürüp gidecek emin olun moral bozmak icin söylemiyorum kendim yasadim cevremde cok var böyleleri.ya bagriniza tas basacaksiniz ya gideceksiniz inanin ikiside cok zor.ALLAH yardimciniz olsun

saygi ve dua ile

Son düzenleme:
ben evli değilim ama çevremden gördüğümü yazıcam bir erkek eşine ne kadar değer veriyosa o kişi erkeğin ailesi tarafından okadar saygı görüyor ....... ve kendi akrabalarımdan gördüğüm bişeyi yazıcam eğer çalışan bir gelinse daha bi ilgi oluyo ne tuhaf dimi

dogru söze ne denir

saygi ve dua ile

konuyu görünce doğrruuu koştum geldim buraya demekki bi ben muzdarip değilim bu dertten ben asıl kaynana ve görümcemden çekmiyorumda kaynım yüzünden oluyo hersey sözlüyüm ve kaynımın sözlüm askerdeyken oluşturduğğu borçlar bitmedikçe evlenemiyoruzda ve beyefndinin umru değil kendi birikim yapıyo evlenecekmiş borç ikisinin adına diye benimki ödesin ancak deli oluyorum ama son az bişi kaldı sabır diyip susuyorum ama ne muhattap oluyorum beyimizle ne bişi kaynanamı görümcemi sık sık arar konuşurum ama onu asla arama oda sırf yalaklıkdan beni arara durur ama kesin kararlıyım evlenince ne gider ne gelirim

allah yardımcın olsun canım çok sinir bozucu bir durum:15:
seni çok iyi anlıyorum benim başımda da böyle sorumsuz bir kayın var maalesef:23:eşimde yıllardır destek çıkar yardımcı olur ama hala kendine bir çeki düzen veremedi bu şahıs.eşim yine para verdi 1 aydır eşimle tadımız tuzumuz yok evimde huzurum kalmadı.eşime bu son dedim tamam dedi ama hiç inanmıyorum bazen şeytana uyup bırakıp gitmek istiyorum:19:
allahtan bizim verdiğimiz meblağlar senin bahsettiğin gibi değil öyle olsa bende asla sabır gösteremezdim:50:umarım eşin ve tabi benim eşimde en kısa zamanda akıllanırlar:31:

ya benimde eşimin abisi bana çok dikkatli bakıyooo çok rahatsız oluyorum her söylediğimi bir dikkat dinliyo her hareketime her davranışıma çok dikkat ediyo rahatsız oluyorum... bide sürekli onlarla görüşmemizi istiyolar hep onlara misafirliğe gelmemizi istiyolar eşimde bende çalıştığımız için çok sık gidemiyoruz. surat yapıyolar. zaten gitsekte hiç konuşmuyolar öle televizyona bakıyoz. ha tabi arasıra eltim konuşuyo oda hep laf vuruyolar ama artık taviz vermicem küçüğüm diye yeniyim diye altdan alıyodum ama bende yeri geldiği zaman konuşucam. bide küçük kaynım var oda abisigild kalıyo hafta sonları bize geliyo kaynanamgil köyde olduğu için. bize gelmesinden de bazen rahatsız oluyorum...

bende varım aranızda kayınlarımdan bıktım..ikisininde borcu derdi bitmez hepte beni bulur..kayınvalidemde destek çıkar onlara..kardş onlar yapacak tabi dio...iide arkaaş bir olur,iki olur...ama hepmi olur ya..bazen vermiyo eşim para bu sefer hemen devreye kaynana,kayınpeder giriyo..bizim ihityacımız var ayağına tıtıklatıp uçuruyolar anlayacağınınz...artık ole bir noktaya geldim ki kayananamdan,kayınpederimden,kayınlarımdan,eltilerimden ve en acısıda eşimden nefret ediyorum

benim 1 kaynım var 6 yaş küçük benden.Görünüşünden de asabi olduğunu hemen anlarsınız.18 aydır hiç sorun yaşamadık.Zaten yaşının gereği evde durmaz yemek yer çıkar.İlerde ne olur bilemem tabiii ama bide onu çekememmm

valla okuyunca icim ürperdi.. benim kaynim bekar esim de para veriyo ama öyle cok degil cogu kez habersiz ben tesadüfen ögreniyorum.o da evlencek ve ayni düzen gidecek korkuyorum is cigrindan cikar diye.cünkü ayni tehditler, hatta hirsizlik felan yasadim biliyorum...

Back
X