Yorumlara takıldığınıza göre yeteri kadar odaklanamamışsınız.Ayrıca,noktalama işaretleri konuya odaklanmamı sağlıyor,elimde değil.Neyse..Keske imla kurallarina degilde konuya odaklanabilsek. Neyse ban yemek istemiyorum.
Bende öyle düşünüyorum vallahi içim rahatladıiyi yapmışsın devammm
Bende öyle düşündüm yılların birikimini attımİyi olmus
Konu sahibini incitmek amacı ile söylenmiyor bunlar. Noktalama işareti konunun yeterince anlaşılabilmesi için gereklidir. Şarttır.Keske imla kurallarina degilde konuya odaklanabilsek. Neyse ban yemek istemiyorum.
Hay yaşa! Kraldan çok kralcılar olmasa,çözemeyeceğimiz hiçbir şey yok aslında.Konu sahibi,iyi yapmışsın.Konuyu anlamamız için noktalama işareti şart.
Sana öğretmek ya da seni kırmak için demiyoruz bunu
Konuyu anlayabilmek için diyoruz.
Konundan anlayabildiğim kadarıyla kocan çekilmez bir tip. Kayınvaliden kocandan bin kat zararsız bana kalırsa. Allah kolaylik versin.
Kesinle katılıyorumBir cinnet herşeyi hallediyor bazen
yok alınmadım. buna alınacak kadar hayatımda okadar yaşanmışlığım varki, sizinki bana uyarı gibi gelir. dikkat etmem gerekirdi haklısınızKonuyu anlamamız için noktalama işareti şart.
Sana öğretmek ya da seni kırmak için demiyoruz bunu
Konuyu anlayabilmek için diyoruz.
Konundan anlayabildiğim kadarıyla kocan çekilmez bir tip. Kayınvaliden kocandan bin kat zararsız bana kalırsa. Allah kolaylik versin.
Evet haklısınız. Dikkat etmem gerekirdi uzun olunca birde anlaşılmayacağını düşünemedimKonu sahibini incitmek amacı ile söylenmiyor bunlar. Noktalama işareti konunun yeterince anlaşılabilmesi için gereklidir. Şarttır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?