gorumce kaynana

Bende anneyim bende kardeşim. Asla esimi ailesinden koparma gayem olmadı. Ama biz aile olduk. Oncelikler değişti. Bize ayrılmayan zaman emek kime harcanirsa sen olsan tepki verirdin. Sürekli senin üstünden gecinmeye çalışan biri olsa sende ayni tepkiyi verirdin. Benim evlatlarimin rizkini esim once evlatlarina harcamali. Sonra diğerleri gelir.

tamam şu yazdıklarında haklısın itirazım yok..
peki nasıl olaylar yaşanıyor örnek versen daha iyi anlarız..kardeşi de evliymiş,abisini ne için kullanıyor açsan biraz daha anlaşılır olur..

Allah yardımcın olsun canım ani sinitle alınan karar doğru olmaz sakin ol. Eşinle konuş enine boyuna.
Bu kaynanalar hep aynı ben kullagımla duydum komsularıyla beni konusuyorlardı bende dinledim Allah bılıyorua merak ettim.tabiki kaynanalık yapıcam insanın kendi kızı olurmu hiç .adı üstünde gelin dedi. Onlarda adı üstünde kaynana . Allaha havale et canım napalım

tamam şu yazdıklarında haklısın itirazım yok..
peki nasıl olaylar yaşanıyor örnek versen daha iyi anlarız..kardeşi de evliymiş,abisini ne için kullanıyor açsan biraz daha anlaşılır olur..
Sabah 8de gidip akşam 10da isten geliyo eşim.gorumcem bi yere gidecekse ariyo abisini beni gel götür. Kizim var otobuse binemem.50 km yola gidip geliyo esim.onunda kocası var.herkes cocugu var diye ozel aracla mi gidiyo.dogum yaptım 1 ay gelmedi otobusle gelmemek icin.oteki abisini aradı o gitti getirdi bana.sence bu simarikliklari sen kendi abine yapabilir misin. Yada esin boyle yapsa sen ne yaparsın. Ve daha niceleri.. benim esim ona benzin parası kazanmak için calismiyor. Bende cok zengin değilim.tek maasla calisan bi esim var.ben borcum var diye kendimden kisiyorum.disari çıktığımız zaman para harcaniyo diye düşünüyorum ama gorumcemin simarikligina sıkmiyoruz kendimizi. ..

Ben onlarin adini görünce uzuluyomusum. Huzursuz oluyormuş. Beni kandirmaya çalışıyo
Kardeşi şımarıklık yapıyorsa buna eşin tepki vermeli sen tepki verdiğinde haksız duruma düşüyorsun. Eşin nerede çalışıyor ki sürekli izin alıp kardeşine şoförlük yapıyor?

Niye acıyosum sende ye içde gorsun bosversene niye kısıyorsun acıdıkca acınacak hale gelıyosun bosver sende ye kazansında baksın. Sen yemedıkce yıyen var sende yersın yetmeyınce gozu gorur işte

siz birini suçlayacaksanız bu görümceniz değil eşiniz olmalı
eşinize sizin için para harcamak, emek vermek zor geliyor, kardeşi için bunları yapmak zor gelmiyorsa kardeşin suçu ne?
ona emek verme demek yerine; ailene yani bize de gereken özeni ve emeği göstermek zorundasın demelisiniz...

Esimin abisi gibi esimde buna tavır koysa bunlar olmaz zaten. Zaruret dışında simariklik için yapılan şeylere esim musade etmemeli. Zaten esimle tartışma sebebim bu. Sen müsade ediyosun diyorum.

Kardeşi şımarıklık yapıyorsa buna eşin tepki vermeli sen tepki verdiğinde haksız duruma düşüyorsun. Eşin nerede çalışıyor ki sürekli izin alıp kardeşine şoförlük yapıyor?
Izin almıyor ki aksam isten cikinca ve haftasonlari yapiyoruz. Bankaci esim. Isten cikip birde gece okuluna gidiyor. Yani zaten bize bile zamani yokken başkalarına yapiyo.. zoruma gidiyor.

Anlattıgın gibiyse davanda haklısın ama aceleci olma. Ne şımarık bir kardeşi varmış onun da... Böyle ailesinden önce başkalarına deger veren adamlar anca 45-50 den sonra düzelirler. Çocuklar büyüyüp yavaş yavaş yalnız kalmaya başladıklarında anlarlar ailenin kıymetini. Ama iş işten geçmiş olur.

Esimin abisi gibi esimde buna tavır koysa bunlar olmaz zaten. Zaruret dışında simariklik için yapılan şeylere esim musade etmemeli. Zaten esimle tartışma sebebim bu. Sen müsade ediyosun diyorum.
görümcenizin yaptığında hiç anormallik yok
beni de gık dediğimde getiren guk dediğimde götüren bir abim olsa; bende onu ararım bir yere gideceğimde...
doğru mudur? tartışılır...
siz eşinizden gerekli ilgiyi ve emeği gördükten sonra başkası için emek vermiş vermemiş sizin umrunuzda olmaz
yani benim olmaz şahsen
o yüzden kardeşiyle ilgili yorum yapıp; kendinizi kıskanç göstereceğinize; eşinizin size gösterdiği ilgi ve emeğin size yeterli gelmediğini, bunun için çaba harcaması gerektiğini söyleyin

Izin almıyor ki aksam isten cikinca ve haftasonlari yapiyoruz. Bankaci esim. Isten cikip birde gece okuluna gidiyor. Yani zaten bize bile zamani yokken başkalarına yapiyo.. zoruma gidiyor.
Başkaları değil ailesi için yapıyor tamam görümcen şımarık olabilir ama senin tutumunda hoş değil.

Başkaları değil ailesi için yapıyor tamam görümcen şımarık olabilir ama senin tutumunda hoş değil.
Karısına ve cocuklarina yapilma
Ailesinin başında çocuklar ve es gelir. Bunlara yapilmiyosa otekiler baskasi olur. İnşallah yasamazsin. Baska türlü alamazsınız çünkü

kocanı alıp karşına konuştun mu
güzel bir dille rahatsız olduğun noktaları belirttin mi
onlar da ailesi tabi ki ama öncelikli olan çocukları ve sen olmalısın
aynı durumda olsam ben de tepkimi gösterirdim
çocuğumun rızkını başkasının şımarıklığı için harcayamaz
bu kim olursa olsun

şimdi bu olay sık sık mı oluyor , ayda yılda bir oluyorsa göz yumulabilir. ablası neticede. ama her hafta beni şuraya buraya götür olmaz. kendileri par biriktirip araba alsınlar başkalarına matah etmek doğru değil abin bile olsa.

Karısına ve cocuklarina yapilma

Ailesinin başında çocuklar ve es gelir. Bunlara yapilmiyosa otekiler baskasi olur. İnşallah yasamazsin. Baska türlü alamazsınız çünkü
Konuyu hemen Allah başınıza vermesine getirme Siz ailesiniz buna kimsenin itirazı olamaz.
Fakat annesi kardeşi de başkası olamaz.
Eşin sana ve çocuklarına karşı çok mu ilgisiz? Eğer öyleyse senin sorunun görümcenle değil eşinle...

İş eşinde bitiyor kardeşinin kuklası olmuş resmen ne demek gel beni oraya bütün burayagötür aalıştırmış rahata kardeşini..

Bende anormal bir durum göremeyenlerdenim ... Sanırım bu aile bağlılıgıyla,birlikteliğiyle alakalı birşey şımarıklık oldugunu düşünmedim... Benim de bir abim bende arada abime işden beni gelip alırmısın ,hastaneye gitceğim götürürmüsün derim... Acaba yengemdemi sizin gibi düşünüyor... Bizim abimle gerçekden aramızda farklı bir bağ var ,Bir bakışından,dudak ifadesinden bana nelere anlatmak istediğini anlarım ... Küçüklüğümüzde okadar çok şey paylaştık ki yeri geldi aldıgım harçlı düşürdü diye harçlığını benle paylaşan, Bisiklete binmeye ögretirken öğretirken düşürdü diye kendini suçlayan, hergün elimden tutarak okula götüren bir abim var... Abim evlendi diye yada ben evlendim diye bunları unutalım mı?... Erkek kardeşimde var bu bağlılı onda hissetmiyorum... Abi gerçekden başka nişan yüzüğüm takılırken gözlerinin dolup odayı terk etmesin de yaşadıgı üzüntüyü o gün sadece ben hissedebildim... Demek istediğim abi kız arası gerçekden çok farklı oluyor.... Eşinizde kız kardeşiyle olmakdan belki mutlu oluyordur,onun için belki bir problem yoktur düşündünüzmü?... Adam rahatsız olsa elbetde dile getirir... Şikayetinizle ,yakınmanızla bunaltınız ki adam kardeşinden gelen arama kayıtlarını bile siliyor... İşde bu nokta bana çok tuhaf geldi... Bunda ne saklanacak kavga çıkarılacak birşey var.... Sizin derdiniz sizinle daha çok vakit geçirmesiyle bunu direk belirtin , kızkardeşine araya katarak yapmayın... Ailesi arasına giren olursunuz benden söylemesi.... Neyse ben çok konuşdum o kadar abim abim dedim abimi özledim arasamda gelip beni işden alsada birşeyler yapsak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…