- 26 Kasım 2014
- 40
- 9
- 88
- 38
- Konu Sahibi 2oglananasi
-
Bende anneyim bende kardeşim. Asla esimi ailesinden koparma gayem olmadı. Ama biz aile olduk. Oncelikler değişti. Bize ayrılmayan zaman emek kime harcanirsa sen olsan tepki verirdin. Sürekli senin üstünden gecinmeye çalışan biri olsa sende ayni tepkiyi verirdin. Benim evlatlarimin rizkini esim once evlatlarina harcamali. Sonra diğerleri gelir.ben sebebi anlayamadım ki...ne için çağırıyorlar eşiniz?
siz sevmeseniz de ,kocanızın kardeşi ve annesiyle görüşmesini engellemeniz yanlış bana göre.siz görüşmeyin isteömezseniz..ama adam göürşünce nasıl tepki veriyorsanız,arama geçmişini siliyor adam.sanki kardeşi değil sevgilisi..
tamam şu yazdıklarında haklısın itirazım yok..Bende anneyim bende kardeşim. Asla esimi ailesinden koparma gayem olmadı. Ama biz aile olduk. Oncelikler değişti. Bize ayrılmayan zaman emek kime harcanirsa sen olsan tepki verirdin. Sürekli senin üstünden gecinmeye çalışan biri olsa sende ayni tepkiyi verirdin. Benim evlatlarimin rizkini esim once evlatlarina harcamali. Sonra diğerleri gelir.
Ben onlarin adini görünce uzuluyomusum. Huzursuz oluyormuş. Beni kandirmaya çalışıyoNeden siliyor telefon görüşmelerini siz görüşmesini istemediğiniz için mi?
Sabah 8de gidip akşam 10da isten geliyo eşim.gorumcem bi yere gidecekse ariyo abisini beni gel götür. Kizim var otobuse binemem.50 km yola gidip geliyo esim.onunda kocası var.herkes cocugu var diye ozel aracla mi gidiyo.dogum yaptım 1 ay gelmedi otobusle gelmemek icin.oteki abisini aradı o gitti getirdi bana.sence bu simarikliklari sen kendi abine yapabilir misin. Yada esin boyle yapsa sen ne yaparsın. Ve daha niceleri.. benim esim ona benzin parası kazanmak için calismiyor. Bende cok zengin değilim.tek maasla calisan bi esim var.ben borcum var diye kendimden kisiyorum.disari çıktığımız zaman para harcaniyo diye düşünüyorum ama gorumcemin simarikligina sıkmiyoruz kendimizi. ..tamam şu yazdıklarında haklısın itirazım yok..
peki nasıl olaylar yaşanıyor örnek versen daha iyi anlarız..kardeşi de evliymiş,abisini ne için kullanıyor açsan biraz daha anlaşılır olur..
Kardeşi şımarıklık yapıyorsa buna eşin tepki vermeli sen tepki verdiğinde haksız duruma düşüyorsun. Eşin nerede çalışıyor ki sürekli izin alıp kardeşine şoförlük yapıyor?Ben onlarin adini görünce uzuluyomusum. Huzursuz oluyormuş. Beni kandirmaya çalışıyo
Niye acıyosum sende ye içde gorsun bosversene niye kısıyorsun acıdıkca acınacak hale gelıyosun bosver sende ye kazansında baksın. Sen yemedıkce yıyen var sende yersın yetmeyınce gozu gorur işteSabah 8de gidip akşam 10da isten geliyo eşim.gorumcem bi yere gidecekse ariyo abisini beni gel götür. Kizim var otobuse binemem.50 km yola gidip geliyo esim.onunda kocası var.herkes cocugu var diye ozel aracla mi gidiyo.dogum yaptım 1 ay gelmedi otobusle gelmemek icin.oteki abisini aradı o gitti getirdi bana.sence bu simarikliklari sen kendi abine yapabilir misin. Yada esin boyle yapsa sen ne yaparsın. Ve daha niceleri.. benim esim ona benzin parası kazanmak için calismiyor. Bende cok zengin değilim.tek maasla calisan bi esim var.ben borcum var diye kendimden kisiyorum.disari çıktığımız zaman para harcaniyo diye düşünüyorum ama gorumcemin simarikligina sıkmiyoruz kendimizi. ..
Esimin abisi gibi esimde buna tavır koysa bunlar olmaz zaten. Zaruret dışında simariklik için yapılan şeylere esim musade etmemeli. Zaten esimle tartışma sebebim bu. Sen müsade ediyosun diyorum.siz birini suçlayacaksanız bu görümceniz değil eşiniz olmalı
eşinize sizin için para harcamak, emek vermek zor geliyor, kardeşi için bunları yapmak zor gelmiyorsa kardeşin suçu ne?
ona emek verme demek yerine; ailene yani bize de gereken özeni ve emeği göstermek zorundasın demelisiniz...
Izin almıyor ki aksam isten cikinca ve haftasonlari yapiyoruz. Bankaci esim. Isten cikip birde gece okuluna gidiyor. Yani zaten bize bile zamani yokken başkalarına yapiyo.. zoruma gidiyor.Kardeşi şımarıklık yapıyorsa buna eşin tepki vermeli sen tepki verdiğinde haksız duruma düşüyorsun. Eşin nerede çalışıyor ki sürekli izin alıp kardeşine şoförlük yapıyor?
Kizlae 6 yıllık evliyim. Iki oglum var. Biri henüz 3 aylik olacak. Eşimle gorumcem yüzünden 2 yıldır hep tartisyoduk. Araya kaynanamda girdi. Kizi için 6 yil sonra birbirimize girdik. Gorumcem evli zırt pirt herseye burdan 50 km yola kocami çağırır. Esim bize bile vakit ayiramazken annesi kardeşi İçin sürekli gidiyor. Esimle cok seviyoruz birbirimizi. Ama bu konular evliligimizi etkiledi. Dun gece ağlayarak bitsin artik dedim. Suan bunları yazarken bile agliyorum. Ne yapacağımı sasirdim artik.
görümcenizin yaptığında hiç anormallik yokEsimin abisi gibi esimde buna tavır koysa bunlar olmaz zaten. Zaruret dışında simariklik için yapılan şeylere esim musade etmemeli. Zaten esimle tartışma sebebim bu. Sen müsade ediyosun diyorum.
Başkaları değil ailesi için yapıyor tamam görümcen şımarık olabilir ama senin tutumunda hoş değil.Izin almıyor ki aksam isten cikinca ve haftasonlari yapiyoruz. Bankaci esim. Isten cikip birde gece okuluna gidiyor. Yani zaten bize bile zamani yokken başkalarına yapiyo.. zoruma gidiyor.
Karısına ve cocuklarina yapilmaBaşkaları değil ailesi için yapıyor tamam görümcen şımarık olabilir ama senin tutumunda hoş değil.
Ailesinin başında çocuklar ve es gelir. Bunlara yapilmiyosa otekiler baskasi olur. İnşallah yasamazsin. Baska türlü alamazsınız çünküBaşkaları değil ailesi için yapıyor tamam görümcen şımarık olabilir ama senin tutumunda hoş değil.
Sabah 8de gidip akşam 10da isten geliyo eşim.gorumcem bi yere gidecekse ariyo abisini beni gel götür. Kizim var otobuse binemem.50 km yola gidip geliyo esim.onunda kocası var.herkes cocugu var diye ozel aracla mi gidiyo.dogum yaptım 1 ay gelmedi otobusle gelmemek icin.oteki abisini aradı o gitti getirdi bana.sence bu simarikliklari sen kendi abine yapabilir misin. Yada esin boyle yapsa sen ne yaparsın. Ve daha niceleri.. benim esim ona benzin parası kazanmak için calismiyor. Bende cok zengin değilim.tek maasla calisan bi esim var.ben borcum var diye kendimden kisiyorum.disari çıktığımız zaman para harcaniyo diye düşünüyorum ama gorumcemin simarikligina sıkmiyoruz kendimizi. ..
Konuyu hemen Allah başınıza vermesine getirme Siz ailesiniz buna kimsenin itirazı olamaz.Karısına ve cocuklarina yapilma
Ailesinin başında çocuklar ve es gelir. Bunlara yapilmiyosa otekiler baskasi olur. İnşallah yasamazsin. Baska türlü alamazsınız çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?