Görümce kişisi

Konu sahibi 15 Mayıs’ta açtığı konusunda;
Arkadaşı“kimseleri beğenmediği için bekarsın “ demiş.Gerçekten nişanlımısın,yaşın 28 mi,babet çorabı ile misafirlik :eek:

bu konudan ben böyle bir şey bekliyordum açıkçası. çünkü fail olduğunu bile bile yazmış yani. ve kimseye cevap vermiyor

burnum kaf dağındaymış kimseyi beğenmiyormuşum o yüzden evlenmiyormuşum

konu sahibi iki haftada mı nişanlandınız?
.

Babet çorabı giymis yırtık delik çorap değilmiş ki.Kız en doğal haliyle gitmiş.Onca yaptiklari surata rağmen mutfaga girip yardim edeyim mi demiş.
Belki kız kendisine göre en şık haliyle gitti.
Ne bilsin ki sofradakilerin kasım kasım kasılacağını.
Kendileri ne giydi acaba?
Böyle birsey kimseye bu şekilde söylenmez bu hadsizliktir.
Söylenmek isteniyorsa da 40 kere dusunup en ince yolu bulunur.
Evet bir insan kıyafetiyle ağırlanır ama kişiliğiyle de uğurlanir.

evlenirken gelinliğin en güzelini seçecek olan gelin adayının kvalide tarafıyla tanışmaya babet çorapla gitmesi.. ya şu babet çorabı çıkaran rahmet bulmasın, mezarında dönüm dönüm dönsün hayatımda onun kadar çirkin bir şey görmedim.. kaldı ki sütyensiz olduğunuz kabak gibi belli olmuştur, çok da kötü olmuştur.. ben ki adet, gelenek, göreneğe en karşı tiplerden biri olarak yazayım; ilk izlenim çok önemlidir ve ilk 10 saniye içinde kıyafetiniz ve tipinizle bir ipucu verirsiniz zaten.. evet kıyafet her şey değildir ama çok şeydir, ruhlar aleminde yaşamıyoruz.. görümce haklı özetle..

Peki erkeklerde babet çorabı? :)

Cok da uzulmesin yahu, fifi diyip gecsin. Burda iccamasiri giymedigi icin taslanmis konu sahibesi ama ben o kadar negatif bakmiyorum, hatta destekliyorum. Ben de cok rahatsiz buluyorum sutyeni gayet gereksiz, sagliksiz ve rahatsiz edici. Nasil rahat ediyorsa oyle yapsin.

Valla fume rengi neden bu kadar gommusler ben de anlayamadim:KK51:
Füme eski yıpranmış duruyor solgun bir renk gecen anneler gününde cok beğendiğim bir elbise indirime girmişti tek renk fume kalmis icim gitsede almadim

Kusura bakmayın da görümce kişisi gayette haklı yani. :olamaz:
Herkes gerekeni zaten söylemiş .
Bende cesaretinize hayran kaldım sütyensiz evin içinde bile dolaşmaya çekinirken nişanlınızın ailesi ve akrabaları karşısına öyle çıkmanız :oha:
Yani hiç hoş bişey değil o kadar insan içinde memeler fora insan nasıl rahat eder :KK48:
Neyse bu olaydan umuyorum ki gereken dersi almışsınızdır ;)

Füme eski yıpranmış duruyor solgun bir renk gecen anneler gününde cok beğendiğim bir elbise indirime girmişti tek renk fume kalmis icim gitsede almadim
Genelde koyu renklerin sorunu bu.. renklerin bozarmasi.. siyah.. koy mavi lacivert vs.

Acik Gri rengi candir.. beyaz super.. acik mavi pembe .. acik renkler superdir. Buarada kumasinada bagli tabii..

Kızlar sadece çıtçıtlı atlet giyiyorum ben zaten göğüslerim küçük uçları belli olmayacak kadar küçük o yüzden de takmadım. Nişanlım seni eve götüreyim üstünü değiş dedi ama evimiz uzak olduğu için ben gitmedim hata ettim galiba

Bence “eve götüreyim üstünü değiştir” derken nişanlınız dahi kıyafeti hoş bulmadığını belirtmiş ama siz istemeyince ses etmemiş daha fazla.

Kv ve görümce dayanamayıp söylemişler. Kıyafetinizi söyleyince gözümde canlandı, ben de çok salaş ve özensiz buldum. İlla şık giyinmeniz gerekmiyordu. Blue jean üzerine body giyseniz dahi çok daha iyi olurdu. Sütyenle birlikte tabi ki...

Nişanlı ıken yarı paspal aldığım adamı 7 sene sonra bıraz da olsa göz zevkı olan bırıne döndü.
Lütfen hemcınsım.haksızsın

Kızlar dünden beri canım sıkkın, konuyu kısaca anlatıp yorumlarınızı almak istiyorum.
Dün öğleden sonra nişanlımla buluşacaktık, hazırlanırken nişanlım aradı biraz konuştuk annem senle konuşmak istiyor dedi kv'ye verdi telefonu, hal hatır ettikten sonra kv iftara davet etti beni nişanlımla beraber gelmemi söyledi. nişanlımın dayısı çocuklarından biri il dışında yeni evli sayılır bayram tatiline kadar burada olacaklarmış ve kv'de iftara davet etmiş onları ve benimle de tanıştırmak istemiş o yüzden beni de çağırmışlar)
Nişanlımla öğleden sonra buluştuk akşam üzeri de kv'lere geçtik. Eve daha yeni girmiştik ki bunlar(kv ve görümce) beni görünce bi suratları düştü görmeniz lazım. Anladım bişey olduğunu ama ne çözemiyorum iftar edildi sohbet ediliyor artık, görümcem de çay demliyor bir yandan tatlı falan hazırlıyor mutfakta bende kalktım gittim yanına yardım edeyim dedim, abla yardım edilecek bişey var mı dedim, yok canım dedi ama ben yanında durdum hemen içeriye gitti demesin diye. Görümcem "Miray sana bişey diycem, kusura bakma bu nasıl söylenir tam bilmiyorum ama. biraz kılık kıyafetine dikkat et'' dedi:KK57: noldu ki abla falan dedim.'' yani mesela bu üstündeki eskimiş bunu niye giydin bugün, annem sana akşam misafirimiz olacağını söylemedi mi, bunlar seni görmeye geldi niye biraz daha özenerek giyinip gelmedin "dedi hiçbişeye diyemedim dikkat ederim abla falan diyebildim ama o kadar moralim bozuldu ki anlatamam, ben bu görümceye ne diyeyim Allah aşkına aniden söyleyince bişey de diyemedim.
Bu arada üstümde, açık füme rengi kot pantolon, onun üstünde yine aynı renk tişört, ayağımda babet çorabı vardı. Bir de sütyen takmamıştım çünkü sütyen uzun süre takınca bende alerji yapıyor.
Sütyeni gitmediğini göre demek ki garip durmuyor bence bu şekilde söylenmesi çok yanlış insan nasıl rahat ediyorsa öyle olmalı görümceniz bana bizim sülalecek kapalılığımızı hazmedemeyen yengemi hatırlattı kimin ne giydiğinden kimene yani mesafeni koru bence.

Herkes sütyen konusuna tepki vermis, gundelik hayatimda ben de cok nadir sutyen takarim beyaz yada ince bi tshirt giydiysem ki kucuk de degiller ve alerjim de yok ama rahat degil ve gerekli gormuyorum. Ama mesela iftara gidiyorsam ya da amcamlar vs aileden erkekler varsa kesin takarim yani bence hersey biraz yerine gore olmali. Yine de bu konuda seni uyarmak gorumcenin kesinlikle haddi degil ayrica sen orada misafirsin, eve gelen misafir bu sekilde uyarilmaz.

Back
X