Görümce kişisi

Konu sahibinin bu konuya 2-3 mesaji var sadece

Bence o da uzuldu.

Cok da uzulmesin yahu, fifi diyip gecsin. Burda iccamasiri giymedigi icin taslanmis konu sahibesi ama ben o kadar negatif bakmiyorum, hatta destekliyorum. Ben de cok rahatsiz buluyorum sutyeni gayet gereksiz, sagliksiz ve rahatsiz edici. Nasil rahat ediyorsa oyle yapsin.

:KK70: varya bu konu beni bugün krize soktu
Füme giyeceğimi bile sanmıyorum artık :KK70:
Millet her gün kv görümce diye konu açıp saydırıyor muhtemelen gaza geldi :KK70:

Valla fume rengi neden bu kadar gommusler ben de anlayamadim:KK51:

Valla katılmıyrm size o zaman herkes rahatlıktan eşofman giyer heryere saçmalık resmen.. iilk kez tanışıcak aile büyükleriyle kot giyebilir ama en azından üzerindekine farklılık katıp şıklık yaratabilir insan.. burda yapılan yorumlar illa abiye giymesi yönünde değil elbet ve bu durum girdiği yerde ilk irtibayı etkiler
Aynen öyle
Nişanlı yırtık çorapla eve gelse ailesinin yanında, hoş olur mu?
Herkesin dolabında, günlük diye alınan ama davetlerde giyilecek parçalar olacak. Tarzına göre spor, ya da süslü.
Kendi itibarı için özen gösterir insan başta

Cok da uzulmesin yahu, fifi diyip gecsin. Burda iccamasiri giymedigi icin taslanmis konu sahibesi ama ben o kadar negatif bakmiyorum, hatta destekliyorum. Ben de cok rahatsiz buluyorum sutyeni gayet gereksiz, sagliksiz ve rahatsiz edici. Nasil rahat ediyorsa oyle yapsin.

Valla fume rengi neden bu kadar gommusler ben de anlayamadim:KK51:
Biraz soluk ve sanki siyahın rengi atmış gibi durdugu için :) bide alt üst aynı olunca boğmuş

Gogusler sarkiksa herifler ona bile gogus bandi yapmislar.. ciddi bi is yani..:) disarda sutyensiz bir kadin gordum.. gogus ucu bile belli ama guzeldi goruntu dogruya dogru:) ben kadin olarak bole dusunuyosam erkekleri dusunemiyorum bile..
Dışarda insana direk teşhirci muamelesi yaparlar sütyensiz belli olursa . ALLAH korusun:) en kötü atlet giyer onun üstüne takarsın gene takarsın yani

Kıyafeti gormeden yorum yapmak uygun olmaz ama o ortamda özenli giyinmek lazım ama sutyen meselesine gelince sutyen in hangisi allerji yapıyor çünkü o kadar çok seçenek var ki sporcu sepeti giyebilirsiniz ya da penye çok güzel sutyenler var ama sutyen olmadan o şekilde kayinvalideye ben gidemezdim.

Kimse şekilci değil bence , hiç bir kadın abiye giysin dememiş neticede ... toplum içine değer verdiğin insanın ailesiyle görüşmeye gitmeye daha önceden Sözleşip gidiliyorsa rahatlıktann ziyade biraz şıklık önemlidir . Toplum adabıdır bu ve heryerde koşulsuz geçerlidir :) işe şortla eşofmanla gitmiyosanz tabikii
Yaptigim yorumun neresinden nasil boyle bir anlam cikardiniz merak ettim dogrusu :) Sekilci kelimesini okuyup yorum yapmaya calismissiniz ama bence yazinin tamamini okuyun bakalim ben neyi savunmusum?
Ise esoftmanla gitmiyorum pek tabiki :) Ayrica abiye de giysin isteyen benim sorunum degil :)
Yorum belirtirim okadar sonuc olarak kisinin tercihlerini yine kisinin kendi özgür iradesi belirler..
Baska bir arkadasi alintilamaya calisirken tutturamadiniz sanirim yanlislik oldu..

Son düzenleme:
Yaptigim yorumdan ne anlam cikardiniz merak ettim dogrusu :) Sekilci kelimesini okuyup yorum yapmaya calismissiniz ama bence yazinin tamamini okuyun bakalim ben neyi savunmusum?
Ise esoftmanla gitmiyorum pek tabiki :) Ayrica abiye de giysin isteyen benim sorunum degil :)
Yorum belirtirim okadar sonuc olarak kisinin tercihlerini yine kisinin kendi özgür iradesi belirler..
Baska bir arkadasi alintilamaya calisirken tutturamadiniz sanirim yanlislik oldu..
Kusura bakma canım yanlış olmuş :KK31:

Biz küçükken fakirdik.Okul kıyafetlerimle gezerdim okul dışında da.Bir arkadasim senin hic kiyafetin yok mu özen göster biraz kendine demisti.Çok üzülmüş ve kendimi küçük düşürülmüş hissetmiştim
Siz de fakirsiniz belki.Böyle konuşulmaz bence insan üzülüyor.
Kırmadan dile getirmemiş.Kırmış.

Biz küçükken fakirdik.Okul kıyafetlerimle gezerdim okul dışında da.Bir arkadasim senin hic kiyafetin yok mu özen göster biraz kendine demisti.Çok üzülmüş ve kendimi küçük düşürülmüş hissetmiştim
Siz de fakirsiniz belki.Böyle konuşulmaz.İnsan üzülüyor.
Bunu acikca belirtemezdi ama anlayacagimiz sekilde ifade etseydi belki biraz daha insafli yorumlar yapilirdi..
Bazi yorumlar gercekten haddini,amacini asmis..
Konu sahibi alacagini alsin gerisini sallasin..
Hepimiz insaniz,kim dört dörtlük ki?

Back
X