Görümce kişisi

valla nasil rahatsan öyle yasada tek takildigim nokta südyensiz nasil dolandin ya.

tamam bazilerin meme ucu yoktur ama ne bilim yinede bingil bingil memeler dememis unlü docent ibo :deli:

Tam diyecektim ki ne olmus sutyen giymedigini okudum.
Kv ve gorumcenin suratini hayal edemiyorum :KK70:

Hic sutyen kullanmiyorum demissin. E ailesinin karsisina daha once sutyensiz cikmissin ozaman? Kafamda deli sorular :KK53:

Rihanna felan degiliz. Toplum alisik degil bunlara. Sasirdim..daha once hic tepki almadinmi hep boyle isen?

Son düzenleme:
Sutyen alerjisnide ilk defa duydum komiksiniz yani.. valla ben olsam bende görümceniz gibi uyarırdm haklılar sonuçta

Aboww nolduki bazen guzel durabiliyo
Hayır ya
Çok kötü
Babet zaten başlı başına dünya üzerinde olmaması gerekenlerden, hele kot altına
:(
Ne kadar şık spor ayakkabılar, hafif topuklu narin pabuçlar varken.

Ne hoş, ne konforlu
Öğğ babet hatta :)

Hayır ya
Çok kötü
Babet zaten başlı başına dünya üzerinde olmaması gerekenlerden, hele kot altına
:KK43:
Ne kadar şık spor ayakkabılar, hafif topuklu narin pabuçlar varken.

Ne hoş, ne konforlu
Öğğ babet hatta :)
Yaw babet gibi var mi:) dar kot, pacasini hafif kivir altina guzel bi babet.. guzel duruyo bence:)) all star tarzi ayakkabida guzel.. tabii stilettolarda guzelde.. benim gibi ordan oraya arap ati gibi kosturan kadin icin simdilik fazla:)

Hayretle okudum yorumlari. Isteyen istedigini giyer yahu. Konu sahibi boyle uygun bulmus boyle giymis. Benim esim bursali. Ben ailesi ile tanismaya bursaya gittim. Bende de kot ve tisort vardi. Abartmamak lazim bence. Sutyen olayina gelirsek ben rahat edemem. Memikler buyuk cunku.ama konu sahibi rahatmis tercih etmiyormus. Onun bilecegi is.
Geri kalanlara susmak ve kabul etmek duser.
Valla katılmıyrm size o zaman herkes rahatlıktan eşofman giyer heryere saçmalık resmen.. iilk kez tanışıcak aile büyükleriyle kot giyebilir ama en azından üzerindekine farklılık katıp şıklık yaratabilir insan.. burda yapılan yorumlar illa abiye giymesi yönünde değil elbet ve bu durum girdiği yerde ilk irtibayı etkiler

Yasa maddesi gibi mübarek eşime teklif dahi edemem :KK70:
Gogusler sarkiksa herifler ona bile gogus bandi yapmislar.. ciddi bi is yani..:) disarda sutyensiz bir kadin gordum.. gogus ucu bile belli ama guzeldi goruntu dogruya dogru:) ben kadin olarak bole dusunuyosam erkekleri dusunemiyorum bile..

Şekilci! Olmayan arkadaslarin yorumlarina da ben sasirdim dogrusu..
Istedigin yerde istedigini giyersin iyi güzel de bu durum bir istisnadir.Bir kac saat de olsa rahatliktan taviz vermen gereken durumlar olur.Bu şekilcilik degil saygidir.Hem kendine hem karsi tarafa..
Nisanlisiyla gezmeye gitmiyor veya bir cay bahcesine..Öncesinde belki de bu duruma dikkat etmeniz icin ozellikle tanisma durumundan bahsedildi..Aile büyüklerinin ve ilk kez tanisacagi insanlarin oldugu yerde daha özenli olunmasi gerekir.Yüzlerinin düsme sebebi bence de ic camasirsiz olmanizdir ki disardan baktiklarinda ilk o durumunuz göze carpmistir.
Agir yorumlar var ama sonuc olarak hakli olduklari noktalar da var.Görümce kisisi de aslinda bunu daha güzel bir dille mi söyleseydi bilemedim.Keske nisanliniz sizi basta uyarsaydi.
Bu tip durumlarda bu isi bilen arkadaslarinizdan veya büyüklerinizden yardim alin bence.Hem siz,hem karsi taraf mahcubiyet yasamamis olur..
Kimse şekilci değil bence , hiç bir kadın abiye giysin dememiş neticede ... toplum içine değer verdiğin insanın ailesiyle görüşmeye gitmeye daha önceden Sözleşip gidiliyorsa rahatlıktann ziyade biraz şıklık önemlidir . Toplum adabıdır bu ve heryerde koşulsuz geçerlidir :) işe şortla eşofmanla gitmiyosanz tabikii

Back
X