Görümce kişisi

Her şeyin bır usulu erkanı vardır. Hadi Evli olsanız Neyse benim tarzım bu diyebilirsin o zaman.. Nasılsa tanıyorlar ilk defa görmüyorlar ama en başta dikkat etmen gerekir kaldı ki görümcen güzellikle söylemiş bence. benim tarzım da çok farklı ama ilk tanışmalarda hep Özen göstermişimdir. Maalesef ilk karşılaşmada kıyafetinize göre yorumlanırsınız. ~insanlar kıyafetleriyle karşılanır fikirleriyle uğurlanır. Bu her şeyi Açıklıyor

Kızlar sadece çıtçıtlı atlet giyiyorum ben zaten göğüslerim küçük uçları belli olmayacak kadar küçük o yüzden de takmadım. Nişanlım seni eve götüreyim üstünü değiş dedi ama evimiz uzak olduğu için ben gitmedim hata ettim galiba
bak adam bile rahatsız olmuş öyle gitmenden

Sütyen alerjisi mi? :KK53::KK47: İlk defa duydum. Kaşıntı kızarıklık olabilir zaman zaman herkeste olur.
Benimde en küçük kardeşimin göğüsleri çoook küçük. O da arada evde takmaz. Belli olmuyor ucu diyor. Ona verdiğimiz hep aynı cevap "o sana öyle geliyor" bal gibi belli oluyor. Bide şekilsiz formsuz duruyor.
Kıyafet konusuna ablaya katılıyorum.

arkadaşın o yorumu çok zorlama olmuş ne alakası var tecavüzü haklı çıkarmakla hala çözemedim

ayrıca sokakta sutyensiz birini görsem benim de gözüm kayar. hepimiz insanız, taciz derecesinde bakmak var göz kayması var. yani konu ile tecavüzü ben de bağdaştıramadım.

ayrıca sokakta sutyensiz birini görsem benim de gözüm kayar. hepimiz insanız, taciz derecesinde bakmak var göz kayması var. yani konu ile tecavüzü ben de bağdaştıramadım.

üniversitede bir arkadaşım vardı 90lık memeleri ısrarla 80lik sütyene sığdırmaya çalışırdı, ordan burdan pırtardı haliyle, gelde bakma, uyardık da, evlendi bebeği oldu göğsü belki 95e vardı ama hala resimlerde görüyorum pırtık pırtık o memeler :KK45:

üniversitede bir arkadaşım vardı 90lık memeleri ısrarla 80lik sütyene sığdırmaya çalışırdı, ordan burdan pırtardı haliyle, gelde bakma, uyardık da, evlendi bebeği oldu göğsü belki 95e vardı ama hala resimlerde görüyorum pırtık pırtık o memeler :KK45:

yani ne kadar küçük olursa olsun belli olur. kişi farketmez ama karşı taraf farkedebilir bunu.

Kızlar sadece çıtçıtlı atlet giyiyorum ben zaten göğüslerim küçük uçları belli olmayacak kadar küçük o yüzden de takmadım. Nişanlım seni eve götüreyim üstünü değiş dedi ama evimiz uzak olduğu için ben gitmedim hata ettim galiba
Erkeklerin bile memelerinin uçları belli oluyor bazen. Uçlarının belli olup olmaması kesinlikle boyutuyla alakalı değil

Akşam akrabamız eşimle beni iftar yemegine davet etti eve ve kendimi sağlık olarak pek iyi hissetmdigim hâlde ne giysem diye düşündüm tabii saçımı makyajımı da yapıcam bu önce kişinin kendisine saygısı ve gittiği eve verdiği değerdir bilmem anlatabildim mi .

Kızlar dünden beri canım sıkkın, konuyu kısaca anlatıp yorumlarınızı almak istiyorum.
Dün öğleden sonra nişanlımla buluşacaktık, hazırlanırken nişanlım aradı biraz konuştuk annem senle konuşmak istiyor dedi kv'ye verdi telefonu, hal hatır ettikten sonra kv iftara davet etti beni nişanlımla beraber gelmemi söyledi. nişanlımın dayısı çocuklarından biri il dışında yeni evli sayılır bayram tatiline kadar burada olacaklarmış ve kv'de iftara davet etmiş onları ve benimle de tanıştırmak istemiş o yüzden beni de çağırmışlar)
Nişanlımla öğleden sonra buluştuk akşam üzeri de kv'lere geçtik. Eve daha yeni girmiştik ki bunlar(kv ve görümce) beni görünce bi suratları düştü görmeniz lazım. Anladım bişey olduğunu ama ne çözemiyorum iftar edildi sohbet ediliyor artık, görümcem de çay demliyor bir yandan tatlı falan hazırlıyor mutfakta bende kalktım gittim yanına yardım edeyim dedim, abla yardım edilecek bişey var mı dedim, yok canım dedi ama ben yanında durdum hemen içeriye gitti demesin diye. Görümcem "Miray sana bişey diycem, kusura bakma bu nasıl söylenir tam bilmiyorum ama. biraz kılık kıyafetine dikkat et'' dedi:KK57: noldu ki abla falan dedim.'' yani mesela bu üstündeki eskimiş bunu niye giydin bugün, annem sana akşam misafirimiz olacağını söylemedi mi, bunlar seni görmeye geldi niye biraz daha özenerek giyinip gelmedin "dedi hiçbişeye diyemedim dikkat ederim abla falan diyebildim ama o kadar moralim bozuldu ki anlatamam, ben bu görümceye ne diyeyim Allah aşkına aniden söyleyince bişey de diyemedim.
Bu arada üstümde, açık füme rengi kot pantolon, onun üstünde yine aynı renk tişört, ayağımda babet çorabı vardı. Bir de sütyen takmamıştım çünkü sütyen uzun süre takınca bende alerji yapıyor.

Beni yanlış anlamani istemem canım ama evlilige hazırlık aşmasında iki taraftan akrabalarda gelin kızla damat beyi merak eder bu çok normaldir... Ve iki tarafta gelin yada damat guzel giyinsin temiz tertipli bakımlı olsun ister... Çünkü sen gelin kiz olarak o aileyi temsil ediyorsun daha hanim hanimcik şık temiz ve ütülü elbiseler tercih etmelisin bence hatta aile mutaassıp bir aileyse giydigin kıyafetin açıklığına bile dikkat etmelisin... Tabiki gorumcen daha Duzgun bir dille ifade edebilirdi ama hangi dille ifade ederse etsin bu durum senin canını her türlü sıkardı....
O sebeple bundan dolayı gorumcunle arana sogukluk dusmesin cunku bir yerde senin iyiliğin içinde uyarida bulunmuş... Yaşın kaç bilmiyorum ama böyle seyler önemlidir dikkat etmek gerekir...

dış görünüş her şey olmasa bile çok şeydir.. Ben güzel giyindiğimde, aynada kendimi görüp beğendiğimde çok çok mutlu oluyorum. Artı bir özgüven de katıyor kesinlikle. Bakımsız, sıradan olduğumda/hissettiğimde modum bile düşebiliyor.

Hamileyim ama buna rağmen sütyensiz dolaşmıyorum ki beni aşırı rahatsız ediyor artık eski sütyenlerim,daha hafif modeller aldım kullanıyorum. İsterseniz alternatif bulursunuz öyle çok çeşit var ki.
Minicikte olsa belli olur yani,hemde tişörtle gitmişsiniz,hicbirşey olmasa sallanır haliyle rahatsız olmuşlardır.
Nişanlınızı doldurmamış,size söylemiş buda bir artı bence.
Bozulmayın,dikkate alın derim
Aynen hamileyim, çalışıyorum. Öğlende yemeğe eve gelince bile sütyeni çıkarıyorum, giderken tekrar takıyorum. Önlüğüme rağmen anlayan çıkarsa rezil olmayım diye. Kaldı ki evde kv falan karşı karşıya oturmak...:eek:zaten öyle bir durumda daha şık giyinmek doğru olur. Tişört yerine gömlek olabilirdi en azından. Üstüne uzun, renkli bir kolye...Bir de ben ev ayakkabısı olarak babet götürürdüm. Hem şık hem konforlu , hem de modern görünürdüm.

Back
X