- 25 Mart 2017
- 953
- 1.302
- 33
- 35
- Konu Sahibi Miray12_34
Bence sütyensiz olduğunu farketmişler açıkca söylemek yerine dolaylı olarak kıyafetine dikkat et diye uyarmışlar. Ve haklılar bence.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
utandırdın dememiş ki, dikkat et demiş.
bak adam bile rahatsız olmuş öyle gitmendenKızlar sadece çıtçıtlı atlet giyiyorum ben zaten göğüslerim küçük uçları belli olmayacak kadar küçük o yüzden de takmadım. Nişanlım seni eve götüreyim üstünü değiş dedi ama evimiz uzak olduğu için ben gitmedim hata ettim galiba
arkadaşın o yorumu çok zorlama olmuş ne alakası var tecavüzü haklı çıkarmakla hala çözemedim
ayrıca sokakta sutyensiz birini görsem benim de gözüm kayar. hepimiz insanız, taciz derecesinde bakmak var göz kayması var. yani konu ile tecavüzü ben de bağdaştıramadım.
üniversitede bir arkadaşım vardı 90lık memeleri ısrarla 80lik sütyene sığdırmaya çalışırdı, ordan burdan pırtardı haliyle, gelde bakma, uyardık da, evlendi bebeği oldu göğsü belki 95e vardı ama hala resimlerde görüyorum pırtık pırtık o memeler![]()
Soyle cozdureyim o halde. Ama sutyensiz insana goz kayiyor demekle mini etek giymis canim cekti arasinda bana gore bir fark yok.arkadaşın o yorumu çok zorlama olmuş ne alakası var tecavüzü haklı çıkarmakla hala çözemedim
Soyle cozdureyim o halde. Ama sutyensiz insana goz kayiyor demekle mini etek giymis canim cekti arasinda bana gore bir fark yok.
C captain price direkt demese bile bence ima edilen bu.
Olabilir. O da sizin dusunceniz. O yuzden cumlemi kurarken bana gore dedim ya :)ben öyle düşünmüyorum öküz gibi bakmakla belki kurulabilir o bağ
Erkeklerin bile memelerinin uçları belli oluyor bazen. Uçlarının belli olup olmaması kesinlikle boyutuyla alakalı değilKızlar sadece çıtçıtlı atlet giyiyorum ben zaten göğüslerim küçük uçları belli olmayacak kadar küçük o yüzden de takmadım. Nişanlım seni eve götüreyim üstünü değiş dedi ama evimiz uzak olduğu için ben gitmedim hata ettim galiba
Gözün hangi niyetle kaydığı da önemli değil mi? Size katılmıyorumSoyle cozdureyim o halde. Ama sutyensiz insana goz kayiyor demekle mini etek giymis canim cekti arasinda bana gore bir fark yok.
C captain price direkt demese bile bence ima edilen bu.
Kızlar dünden beri canım sıkkın, konuyu kısaca anlatıp yorumlarınızı almak istiyorum.
Dün öğleden sonra nişanlımla buluşacaktık, hazırlanırken nişanlım aradı biraz konuştuk annem senle konuşmak istiyor dedi kv'ye verdi telefonu, hal hatır ettikten sonra kv iftara davet etti beni nişanlımla beraber gelmemi söyledi. nişanlımın dayısı çocuklarından biri il dışında yeni evli sayılır bayram tatiline kadar burada olacaklarmış ve kv'de iftara davet etmiş onları ve benimle de tanıştırmak istemiş o yüzden beni de çağırmışlar)
Nişanlımla öğleden sonra buluştuk akşam üzeri de kv'lere geçtik. Eve daha yeni girmiştik ki bunlar(kv ve görümce) beni görünce bi suratları düştü görmeniz lazım. Anladım bişey olduğunu ama ne çözemiyorum iftar edildi sohbet ediliyor artık, görümcem de çay demliyor bir yandan tatlı falan hazırlıyor mutfakta bende kalktım gittim yanına yardım edeyim dedim, abla yardım edilecek bişey var mı dedim, yok canım dedi ama ben yanında durdum hemen içeriye gitti demesin diye. Görümcem "Miray sana bişey diycem, kusura bakma bu nasıl söylenir tam bilmiyorum ama. biraz kılık kıyafetine dikkat et'' dedinoldu ki abla falan dedim.'' yani mesela bu üstündeki eskimiş bunu niye giydin bugün, annem sana akşam misafirimiz olacağını söylemedi mi, bunlar seni görmeye geldi niye biraz daha özenerek giyinip gelmedin "dedi hiçbişeye diyemedim dikkat ederim abla falan diyebildim ama o kadar moralim bozuldu ki anlatamam, ben bu görümceye ne diyeyim Allah aşkına aniden söyleyince bişey de diyemedim.
Bu arada üstümde, açık füme rengi kot pantolon, onun üstünde yine aynı renk tişört, ayağımda babet çorabı vardı. Bir de sütyen takmamıştım çünkü sütyen uzun süre takınca bende alerji yapıyor.
Aynen hamileyim, çalışıyorum. Öğlende yemeğe eve gelince bile sütyeni çıkarıyorum, giderken tekrar takıyorum. Önlüğüme rağmen anlayan çıkarsa rezil olmayım diye. Kaldı ki evde kv falan karşı karşıya oturmak...Hamileyim ama buna rağmen sütyensiz dolaşmıyorum ki beni aşırı rahatsız ediyor artık eski sütyenlerim,daha hafif modeller aldım kullanıyorum. İsterseniz alternatif bulursunuz öyle çok çeşit var ki.
Minicikte olsa belli olur yani,hemde tişörtle gitmişsiniz,hicbirşey olmasa sallanır haliyle rahatsız olmuşlardır.
Nişanlınızı doldurmamış,size söylemiş buda bir artı bence.
Bozulmayın,dikkate alın derim