Görümce kişisi

Kızlar sadece çıtçıtlı atlet giyiyorum ben zaten göğüslerim küçük uçları belli olmayacak kadar küçük o yüzden de takmadım. Nişanlım seni eve götüreyim üstünü değiş dedi ama evimiz uzak olduğu için ben gitmedim hata ettim galiba
zaten sen hazırlanırken aramış kv n,
neyse artık arkasına düşme ama bunda sonra dikkat et

Benimde bünyem çok alerjik ama kendinize uygun bi sütyen eminim vardır. Yani marka vermeyeyim şimdi ama bazı markaların çok kaliteli sütyenleri var illa pahalı olmalı diye bişey yok. 1-2 tane ondan alırsınız, böyle zamanlarda kullanırsınız. Çoğu söylemiş ama bende diyeyim, yaşınızdan dolayı hangi ortamda ne giyeceğini biraz düşünmek fena olmaz. Elbette herkes kıyafete saygı duymak zorunda ama ilk intiba maalesef kıyafet üzerinden oluyor. Ve ilk kez karşılacağınız akrabalar belki de bunu dile getirebilecek kişilerdir ve görümceniz de nazik bi şekilde uyarmış

Kızlar sadece çıtçıtlı atlet giyiyorum ben zaten göğüslerim küçük uçları belli olmayacak kadar küçük o yüzden de takmadım. Nişanlım seni eve götüreyim üstünü değiş dedi ama evimiz uzak olduğu için ben gitmedim hata ettim galiba

Görümceye hak verilen nadir konulardan oldunuz.
Ben de hak verdim.
Eve kadar gitmeyebilirdiniz.
Bir arkadaş örnek vermiş, kotondan, ben de katılıyorum.
40 liraya bir pantolon, üstüne şifon, dökümlü bir bluz 40, bir de çorap tamamdır.
Ayrıca eve dönme meselesini hiç anlamadım, zaten hazırlanırken aramışlar sizi? 28 yaşında nerede ne giyeceğinizi az çok biliyor olmalısınız.

Hayır kültür farkı var, yabancı mısınız diyeceğim, onlarda bile sevgili ailesine giderken bir heyecan ne giyeceğim paniği vardır. Ki yeni birileri ile tanışacaksınız.

Görümce gayet insanca konuşmuş. Ben alınacak bir şey göremedim. Sizi aksam yemegine davet etmisler, eski bir tisortten baska giyecek sey yok muydu? Arti, KV soylenmis anladigim kadariyla kizi da iltemis dusuncelerini. Elciye zeval olmaz:) siz bence gorumceyi sevmiyorsunuz.

Son düzenleme:
Canım evin uzaksa maddi durumun el veriyorsa bir mağazadan gidip düzgün bir giysi alabilirdin. Alarjin varsa yarım atlet şeklinde sporcu sütyenleri var antialerjik ben onlardan kullanıyorum. Göğüslerin ne kadar küçük olursa olsun genede sütyen tarzı bir şey gitmelisin , eğilip kalkarken Yada ani bir durumda hoş olmayan görüntüler olabilir. Canını sıkma birdahaki sefere daha dikkat edersin

bazı aileler için dış görünüş çok önemli oluyor keza benim kv tarafımda bu şekilde memlekete giderken yanıma mutlaka ev ayakkabısı bile alıyorum. akraba ziyaretlerinde ve onlara misafir geldiğinde giyerim. görümceniz de kendince uygun bir şekilde söylemiş. dinlersiniz dinlemezsiniz size kalmış tabi.

Ustun basin kotumuydu hakket? Sutyene alerji nasil oluyo anlamadim? Goguslerin dikse guzelse cok sexi durabiliyo yazlik kiyafetle.. ama asla ev gezmesinde degil

Hsksiz degildir eminim bi yandan..senin yerinde olsaydimda kirilirdim o da var..

Kıyafetler fiyasko özensiz giyinilmiş alelade bir şey gibi değersiz insanlar gibi bir daha sizi ağırlamayı düşünmezdim haklılar ve meme ucunuz görünüyodur ben bakkala bile babet çorap eskimiş pantolon tişörtle gitmem. Sütyen alerjisi diye bir şey de yok uygun sütyeni takmazsanız tabi kızarır kaşınır. Fiyasko skandal daha fazla okuyamayacağım başkasının yerine utandım :KK43:
Yeminle aynı düşünmüşüz. Ben ayağımda babet çorap varken arkadaşlarım davet etse dahi yakın kız arkadaşlarım, hemen bir marketten tül çorap alır giyerim. Çok itici duruyo babet çorapları. Sütyen konusu zaten fiyasko. Suratları düşmesin napsın bu insanlar. Memeler fora. Tşört zaten Bi davette giyilmez. Füme füme zaten boğmuş. Saç Nasıldı acaba?
Bide dikkatimi çeken neden kimse uyarmamış aileden. Sonuçta illaki davete gideceğini durumu kısaca anlatmıştır. Kızım kardeşim her neyse böyle gidilmez denilmesi lazımdı.

bence görümce kıyafetlerinin kötü oluşunu değil.sütüyenziz oluşunu güzel bir dille söylemiş size.....anlayana ama :)

Kusuta bakmayin ama esimin ailesini gectim kendi annemin yaninda bile ic camasirsiz dolasmam ayrica madem alerjinjz var sudyenin balenineyse balensiz takin .balensiz yarim atlet tarzinda camasirlar var .oyle gezilmez acikcasi iyi sabretmis erkek arkadasiniz bu halde gezmenize .ayrica kiyafetinize diye ustunkoru soylemisler sudyen deyip rencide etmek istememisler ,dusuncelilermis,he kiyafetinize karissalardi haksiz bulurdum onlari ama sudyen nedeniyle siz haksizsiniz

Nişanlım üzerini değiş dedi ama ev uzak değiştiremedim diyorsunuz da zaten siz evde nişanlınızla görüşmek için hazırlanırken aramış kayınvalideyle görüşmüşsünüz davet etmiş yani evden henüz çıkmamışsınız bir olurunu olmazını aynada baksaydınız nişanlınız sizi gelip almış görmüş kıyafetinizi o arada da gitmeden değiştirebilirdiniz görmedi mi kıyafetinizi. Bunu zaten sizin düşünmeniz gerekirdi ya da ne bileyim annenizde mi olmamış demedi telafi eder dikkat edersiniz artık

Yeminle aynı düşünmüşüz. Ben ayağımda babet çorap varken arkadaşlarım davet etse dahi yakın kız arkadaşlarım, hemen bir marketten tül çorap alır giyerim. Çok itici duruyo babet çorapları. Sütyen konusu zaten fiyasko. Suratları düşmesin napsın bu insanlar. Memeler fora. Tşört zaten Bi davette giyilmez. Füme füme zaten boğmuş. Saç Nasıldı acaba?
Bide dikkatimi çeken neden kimse uyarmamış aileden. Sonuçta illaki davete gideceğini durumu kısaca anlatmıştır. Kızım kardeşim her neyse böyle gidilmez denilmesi lazımdı.
Sende abarttin sorry:) babet corap kotuymus filan:) bu kadarda kasmaya ne gerek var arkadaslarinin yaninda.. ne kadar gosteris meraklisi olduk milletce yaa

Nasıl sütyen takıyorsunuz ki alerji yapıyor? Sütyenler çeşit çeşit.

Malesef alışılagelmiş bir şey var ki kadınlarda göğüs ucu belli olması beni rahatsız ediyor.. Özellikle diri göğüslerde.

Şu yeni akım da nereden çıktıysa moda oldu zaten.
Şahsen burada hiç birimiz bu sıcaklarda bayıldığımız için takmıyoruz. Hepimizin sebepleri malum. Görsel..

Valla kanka benim ofiste odam tek basima, o yuzden cekiveriyorum asagi saliyorum gidiyor oyle calisiyorum. :olamaz:
Ben de konu sahibesi gibiyim nefret ediyorum gercekten cok rahatsiz kis aylarinda hic takmam sadece kuplu atlet giyerim.
Bana kalirsa ust iccamasirsizlik modasi gelse butun kadinlar rahatlasa keske:KK51:

Valla kanka benim ofiste odam tek basima, o yuzden cekiveriyorum asagi saliyorum gidiyor oyle calisiyorum. :olamaz:
Ben de konu sahibesi gibiyim nefret ediyorum gercekten cok rahatsiz kis aylarinda hic takmam sadece kuplu atlet giyerim.
Bana kalirsa ust iccamasirsizlik modasi gelse butun kadinlar rahatlasa keske:KK51:
Biz rahatlarizda cevremiz rahat etmez bole:)

Hakan Akkaya sen misinnnnnnnn
Bizimle deyılsın dediler konu sahibesine:bicak:
O saçlar o ayakkabı o tişört hiç olmamış :deli:
Bence abartmayalım altı üstü ev oturması bu kadar gömmeye de gerek yok evin içinde Bihter topuklu ayakkabısıyla mı gezsin:olamaz:

Saç da sınav haftası topuzudur :D

Back
X