Görümce kişisi

Birde t-shirt var t-shirt var.. biri paspal durur ev icin oluyo bol vs. Digeride aslinda body den bol tshirtten dar ve kisa.. altina kotla gayet guzel bile olanilirsin.. sac bas makyaj yerindeyse..

Bence konu sahibi giyinmeyi bilmiyo.

Buarada sutyen alerjisi ne ? Biri bunu aciklayabilir mi?

Herkesin bir tarzi var ve ben uyarilmanizi hoş bulmadım. Uyaris sekli nazik olsada.
Ayrica konu sahibinin bedeni sutyeni ister takar ister takmaz. :) cok ilginc geldi bana sutyen tak baskısı . :)

Bana da
Kimse takmasa/sallamasa , herkes rahat etse hayat daha guzel olurdu bu sicakta o dar duduk iccamasirina mahkum olmazdik
Kadinlarin bilimde sanatta ilerleyememe nedenlerinden biri de giydikleri korse, peruk, topuklu ayakkabi, dar iccamasiri gibi sacmaliklar bence arkadas rahatsiz giysilerin icinde calismak, dusunmek mumkun degil.:KK51:

Sizin ne giyeceğinizden onlara ne? Seren Serengil gibi bir gelin bulsalarış. Belki paranız yok, hiç sevmem böyle şeyleri. Koskoca prenses megan bile buruşmuş gelinlik, sağdan soldan fırlamış saçla çıktı. Ha onun da memeler belli oluyordu ama damat ne kadar da güzelsin dedi.

İftara hazırlıksız yakalandınız diyelim insan nişanlısıyla buluşmaya giderken de biraz olsun özenmez mi? O da tuhaf.

Kaç yıldır birliktesiniz de bu kadar saldınız şimdiden:oops:
Sade ve güzel giyinmek ayrı bir şey ama sizinkisi biraz paspallık gibi geldi bana:olamaz: Özür dilerim.

Evde sütyen takmam ama dışarda takmamayı düşünmedim bile nedense. Bir kere evden markete unutup öyle gitmiştim, geri nasıl döndüm hala hatırlamıyorum:KK48:

Sütyen takmama olayı niye belirtildi onu anlamadım. Meme ucu belli olmuyorsa, sarkık durmuyorsa sıkıntı yok. Ben de bol sweatshirtlerin altına giymem bazen, uzun süre sütyen takmak da iyi değil meme kanserine yol açabiliyor. Kıyafete gelecek olursam, kot tişört var, kot tişört var yani. Demek ki biraz salaş bir görüntünüz vardı, yoksa durduk yere öyle bir laf edeceklerini sanmam. Bir dahaki sefere biraz dikkat edersiniz artık, yapacak bir şey yok.

Kim ne derse desin.
Ozenli kiyafet karsindaki insana verdigin degeri gosterir.

Yillar once haberli olarak bir aksam cayina fazla samimi olmadigimiz bir arkadaslara gitmistik.
Kocasi resmen pijamalarla karsiladi bizi
Sok olduk esimle ..haberli misafiriz yani.

Bence resmen saygisizlik.
Bir kot giyemedin mi be adam?

Bir daha da gitmedik zaten.

Yani demem o ki, ozenli kiyafet hem misafire hem ev sahibine yakisan birseydir

Yeminle aynı düşünmüşüz. Ben ayağımda babet çorap varken arkadaşlarım davet etse dahi yakın kız arkadaşlarım, hemen bir marketten tül çorap alır giyerim. Çok itici duruyo babet çorapları. Sütyen konusu zaten fiyasko. Suratları düşmesin napsın bu insanlar. Memeler fora. Tşört zaten Bi davette giyilmez. Füme füme zaten boğmuş. Saç Nasıldı acaba?
Bide dikkatimi çeken neden kimse uyarmamış aileden. Sonuçta illaki davete gideceğini durumu kısaca anlatmıştır. Kızım kardeşim her neyse böyle gidilmez denilmesi lazımdı.
Koptum :D destekliyorum

Biraz özenli olmanizi biraz daha tiril tiril boyle sık giyinmenizi beklemislerdir yeni gelinsiniz ya ondan.kot tisort gorunce yuzleri ondan dusmustur

Neyse herseyi gectimde sutyensiz gitmek gezmek tuhaf hakket..

Bi arkadas vardi.. mevlut okunacagi bi eve giymis muz corabi.. birde dizinde etek.. resmen killarin cm si olculurdu o kadar net gozukuyodu. Birde geldigi eve terlik getrmis giymeye.. terlige kafa yoracagina bi jilet vursa iyimis.

Tabiiki herkesin kendi tercihi ama gercekten nahos vaziyetler

valla ben konunun basinda sizi hakli bulmustum taki sutyensiz yerine kadar.nasi giymeden cikiyosunuz ki.ben banyodan bile sutyensiz cikmam.cok cirkin bi goruntu helede tshirt giymisseniz direk ortadadir.belki utanmistir da eski giyinme demistir.

Sende abarttin sorry:) babet corap kotuymus filan:) bu kadarda kasmaya ne gerek var arkadaslarinin yaninda.. ne kadar gosteris meraklisi olduk milletce yaa
Tül çorap abartıysa gösterişse (yani siz böyle algılıyorsanız) bilemiyorum cevap veremem çünkü anlayamam bakış açınızı :)
Altta ki soruyo sizede yönelteyim ayrıca.

Hakan Akkaya sen misinnnnnnnn
Bizimle deyılsın dediler konu sahibesine:bicak:
O saçlar o ayakkabı o tişört hiç olmamış :deli:
Bence abartmayalım altı üstü ev oturması bu kadar gömmeye de gerek yok evin içinde Bihter topuklu ayakkabısıyla mı gezsin:olamaz:
İyi de evin içi değil bu ortam.
Kv bizzat arayıp durumu izah ediyor. Seni aile büyüklerimizle tanıştıracağız diyor. Bu halde mi gidilir. Benim göğüslerim 70b çok küçük. Sütyensiz uçları belli oluyo illa ki. Abiye giymeliydin demedim. Bu herşeyden ziyade saygıdır. Adabı muhaşeredtir. Konu sahibi sizin davetiniz Bi tarafımda değil demek istemiş. Siz gelininizi aile büyüklerinizle davet için çağırsanız bu tavırda gelse üzülmez misiniz ?

3sene oluyor yaklaşık eşimin bir arkadaşı doğum yaptı kızla ben çok samimi değilim ama eşim grubunun liseden beri arkadaşı... haberli gittik yani kendileri davet ettiler kız çalışıyor hatta bir hafta sonra işe başlayacak idi konusu geçti..
yani yeni doğum yapmış filan değil en az 2,5 aylık bebek...
neyse gitti kapıyı açtılar karı koca dizleri çıkmış bir eşorfman altı ... rengi soluk tişört filan ben dedim herhalde erken geldik bekledik üstlerini değiştirsinler ama değiştirmediler. o pis eşorfmanlarla dolaştılar...
bir dahada gitmedim.
kendilerine saygıları yok bari misafire olsun dimi...

Af buyur sutyensiz mi :KK57: ben gece yatarken bile cikaramayanlardanim kaldi ki bi davete gideceksen daha ozenli giyinmelisin yeni gelinsin sutyensiz memitolar bas vermisken gorumcenin laf soylemesi gayet yerinde

Tül çorap abartıysa gösterişse (yani siz böyle algılıyorsanız) bilemiyorum cevap veremem çünkü anlayamam bakış açınızı :)
Altta ki soruyo sizede yönelteyim ayrıca.

İyi de evin içi değil bu ortam.
Kv bizzat arayıp durumu izah ediyor. Seni aile büyüklerimizle tanıştıracağız diyor. Bu halde mi gidilir. Benim göğüslerim 70b çok küçük. Sütyensiz uçları belli oluyo illa ki. Abiye giymeliydin demedim. Bu herşeyden ziyade saygıdır. Adabı muhaşeredtir. Konu sahibi sizin davetiniz Bi tarafımda değil demek istemiş. Siz gelininizi aile büyüklerinizle davet için çağırsanız bu tavırda gelse üzülmez misiniz ?
Tul corap abarti degilde babet corap cok kotu gozukuyo filan:) heleki arkadas ortaminda:)) sacma.. gidip tul corap alnak filan abarti:)) arkadas bunlar hatirlatiim.. ki hayatta babet corap giymem yani.. buarada ise giderken hep yedek corabim olur.. hatta uyumlu yedek pantolon vs goturmuslugum vardir ise.. rahat edemezsem degistiririm diye.. kiyafetime fazlaca onem veririm yani..heleki disarda.. ama bu sekilde soylemen tuhaf geldi:)

Back
X