Görümce kişisi

Kıyafetler fiyasko özensiz giyinilmiş alelade bir şey gibi değersiz insanlar gibi bir daha sizi ağırlamayı düşünmezdim haklılar ve meme ucunuz görünüyodur ben bakkala bile babet çorap eskimiş pantolon tişörtle gitmem. Sütyen alerjisi diye bir şey de yok uygun sütyeni takmazsanız tabi kızarır kaşınır. Fiyasko skandal daha fazla okuyamayacağım başkasının yerine utandım :KK43:

Aynen benimde cildim çok hassas her sütyeni takamam kızarır kaşındırır sadece pentinin birkaç modeli var onları kullanıyorum yine de rahatsız olduğum oluyor ama bu dışarı çıkarken sütyen takmayacağım anlamına gelmiyor. 70 beden giyiyorum ona rağmen çıkarınca belli oluyor uçları bile belli olmada diyelim takılmadığı şeklinden belli olur. İstisnalar vardır yani hayatımızda İlk defa göreceğin kişiler seni görecekler kaynanaya davete gidiyorsun onları önemsemiyor gibi hiç hoş değil zaten füme rengi kot tişörtte eskiymiş gibi durur her zaman kot bile giyilecekse daha uygun bir renk seçilebilir ki görümce de uygun bir dille uyarmış bir cafeye giderken bile özeniyor insan.

Bende görümceyi haklı buldum ki gayet düzgün bir şekilde anlatmış. Yüzüne söylemiş en azından kardeşini doldurabilirdi sende durumu nişanlından duyabilirdin o zaman daha sinir olurdun emin ol. Güzelce uyarmış. Gerçekten de davetli olarak gittiğin ve misafirlerinde olacağı bir ortama neden daha şık giyinip gitmedin. Sutyen takamasan da alerji yapmayan pamuklu iç çamaşırları var onlardan takabilirsin:işsiz:

Kızlar dünden beri canım sıkkın, konuyu kısaca anlatıp yorumlarınızı almak istiyorum.
Dün öğleden sonra nişanlımla buluşacaktık, hazırlanırken nişanlım aradı biraz konuştuk annem senle konuşmak istiyor dedi kv'ye verdi telefonu, hal hatır ettikten sonra kv iftara davet etti beni nişanlımla beraber gelmemi söyledi. nişanlımın dayısı çocuklarından biri il dışında yeni evli sayılır bayram tatiline kadar burada olacaklarmış ve kv'de iftara davet etmiş onları ve benimle de tanıştırmak istemiş o yüzden beni de çağırmışlar)
Nişanlımla öğleden sonra buluştuk akşam üzeri de kv'lere geçtik. Eve daha yeni girmiştik ki bunlar(kv ve görümce) beni görünce bi suratları düştü görmeniz lazım. Anladım bişey olduğunu ama ne çözemiyorum iftar edildi sohbet ediliyor artık, görümcem de çay demliyor bir yandan tatlı falan hazırlıyor mutfakta bende kalktım gittim yanına yardım edeyim dedim, abla yardım edilecek bişey var mı dedim, yok canım dedi ama ben yanında durdum hemen içeriye gitti demesin diye. Görümcem "Miray sana bişey diycem, kusura bakma bu nasıl söylenir tam bilmiyorum ama. biraz kılık kıyafetine dikkat et'' dedi:KK57: noldu ki abla falan dedim.'' yani mesela bu üstündeki eskimiş bunu niye giydin bugün, annem sana akşam misafirimiz olacağını söylemedi mi, bunlar seni görmeye geldi niye biraz daha özenerek giyinip gelmedin "dedi hiçbişeye diyemedim dikkat ederim abla falan diyebildim ama o kadar moralim bozuldu ki anlatamam, ben bu görümceye ne diyeyim Allah aşkına aniden söyleyince bişey de diyemedim.
Bu arada üstümde, açık füme rengi kot pantolon, onun üstünde yine aynı renk tişört, ayağımda babet çorabı vardı. Bir de sütyen takmamıştım çünkü sütyen uzun süre takınca bende alerji yapıyor.

sütyen giymediniz gerçekten öylemi
kahkaha ile gülesim geliyor :D :D :D

Aynen benimde cildim çok hassas her sütyeni takamam kızarır kaşındırır sadece pentinin birkaç modeli var onları kullanıyorum yine de rahatsız olduğum oluyor ama bu dışarı çıkarken sütyen takmayacağım anlamına gelmiyor. 70 beden giyiyorum ona rağmen çıkarınca belli oluyor uçları bile belli olmada diyelim takılmadığı şeklinden belli olur. İstisnalar vardır yani hayatımızda İlk defa göreceğin kişiler seni görecekler kaynanaya davete gidiyorsun onları önemsemiyor gibi hiç hoş değil zaten füme rengi kot tişörtte eskiymiş gibi durur her zaman kot bile giyilecekse daha uygun bir renk seçilebilir ki görümce de uygun bir dille uyarmış bir cafeye giderken bile özeniyor insan.
Tam görümceye kızmaya hazırlanıyodum ki sonda kıyafetleri okuyunca kendi üzerimde hayal ettim ve ortamı terkedesim geldi görümce çok haklı ve kibar söylemiş. Ben olsam memelerinin ucu belli davet oldugu belliydi kot tişörtle mi gelinir meme ucunu mu izliycez derdim. Çok bakımsız özensiz kötü olmuş. Kapıdan girince tuhaf bakmaları da büyük ihtimalle meme uçlarına şaşırdılar zaten. Kv evi,davet,akrabalarla tanışma, füme kot tişört babet çorabı ve MEME UCU :olamaz:

Hatalısınız.
Nişanlınızın ailesine iftar davetine giderken giyiminiz bu mu olmalıydı?üstelik birileriyle de tanışacaksanız.
Babet çorap giymeniz bile fiyasko.
Ten çorap da mı alerji yapıyor?
Sütyen alerji yapıyor diyerek hiç takmamak sizin tembelliğiniz tamamen.
Bu işe çözüm bulmalıydınız şimdiye dek.
Sporcu atletleri,sutyenleri var,çeşit çeşit şey varken denememek enteresan.
Gelinlikte filan napıcaksınız mesela?

Tişört eski miydi sahiden?
Bir de füme kot üstüne füme tişört istediği kadar yeni olsun, sönük,eski görünür hayal edebiliyorum.
Gerçekten ayıp olmuş.
Hiç özenmediniz demekki.

Sütyen alerjisi diye birşey yoktur, metal ilikleme yerlerinin ve askı yerlerinin alerji yapması ve kaşındırması vardır. Aynı sorun bende de var. Sporcu sütyeni şeklinde metalsiz kopçasız düğmesiz bir sütyenle bunu aşabilirsiniz.

Esas konuya gelirsek, bende biraz haklı buldum görümcenizi.

Hayretle okudum yorumlari. Isteyen istedigini giyer yahu. Konu sahibi boyle uygun bulmus boyle giymis. Benim esim bursali. Ben ailesi ile tanismaya bursaya gittim. Bende de kot ve tisort vardi. Abartmamak lazim bence. Sutyen olayina gelirsek ben rahat edemem. Memikler buyuk cunku.ama konu sahibi rahatmis tercih etmiyormus. Onun bilecegi is.
Geri kalanlara susmak ve kabul etmek duser.

Kimsenin giyimine karisamam herkes istediğini giymekte ozgur ama neyi nerde yapmasi gerektigini de bilmeli insan. Yeri gelir sütyensiz de dolasirsin bikini mayo da giyersin mini etek de giyersin. Çoğumuz giyiyor bu tarz şeyleri. Ama ortamına göre. Ortama göre giyinmeyi bilmek gerekiyor. Nisanlinin ailesinin yanına gidiyorsan ve orda başka aile büyükleri ile tanistirilacaksan hem aile ortamına uygun hem de şık bir şey giyersin. Açıkçası benim abimin nişanlısı senin gibi gelse benim de moralim bozulurdu

Kılık kıyafet tercihinize saygı duyuyorum ama sütyen alerjisi diye bir şey olmadığını da dile getireyim ya kumaşı ya dokusu gereği en fazla rahatsız olursunuz ve bir kaç kaliteli sütyen alarak bu sorunu çözebilirdiniz.

Sütyensiz gezmek gerçekten cesaret isi.
Benim bir parça gogsum var inanın o bile sütyensiz gezince belli oluyor..Rahatliginizi tebrik ederim.

ben de çoğunluk gibi görümceyi haklı buldum.
füme rengi büyük çoğunlukla eskimişi durur zaten
siyah pantolon ve şık bir gömlek ve atını çizere söylüyorum babet çorap yerine ten rengi ince birçorapla gayet şık olurdunuz zaten daha fazlasına zaten gerek yoktu
babet çoraplar ve sütyensizlik zaten gerçekten hiç hoş olmamış
bin yılda bir giyebiliyorum demişsiniz keşke o günlük bikaç saat dayanıp giyseymişsiniz
bir de görümce diyelim ki haksız, gayet uygun bi şekilde rica etmiş senden, arkandan konuşmamış, nişanlını doldurmamış falan

Kızlar alerji yapıyor sütyen bende, ben o yüzden hiç takmıyorum sütyen yani binde bir takarım

Sutyen takmasaniz bile sport bra denilen turleri var hani spor yapilirken takilan. Ayrica telinden rahatsiz oluyorsaniz telsiz desteksiz sutyenlerde var. Ben de sutyen takmayi sevmem, bende de alerji yapar dantellisi vs. Buna ragmen gunluk hayatta normal sutyen kullanirim dantelsiz yuzde yuz pamuklu ama telsiz olani da kullanirim. Sutyen alerji yapiyorsa en azindan boyle durumlar icin yedekte farkli turde sutyenleriniz olmaliydi. Her turlusune de alerjiniz olamaz ya? Sutyen takmamaniz isin bahanesi kusura bakmayin.

görümceniz bence haklı ve sizi kibar bir dille uyarmış..
Böyle durumları iki taraflı düşünmek lazım
ben mesela nişanlı olsam kv kp ben iftara çağırsa çok süslenmem takmam takıştırmam
ama kot pantolon yerine kumaş pantolon üzerine hoş bir bluz altına da topluklu bir ayakkabı giyer hafif bir makyaj giderdim..
Sütyen konusunu zaten hiç söylemek istemiyorum diyelim ki öyle bir durum var bence takmalıydınız
kıyafetiniz hiç hoş olmamış böyle bir ortam için bence bundan sonra dikkat etmelisiniz.
yeni kıyafet derken de kıyafetin yeni olmasını değilde böyle günlük yerlere giyilebilecek kıyafetlerini tercih etmemeniz anlamında söylemiş.

Görümcen kesinlikle haklı...
Ben kv ya da görümceye lımbır lımbır gitsem senin gibi ne kadar küçük olursa olsun bana da laf söylerler...
Boşuna insanlara tepki gösterme, onun yerine kendine çeki düzen ver.
Çoğu kadın sevmez sütyeni, eve geldiğimde ilk yaptığım şey sütyeni fırlatmak, ama dışarı da ne kadar küçük olsa da süzme torbası gibi çıkmam ( ki epey diktir, ona rağmen).

Kızlar dünden beri canım sıkkın, konuyu kısaca anlatıp yorumlarınızı almak istiyorum.
Dün öğleden sonra nişanlımla buluşacaktık, hazırlanırken nişanlım aradı biraz konuştuk annem senle konuşmak istiyor dedi kv'ye verdi telefonu, hal hatır ettikten sonra kv iftara davet etti beni nişanlımla beraber gelmemi söyledi. nişanlımın dayısı çocuklarından biri il dışında yeni evli sayılır bayram tatiline kadar burada olacaklarmış ve kv'de iftara davet etmiş onları ve benimle de tanıştırmak istemiş o yüzden beni de çağırmışlar)
Nişanlımla öğleden sonra buluştuk akşam üzeri de kv'lere geçtik. Eve daha yeni girmiştik ki bunlar(kv ve görümce) beni görünce bi suratları düştü görmeniz lazım. Anladım bişey olduğunu ama ne çözemiyorum iftar edildi sohbet ediliyor artık, görümcem de çay demliyor bir yandan tatlı falan hazırlıyor mutfakta bende kalktım gittim yanına yardım edeyim dedim, abla yardım edilecek bişey var mı dedim, yok canım dedi ama ben yanında durdum hemen içeriye gitti demesin diye. Görümcem "Miray sana bişey diycem, kusura bakma bu nasıl söylenir tam bilmiyorum ama. biraz kılık kıyafetine dikkat et'' dedi:KK57: noldu ki abla falan dedim.'' yani mesela bu üstündeki eskimiş bunu niye giydin bugün, annem sana akşam misafirimiz olacağını söylemedi mi, bunlar seni görmeye geldi niye biraz daha özenerek giyinip gelmedin "dedi hiçbişeye diyemedim dikkat ederim abla falan diyebildim ama o kadar moralim bozuldu ki anlatamam, ben bu görümceye ne diyeyim Allah aşkına aniden söyleyince bişey de diyemedim.
Bu arada üstümde, açık füme rengi kot pantolon, onun üstünde yine aynı renk tişört, ayağımda babet çorabı vardı. Bir de sütyen takmamıştım çünkü sütyen uzun süre takınca bende alerji yapıyor.
evet özenebilirdin
kot ve babet çorabı ile gidilir mi allah aşkına
kot giydin diyelim üstüne sık bır bluz giymelıydın

gorumcen haklı ama ben gorumce olsam asla dile getiremezdim yine de

Hayretle okudum yorumlari. Isteyen istedigini giyer yahu. Konu sahibi boyle uygun bulmus boyle giymis. Benim esim bursali. Ben ailesi ile tanismaya bursaya gittim. Bende de kot ve tisort vardi. Abartmamak lazim bence. Sutyen olayina gelirsek ben rahat edemem. Memikler buyuk cunku.ama konu sahibi rahatmis tercih etmiyormus. Onun bilecegi is.
Geri kalanlara susmak ve kabul etmek duser.
+

Kusura bakmayın da bir de adap ve görgü vardır hani misafirliğe giderken ya da hele hele nişanlı olup aile bireylerinden birileriyle tanışırken özenli olmak lazım bu karşı tarafa gösterdiğimiz saygıyı da belli eder. Öyle ben böyle uygun gördüm denilecek ortam değil çünkü bu ortamlar gelin olacak o insan. Bir arkadaşımıza güne bile gitsek kadın kadına bile olsak bir özeniyoruz yahu. Kot ve tişörtün de daha düzgünleri var renk olarak. Rahatmış öyle yapmış diyecek bir olay değil bence sütyen takmamak insan tanıştıracağı kişilere mahçup olur bir insan nasıl bu duruma düşür ki kendini yolda bile takmayan birini görsek gözümüz kayıyor biraz yol yordam da bilmek lazım ben böyle istedimle olmuyor

tüm gün takmak zorundayız aleji filan hake getire hatta bir ara stresten alt tarafı yara döktü hala izi vardır.
bir sürü çeşit çeşit süytenler var çalışamadan önce 5 tl lik sütyen kullanırdım ama artık senelik pentide bir alana bir bedeva yada hepsi 35 tl gibi indirimleri kaçırmayıp stokluyorum.
onlar sizi tanıltırmaya çağırmış daha özenli şık olabilirdiniz mesela şık bir şifon bluz giyebilirdiniz

Back
X