- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi Miray12_34
Kıyafetler fiyasko özensiz giyinilmiş alelade bir şey gibi değersiz insanlar gibi bir daha sizi ağırlamayı düşünmezdim haklılar ve meme ucunuz görünüyodur ben bakkala bile babet çorap eskimiş pantolon tişörtle gitmem. Sütyen alerjisi diye bir şey de yok uygun sütyeni takmazsanız tabi kızarır kaşınır. Fiyasko skandal daha fazla okuyamayacağım başkasının yerine utandım![]()
Aynen benimde cildim çok hassas her sütyeni takamam kızarır kaşındırır sadece pentinin birkaç modeli var onları kullanıyorum yine de rahatsız olduğum oluyor ama bu dışarı çıkarken sütyen takmayacağım anlamına gelmiyor. 70 beden giyiyorum ona rağmen çıkarınca belli oluyor uçları bile belli olmada diyelim takılmadığı şeklinden belli olur. İstisnalar vardır yani hayatımızda İlk defa göreceğin kişiler seni görecekler kaynanaya davete gidiyorsun onları önemsemiyor gibi hiç hoş değil zaten füme rengi kot tişörtte eskiymiş gibi durur her zaman kot bile giyilecekse daha uygun bir renk seçilebilir ki görümce de uygun bir dille uyarmış bir cafeye giderken bile özeniyor insan.