görümceyle ilgili anlattıklarınızda haklı mısınız bilemicem, anlatmadıklarım da var yazmışsınız.
çok da zor durumda görünüyor bir yandan da, eşinizin destekçi olması bence güzel.
ama sizin hayatınızın da iş, eş ailesi ve tv den oluşması da elbette katlanılamaz. daha 5 aylık bir evlilik. eşinizle ilgili anlattığınız son kısımlarda ise görümceden çok eşte sorun. yani siz bir probleminizi anlatıyorsunuz,, o hasır altı ediyor, sizin sıkıntınızı önemsemiyor. dahası size takıyorsun büyütüyorsun diyor ki en nefret ettiğim laftır belki de.
ne yapabilirsin, bilemiyorum, ama eşine tesir edecek bir şekilde hayatından memnun olmadığını aksettirmen lazım. Ara ara haftasonu tatili ve şimdiden yaz tatili ayarlasan. yaz tatilinde de mümkünse uzak bir yer seçsen, kafanızı boşaltsanız, belki o da hayatta ne güzellikler olduğunun farkına varır.
evet çok bunalıyorum iş yerinde zaten eve gelincede sürekli temizlik yada aileye git gel daha da sıkılıyorum evlenmeden once sosyal hayatım coktu şimdi arkadaşlarımla çıkıyım diyorum izinde vermiyor tv izleyip oturmayıda ben sevmiyorum daha genciz hayata dair pozitif ve güzel hedeflerimiz olsun istiyorumbir de biz de bu aralar akşam tv keyfi yapıyoruz sürekli ama evde çocuk olup erken yatınca, çok şans olmuyor.
sizinse bir sürü zamanınız var, yazık etmeyin, çıkın evden gezin eğlenin.
annesini babası ne yaparsa yapsın pervane anne baba olmak böle bişey zaten anlıyorum keza bizde tabiki işin içinden çıkamadıkları durum olursa yardım etmeye çalışıyoruz ama bunu suistimal etmesine kızıyorum daha dogrusu öle hissediyorum artık samimi bulmuyorum bizimde bi hayatımız var bu kada ilgi gerçekten çok fazlaa söyledim görümceme hiç bişey demedi devam etti aynı seylere bi daha söylemedim aslında galiba eşimle sorunu cözemediğim için ona mı takıyorum bilmiyorum yaaCanım sende problem yok bu kızın anası babası yokmu ilgilenecek senin hayatını etkileyecek kadar ilgiyi abartmaya hiç gerek yok arada sırada gerektiği yerde kardeş olarak mudahale edebilir budurumdan rahatsız olduğunuzu görümcenize alttan alttan söyleyin zırt pırt gerekli gereksiz yerde aramason görümcenin sorunlarının senin hayatınoda sorunlu hale getirdiğini söyleyin
Konu sahibi çoktan yorumunu almış, sabah dedikodusunu yapmış...Konu sahibi konunda sadece " m" yazıyor. Bu şekilde çok saglikli yorum alamazsin.Bilgine
Tamam ama bizim sucumuz gunahimiz ne konu yokKonu sahibi çoktan yorumunu almış, sabah dedikodusunu yapmış...
Aynen! hatun yazmış, yorumunu almış, çıkarken sifonu çekmiş bildiğin...Tamam ama bizim sucumuz gunahimiz ne konu yokm hic aciklayici degil Sanirim konu silmekte yasak
Aynen! hatun yazmış, yorumunu almış, çıkarken sifonu çekmiş bildiğin...
Aynen! hatun yazmış, yorumunu almış, çıkarken sifonu çekmiş bildiğin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?