• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümce meselesi

Onu anladım mecazencim ama anlayamadığım, herkesin birbirini bu kadar iyi tanıdığı ,meraklı olduğu, sorguladığı bir bölgede üç yıldır görüşmediklerini bilmeyen de yoktur yani onu demek istemiştim aslında.
Genel olarak kabile kültürü hakim bence ya, düşman dahi olsan ailesin ya biraraya gelmek zorundasın onlara göre cümle şöyle başlar;bizde de küslük var ama iyide kötüde birarada oluruz biz sizde öyle değil mi yoksa, yarayı kaşıyamı seviyor çoğu insan

Bu kadar beklenti içindeyseniz kimseye ses etmeyin herkesin suyuna gidin ve bütün organizasyonlara dahil olun,
bu benim işime gelmez diyorsanız kimse küs olduğu birini misafir edip ağırlamak zorunda olmadığından boş beklentiye girmeyin.

Ee ne yapsın kız annesiyle konuşmuyorsunuz, daveti normal şartlarda aile büyükleri yapar konuşmadığınız için de kadın sizi davet etmemiş, kıza da çok istiyorsan sen ara çağır dayını demiştir.

Amerika da herkes herkesi tanıyoruda hiç anlamadığım için yorum yapamadım.
Bitliste herkes herkesi tanır demek Amerika da öyleymiş 😊

Selamlar kızlar 3 yıla yakın bir süredir görümcem ile görüşmeme kararı aldım. 55 yaşında bir kadın huysuz, sert, merhametsiz bir kadındı bu yüzden.. ama kızları ile iyidik taa ki ailecek kaynanam da dahil hepsi çocuklarım arasında ayrımcılık yapana kadar çok zoruma gitti konu çocuklarım olunca.. şimdi görümcemin kızının nişanı var.. sabah dayısını arayıp gel diyor ama ne beni soruyor beraber gelin diye bir kelimesi yok.. aslında biraz üzüldüm niye bilmiyorum, ben yine insanlar arasında kimse anlamasın diye beni de çağırır zannediyordum. Şimdi Amerika’da herkes herkesi tanıyor sorarlar niye yoktun neden yoktun diye artık söylerim ona sorun diye..
niye gidesin ki ?

hem sert bir şekilde küsüyorsunuz hemde istiyorsunuz ki çağırsınlar
biraz peşinizden koşsunlar :)
sadece dayısı gitsin.. kafidir

yav aman amerikadasın ve hâlâ türk adetlerine mi kafayı takıyosun salla geç amerikanın tadını cıkar cogu insanın hayalini yaşıyosun

Back
X