Yok harcadın konu para değil yine söylüyorum herkes sizin gibi anlayışlı değil demi gorumcemin benim çocuğumu asagilamasi sanki babası gibi görüp benim çocuğum yetim gibi davranması konu para değil veya eşimin onlara sevgi gostermesi hiç değil çünkü bende seviyorum incinmesinler diye uğraşıyorum karşı narsist ve bencilGörümcem veya ben, kimse kimsenin çocuğuna karışamaz. Görümce kötü olsa bile "Çocuklarının suçu yok, hiç bir çocuğun suçu yok" Bakın, siz kendi çocuklarınız için rahatsız olmuşsunuz. Siz de aynı davranmayın ki bir farkınız olsun.
Hep yeğenlerimize daha fazla itina gösteriyoruz. Kendi evladıma yeri geliyor kızıyorum ama, yeğenime daha yumuşak davranıyorum. (Kendini ve çevresini tehlikeye sokacak bir durum yoksa) Kendi çocuğuma 1. Kez oyuncaklarını topla dediysem ve dinlemediyse, 2. Kez ses rengim değişir. (Bağırma değil) ama yeğenime bunu yapamam. Anası, babası var. 1 defa güzel söylerim, 2. Yi demem.
Ee? Şimdi evladımdan üstün mü tutmuş oldum?
Yıl boyu zaten kendi evlatlarına harcıyor adam. Yeğenleri 3-5 gün gelmiş, dayısı harcasın ne olacak?
E desin. Sülaleye öyle söyleyince evet öyleyim beğenmeyen gelmesin diyemiyor musunuz?Haklısın öyle gözüküyor ama bişey söylediğimde tüm sulaleye beni kotuleyip bu kadın böyle kötü bı kadın diyecek ne zaman gelse herkesle aramı açmaya çalışıyor ben eşim için iyi davrandikca iyice üslubunu bozuyor çocuklarımla yitisiyor onlarında psikolojisini bozuyor
Ne diyerek kendini acindiriyorFarkında yım ama sanki benim kumam gibi davranıyor kocamın yanına oturunca bile ilginç bakıyor yani benim ve çocuklarımın ezilmesini istiyor duygu sömürüsü yapıp kendini acindiriyor kendinin çocukları da benimkilerle yaşıt sürekli bı yitistirme derdine düşüyor yani daha detaylı anlatsam burdan köye yol olur
Neden bir konu altında tek bir dusnme odaklanma yok acaba herkes başka bişeye odaklanmış sana mesaj yazarken birde noktalama işaretleri atmak zorunda değilim neden kendimi yorayim pardonOkuma yazma bilmeyen birinden terapiste gitmesini beklemiyorum artik valla smh
Boşuna sorma bunlara cevap yok. Kendini acındırıyor, çocuklarımı dışlıyor cümlelerinde plak takıldı.Ne diyerek kendini acindiriyor
E desin. Sülaleye öyle söyleyince evet öyleyim beğenmeyen gelmesin diyemiyor musunuz?
Noktalama işareti kullanmak insanı yormaz. Yazılı mecrada kendinizi doğru ifade edebilmek için dili ve imlayı doğru kullanmak zorundasınız.Neden bir konu altında tek bir dusnme odaklanma yok acaba herkes başka bişeye odaklanmış sana mesaj yazarken birde noktalama işaretleri atmak zorunda değilim neden kendimi yorayim pardon
11 yıllık evli 3 çocuk annesiyimKesinlikle evli degilsin
Şuan siz virgül kullanmalısınız haahhhhNoktalama işareti kullanmak insanı yormaz. Yazılı mecrada kendinizi doğru ifade edebilmek için dili ve imlayı doğru kullanmak zorundasınız.
Ben acindirmiyorum görümcem acindiriyorBoşuna sorma bunlara cevap yok. Kendini acındırıyor, çocuklarımı dışlıyor cümlelerinde plak takıldı.
Birde sizin gibi bı kitle var bencil bı kitle yazmak için yazmayın Lütfen konu dahilinde konusunBen acindirmiyorum görümcem acindiriyor
Ay ifadeleriniz cok özgün cok komıkHerkese selam yazmayı genelde hiç sevmem ama yazabildigim kadar yazicam ben 3 çocuklu bir anneyim öncelikle 10 yıllık evliyim ama eşimin bir türlü biraz dengede tutamadığı narsist bı ailenin geliniyim sürekli dışlanmış hissetmekten bunaldım eşimin ailesi tam a beni seviyor derken bir görümce hastalığı yakalıyor beni o kadar çok şey yasadimki yazmakla bitmez gorumcemle sadece telefonda görüşüyoruz 5 yıldır bu böyleydi şimdi her yaz tatile buraya geleceğini öğrendim ve okadar fesat ki gecenin 1 inde eşimi çağırıp gel dertleşelim evli ve onunda 3 çocuğu var ve kendi cocuklarini sanki eşimden yapmış gibi davranıyor benim çocuklarımı dışlayıcı tavırlar takiniyo sürekli bı planlar peşinde yanında hiç bişey konuşmak istemiyorum konuştuklarını aleyhime bana uygulamaya çalışıyor bu teröristten eşimi nasıl kurtarabilir im bi akıl verin
Ne oldu bacım absjsjsks11 yıllık evli 3 çocuk annesiyim
Sende gör neler cektinNe oldu bacım absjsjsks
Yazım imla noktalamaya uymak ile yorulmanın ne ilgisi var yahuNeden bir konu altında tek bir dusnme odaklanma yok acaba herkes başka bişeye odaklanmış sana mesaj yazarken birde noktalama işaretleri atmak zorunda değilim neden kendimi yorayim pardon
Ya niye ilginç baksın kocanızın yanına oturunca. Eşin Galler dükü mü ne diye kıskansın.Farkında yım ama sanki benim kumam gibi davranıyor kocamın yanına oturunca bile ilginç bakıyor yani benim ve çocuklarımın ezilmesini istiyor duygu sömürüsü yapıp kendini acindiriyor kendinin çocukları da benimkilerle yaşıt sürekli bı yitistirme derdine düşüyor yani daha detaylı anlatsam burdan köye yol olur
Valla öyle görünüyor onlaraYa niye ilginç baksın kocanızın yanına oturunca. Eşin Galler dükü mü ne diye kıskansın.
Görümce, çocuklara napıyor mesela? Üstü kapalı cümlelerle, ne yaptığını anlamadık ki?Yok harcadın konu para değil yine söylüyorum herkes sizin gibi anlayışlı değil demi gorumcemin benim çocuğumu asagilamasi sanki babası gibi görüp benim çocuğum yetim gibi davranması konu para değil veya eşimin onlara sevgi gostermesi hiç değil çünkü bende seviyorum incinmesinler diye uğraşıyorum karşı narsist ve bencil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?