- 24 Temmuz 2019
- 298
- 97
- 18
- Konu Sahibi gizemliask
-
haklısınız üni bitirdi yenı benım kendı kardeşim falan eklı ama neden böyle yapıyor anlam veremedımYaşı küçük yada bekar gibi geldi bana oluruna bırakın sosyal medya hayatınızda bu kadar yer tutmasın
sanmıyorum sakladığı bışey olacağına o tip biri de değil ama çözemedım henuz bu hareketıSizden sakladığı bişey vardır sonuçta yengesisiniz abisine söylersiniz tabyy bekarsa görmenizi istemediği biseyler vardır
Merhaba,kızlar merhaba;
direk olaya gireyim sıkmadan
bi görümce var bende kendımce dengesiz olduğunu düşünmekteyim..ınstgram hesabında bi zamanlar takipleşiyorduk sonra aradan zaman geçti bu beni takip etmiyordu gördüm..neyse dedım üstünde durmadım sormadım etmedım..
dün bi baktım arama yerıne girdim bu çıkmıyor hey allahm dedim daha 2 gün önce beraber bi yere gtttık etttık yıne arada sorun yok yanı sizce anlamsız mı bu yaptığım ya da sorayım mı benı mı engelledın dıe ?..
kendı kardeşimde de eklı görumce ona baktırdım çıkıyor ekran görüntüsü atttı bende çıkmıyorMerhaba,
Pek anlamam instagramdan Ama mesela ben facebook umu silmistim tamamen arkadaslardan bagzilari onlari sildigimi dusunmus oyle bir durumda olabilir.
sanmıyorum sakladığı bışey olacağına o tip biri de değil ama çözemedım henuz bu hareketı
[/QUO
Öylelerinden kork bence yoksa nie durup dururken engel atsın
ortada bişey yokken engellemesı de tuhaf değil mi ama durduk yerePaylaşımlarınızı beğenmediği için takipten çıkmış olabilir.
Ortak kişiler olduğu için sürekli öneri olarak düşmesinden rahatsız olmuş olabilir bu yüzden de engellemiştir.
Kendi hesabı kendi tercihi nihayetinde.
Yemin ederim sanki ben yazmışım gibikızlar merhaba;
direk olaya gireyim sıkmadan
bi görümce var bende kendımce dengesiz olduğunu düşünmekteyim..ınstgram hesabında bi zamanlar takipleşiyorduk sonra aradan zaman geçti bu beni takip etmiyordu gördüm..neyse dedım üstünde durmadım sormadım etmedım..
dün bi baktım arama yerıne girdim bu çıkmıyor hey allahm dedim daha 2 gün önce beraber bi yere gtttık etttık yıne arada sorun yok yanı sizce anlamsız mı bu yaptığım ya da sorayım mı benı mı engelledın dıe ?..
o zaman benım kendı kardeşimde de eklı onu neden sılmemışBence sebepsiz yere değildir sevgilisi olabilir sorma boşver
Sizce yoktur ama onca var demek, boşverin üzerinde durulacak bir şey değil.ortada bişey yokken engellemesı de tuhaf değil mi ama durduk yere
Onu engellemeyi unutmuş olabilir. Şu görümceleri bu kadar takmayın ya. Engellemişse engellemiş çok mu lazimo zaman benım kendı kardeşimde de eklı onu neden sılmemış
bi zamanlar da takip etmedığı halde bi hikayeye etiketlemişti beni onu nasıl yaptıysa ıntgram da
ama sorun vardı kı engelledınıYemin ederim sanki ben yazmışım gibibende 3 tane var 3 de bizi Instagram'da engellemiş oda bişey mi biriyle watsapta bile engelliydik yeni kaldırdı
ortada bışey yokken yapması tuhafıma gıttı yoksa gerçekten lazım degılOnu engellemeyi unutmuş olabilir. Şu görümceleri bu kadar takmayın ya. Engellemişse engellemiş çok mu lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?