görümce sorunsalı ..

gizemliask

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2019
298
97
18
kızlar merhaba;
direk olaya gireyim sıkmadan
bi görümce var bende kendımce dengesiz olduğunu düşünmekteyim..ınstgram hesabında bi zamanlar takipleşiyorduk sonra aradan zaman geçti bu beni takip etmiyordu gördüm..neyse dedım üstünde durmadım sormadım etmedım..
dün bi baktım arama yerıne girdim bu çıkmıyor hey allahm dedim daha 2 gün önce beraber bi yere gtttık etttık yıne arada sorun yok yanı sizce anlamsız mı bu yaptığım ya da sorayım mı benı mı engelledın dıe ?..

Sizden sakladığı bişey vardır sonuçta yengesisiniz abisine söylersiniz tabyy bekarsa görmenizi istemediği biseyler vardır

Merhaba,
Pek anlamam instagramdan Ama mesela ben facebook umu silmistim tamamen arkadaslardan bagzilari onlari sildigimi dusunmus oyle bir durumda olabilir.

Merhaba,
Pek anlamam instagramdan Ama mesela ben facebook umu silmistim tamamen arkadaslardan bagzilari onlari sildigimi dusunmus oyle bir durumda olabilir.
kendı kardeşimde de eklı görumce ona baktırdım çıkıyor ekran görüntüsü atttı bende çıkmıyor

ortada bişey yokken engellemesı de tuhaf değil mi ama durduk yere

Yemin ederim sanki ben yazmışım gibi bende 3 tane var 3 de bizi Instagram'da engellemişoda bişey mi biriyle watsapta bile engelliydik yeni kaldırdı

Bence sebepsiz yere değildir sevgilisi olabilir sorma boşver
o zaman benım kendı kardeşimde de eklı onu neden sılmemış
bi zamanlar da takip etmedığı halde bi hikayeye etiketlemişti beni onu nasıl yaptıysa ıntgram da

o zaman benım kendı kardeşimde de eklı onu neden sılmemış
bi zamanlar da takip etmedığı halde bi hikayeye etiketlemişti beni onu nasıl yaptıysa ıntgram da
Onu engellemeyi unutmuş olabilir. Şu görümceleri bu kadar takmayın ya. Engellemişse engellemiş çok mu lazim

Yemin ederim sanki ben yazmışım gibi bende 3 tane var 3 de bizi Instagram'da engellemişoda bişey mi biriyle watsapta bile engelliydik yeni kaldırdı
ama sorun vardı kı engelledını
Onu engellemeyi unutmuş olabilir. Şu görümceleri bu kadar takmayın ya. Engellemişse engellemiş çok mu lazim
ortada bışey yokken yapması tuhafıma gıttı yoksa gerçekten lazım degıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…