görümce sorunsalı ..

Ahahahah
Engelleyen görümce, en azından net
Sormanız yersiz, kendi tercihi istediğini yapabilir.
Siz de bundan sonra ilişkinizi sınırlı seviyede tutarsınız.

Sevgılısı olabılır yada gormenızı ıstemedıgı bıyeerlere gıdıyor olabılır. Bızım kuzende tum sulaleyı engellemıs benı bıle herseyını bıldıgım halde sebep dedım. Sevgılımle olan resımlerı gormenden utanıyorum dedı abla dedı sonrada baktım kaldırmıs engelı yanlıs anlafım sanmıs. Olabılır yanı

Ben kardesimi bile takip etmiyorum cok da sey etmeye gerek yok
Sosyal medya günde 5 dk baktigim bir sey, takip edip etmemek cok da önemli degildir benim.icin
Cok anlam yuklemeyin, birbirinizi takip etmek zorunda mısınız? Iliskinizde bir sorun yoksa boşver sosyal.medyasini

Belki hesabını kapatmıştır. Belki de (eğer bekar ise) sizin görmenizi istemediği şeyler vardır..

Bende bir ay önce kaynanamla kavga ettim baktım engellemiş beni çokta tın ben takip etmiyordum bile

kendı kardeşimde de eklı görumce ona baktırdım çıkıyor ekran görüntüsü atttı bende çıkmıyor

Kardesinin instasinda görümce ne ariyor? Ilginç. Kiz sosyal medyasini görmesini istemiyorsa istemyordu. Bunu takmak niye? Hadi taktim diyelim, en fazla merhaba merhaba dersin. Bu sorgulanilmaz. Hesap onun, istedigini yapar. Sana saygisiz davranmadigi, sana karismadigi müddetçe, onun insta hesabini karistirmak ne bilim. Zamaninmi çok?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…