Görümce sorunu bende de varrr

Haymanaupk

Guru
Kayıtlı Üye
13 Mart 2014
516
190
323
Bikaç ay öncesine kadar görümcemi çok seven, çok iyi niyetli ve güler yüzlü bulan bi gelindim. Sonra eşime faceboooktan attığı o mesajı bi gördüm, ona karşı bütün hissettiklerim negatife geçiş yaptı malesef. Ya bide facebooktan atıyo mesajı bi sıkıntın varsa tel aç bari, kendisi şehir dışında allahtan..neyse ben 11 aylık evliyim, 2-3 aylık evliykenden takmış bana kafaya, yazdığı mesaj da kardeşlerimin kuzenlerimin evimize sık gelmesini sindirememiş (kuzenlerim evime 1 kere geldi, kardeşlerim de çok sık gelemiyolar), benim aileme çok sık gidişim sindirilememiş(ki çok sık gitmememe rağmen), aileme bikaç laf saymış, benden ismimle değil de karın şöyle karın böyle diye bahsedilmiş, onları iftara davet etmiştim o zamanlar çalışıyodum eşim de bana yardım olsun diye bi iki çay dökmüş bide çikolata kolonya servisi yapmış ben görmedim bile mutfaktayken çikolata dağıttığını, onları bile bahane edip keşke senin evine gelmeseydim de seni o halde görmeseydim yazmış. yaaaa daha neler neler var, şu anda konuşmuyoruz ve sağda solda benim çok kötü bi gelin olduğumu anlatıyomuş, suçluluk psikolojisi işte, daha birbirimizi tanıyamadan üstelik o şehir dışında yaşıyo olmasına rağmen kıskançlıklara çekememezliğe başladı. En son ben dayanamayıp bana haksızlık ettiğini söylediğim bi mesaj yazdığımda beni faceten silip çok özür diliyorum 'anan seni terbiye edememiş' yazdı, ben de bi kere daha cevap vermedim onun seviyesine inmeyeyim diye. Yüzünü göresim sesini duyasım yok, allahtan başka bi şehirde. Siz olsanız napardınız?

Ayy bu bdv'yi okudukca gorumcem olmayacagi icin sukretmeye basladim valla.
Allah size sabir versin abla. Esinizin bu olaydan haberi var mi, yani gorumcenize mesaj attiginizdan ve aldiginiz o cevaptan? Bence tepkiniz tamamen esinize gore olmali. Eger esinizin durumdan haberi varsa ve gorumcenizin o haddini bilmeyerek ettigi lafa hic bi tepki vermediyse kizmadiysa, bence gorumcenizle iliskiyi kesip esinize de tavir almalisiniz. Haberi yoksa da haberdar edin bence. Anneniz sizi bu yasa gorumceniz oyle laflar etsin diye getirmedi oyle degil mi, esiniz destek olmuyosa ona da tepki koyun. Onun yuzunden aramiz bozulcak diye dusunmeyin esinizin bu durum karsisindaki tavri cok onemli bence

Ben olsam resmi davranırdım bu konular hakkında hiç konuşmazdım . Eşimle mutlu olurdum face e eşim kuzenim annem kendi tarafımla fotolarımı koyardım çatlasın 😍😀
Birde eşiniz sizin hakkınızda bu şekilde mesajlara ne cevap vermiş buda önemli tabii sizi koruyorsa sorun yok bence

Ya bu insanlari anlamiyorum uzakta bile olsalar rahat durmuyolar ne isterler bu gelinlerden kendisi evlimi evli ise kendini sizin yerinize koysa hem ailenoze laf soyletmeyin lutfen kim oluyorda ailenize bu lafi soyleme curretini buluyo ona mi kalmis sizin terbiyenizi yargilamak hem esiniz size yardimci olduysa olmedi ya canim ne varmis keske seni oyle gormeseydim diyo cani sikiliyo bence oyalanacak mesgale ariyo firsat vermeyin:47:

Eşimin haberi var zaten ilk mesajı eşime atmış kızlar, çok şükür eşim benim tarafımda ve ablasına hayatımıza karıştığı ve yargılama yaptığı için çok kızıyor kendisi evli çoluklu çocuklu.. kendine bakmadan başkalarını yargılıyo aynen canım senin de dediğin gibi uğraşcak meşgale arıyo işte..Eşim de güzel bi izahla anlattı benim karıma haksızlık ediyosun falan vs gibi laflarla ama güzel dilden anlamadığını anladım ben de..Bi şikayeti varsa beni araması uyarması yeterliydi ki uzaktan beni yargılama hakkı olmamasına rağmen, ben arayıp konuşmasını eşime şikayet etmesine tercih ederdim. Eşim de tavrını koydu o da konuşmuyo ablasıyla. Yalakalık yapmamı bekledi, kendisi görümcesine karşı öyle çünkü e ben de yalaka bi tip değilim bide eşimi benden kıskandı. cevaplar için teşekkürler kızlar

Eşimin Adan Zye herşeyden haberi var canım, çok şükür sağolsun benim yanımda ablasını ara bozan olarak görüyo şimdi..Ama görümcem kendi kaybetti ömür boyu kardeşinin evine gelemicek, hem beni hem de kardeşini kaybetti.

Valla anamiz babamiz bizi mutlu olalim diye ne emekler vererek buyutuyolar. Eslerimizi de onlarla mutlu olmak icin mutlu yuvalar kurmak icin seciyoruz. Gorumceymis kayinvalideymis, bunlarin art niyet tasiyanlarina zerre firsat vermeyip agizlarini kapaticaksin ki bi daha cesaret bulamasinlar. Hic naz niyaz cekemem valla buyuk konusmiyim de. Yeri geliyo insan kendi oz kardesine sabir gosteremiyo, niye boyle fesat bi gorumce icin kendinizi strese sokasiniz sabir gosteresiniz ki. Bosveriiin

Son düzenleyen: Moderatör:
Valla anamiz babamiz bizi mutlu olalim diye ne emekler vererek buyutuyolar. Eslerimizi de onlarla mutlu olmak icin mutlu yuvalar kurmak icin seciyoruz. Gorumceymis kayinvalideymis, bunlarin art niyet tasiyanlarina zerre firsat vermeyip agizlarini kapaticaksin ki bi daha cesaret bulamasinlar. Hic naz niyaz cekemem valla buyuk konusmiyim de. Yeri geliyo insan kendi oz kardesine sabir gosteremiyo, niye boyle fesat bi gorumce icin kendinizi strese sokasiniz sabir gosteresiniz ki. Bosveriiin

Boşveriyorum taksam kafama hasta olur yataklara düşerim allah korusun:) Ama ona cevap da vermiyorum çizgimi de bozmuyorum sinirinden çatlasın diye, eşimle face e boy boy fotoğraflarımızı koyuyoruz görüyo:)) susuyorum rabbim biliyo ve intikamımı alsın diye bekliyorum :)

En guzeli. Kotu dusunurse kotu dusunce doner dolasir onu bulur. Siz iyi dusunun iyilikler hep sizi bulsun insAllah

Çok teşekkür ederim hepimizi karşılar inşallah o iyilikler.. Allah melek yüzlü şeytanlardan korusun onlar gerçek yüzünü gösteriyolar zaten

o sizi ve eşinizi sürekli faceden takip ediyodur bence
kuzenleriniz anneniz kardeşleriniz ve eşinizin bulundugu güzel sıcacık bir resmi koyun faceye
hayatımın en değerliler falan tarzında şeyler yazın sürekli daha çok çatlasın :1::1::1:

bide aileme çok gitmedim onlar çok gelmedi diye kimseye açıklama yapmanıza gerek yok tabiki gelip gideceksiniz onlar sizin aileniz boşverin elalem çatlasın
benim kv ve görümcelerimde eşimin bana yardım etmesine çok bozulurlar
hatta kv bi kere karısına yardım edene ev işi yapana erkek demem ben adam değildir o dedi bayanların oldugu bi topluluk içinde, bana bakarak
bende bu laf eşime sanırım sen doğurdugun evladının erkek olmadığını iddia ediyosun ama
10 numara bi erkek ve bi çok adamdan daha adam dedim öylece sustu
dahada bişey demedi o gün ama sinir oluyor biliyorum çok laf sokuyor
haa bu arada kızı yeni evli ve damadının kızına yardım etmesi gerekirmiş
kızı henüz ev işi yemek falan bilmezmişşşşşşşş

o sizi ve eşinizi sürekli faceden takip ediyodur bence
kuzenleriniz anneniz kardeşleriniz ve eşinizin bulundugu güzel sıcacık bir resmi koyun faceye
hayatımın en değerliler falan tarzında şeyler yazın sürekli daha çok çatlasın :1::1::1:

bide aileme çok gitmedim onlar çok gelmedi diye kimseye açıklama yapmanıza gerek yok tabiki gelip gideceksiniz onlar sizin aileniz boşverin elalem çatlasın
benim kv ve görümcelerimde eşimin bana yardım etmesine çok bozulurlar
hatta kv bi kere karısına yardım edene ev işi yapana erkek demem ben adam değildir o dedi bayanların oldugu bi topluluk içinde, bana bakarak
bende bu laf eşime sanırım sen doğurdugun evladının erkek olmadığını iddia ediyosun ama
10 numara bi erkek ve bi çok adamdan daha adam dedim öylece sustu
dahada bişey demedi o gün ama sinir oluyor biliyorum çok laf sokuyor
haa bu arada kızı yeni evli ve damadının kızına yardım etmesi gerekirmiş
kızı henüz ev işi yemek falan bilmezmişşşşşşşş

aynen canım öyle yapıyorum foto koyuyorum etiket yapıyorum çatlasın diye..İşin enteresan tarafı ortak tanıdıklarımız var ve onlara da çok farklı şeyler anlatmış onlara noluyosa bana cephe aldılar..En başından beri çok iyi davrandım zaten atalaarımız boşa dememiş iyilikten maraz doğar diye..
Senin kv de bi cinsmiş ya o nasıl laf öyle??İyi demişsin susturmuşsun, söz konusu kendi kızları olunca 180 derece dönüveriyolar. Ah bide ben verebilsem şu fesatların ağzının payını..

Bikaç ay öncesine kadar görümcemi çok seven, çok iyi niyetli ve güler yüzlü bulan bi gelindim. Sonra eşime faceboooktan attığı o mesajı bi gördüm, ona karşı bütün hissettiklerim negatife geçiş yaptı malesef. Ya bide facebooktan atıyo mesajı bi sıkıntın varsa tel aç bari, kendisi şehir dışında allahtan..neyse ben 11 aylık evliyim, 2-3 aylık evliykenden takmış bana kafaya, yazdığı mesaj da kardeşlerimin kuzenlerimin evimize sık gelmesini sindirememiş (kuzenlerim evime 1 kere geldi, kardeşlerim de çok sık gelemiyolar), benim aileme çok sık gidişim sindirilememiş(ki çok sık gitmememe rağmen), aileme bikaç laf saymış, benden ismimle değil de karın şöyle karın böyle diye bahsedilmiş, onları iftara davet etmiştim o zamanlar çalışıyodum eşim de bana yardım olsun diye bi iki çay dökmüş bide çikolata kolonya servisi yapmış ben görmedim bile mutfaktayken çikolata dağıttığını, onları bile bahane edip keşke senin evine gelmeseydim de seni o halde görmeseydim yazmış. yaaaa daha neler neler var, şu anda konuşmuyoruz ve sağda solda benim çok kötü bi gelin olduğumu anlatıyomuş, suçluluk psikolojisi işte, daha birbirimizi tanıyamadan üstelik o şehir dışında yaşıyo olmasına rağmen kıskançlıklara çekememezliğe başladı. En son ben dayanamayıp bana haksızlık ettiğini söylediğim bi mesaj yazdığımda beni faceten silip çok özür diliyorum 'anan seni terbiye edememiş' yazdı, ben de bi kere daha cevap vermedim onun seviyesine inmeyeyim diye. Yüzünü göresim sesini duyasım yok, allahtan başka bi şehirde. Siz olsanız napardınız?

mesaj atmaz haksızlık ediyorsun demezdim ki sinsice arkamdan iş cevirdigini daha net goreyim... tabi turlu bahanelerle mesafe de koyardım. zaten uzaktaymıssınız bayramda seyranda bir kere gorusurdunuz.

fakat sonuc farklı olsa da uzulmenize degmez, yıllar sonra ogrendiginizde eşinizi doldurdugunda vs daha cok uzulurdunuz. temizlik olmus.

mesaj atmaz haksızlık ediyorsun demezdim ki sinsice arkamdan iş cevirdigini daha net goreyim... tabi turlu bahanelerle mesafe de koyardım. zaten uzaktaymıssınız bayramda seyranda bir kere gorusurdunuz.

fakat sonuc farklı olsa da uzulmenize degmez, yıllar sonra ogrendiginizde eşinizi doldurdugunda vs daha cok uzulurdunuz. temizlik olmus.

Zaten eşim de ben mesajı göreyim benim hakkımda ne düşündüğünü bileyim diye silmemiş mesajı, böylesi daha iyi oldu benim için bi kazanç onun için bi kayıp..Sinsi fesat işte sandıki kardeşi de bana cephe alcak aramızı bozacağını sanıyo, Allah bile bilmiş de uzağa koymuş onu melek yüzlü şeytan. Ters tepti yaptıkları benim kardeşlerim geliyo da o gelemiyo evime..

Zaten eşim de ben mesajı göreyim benim hakkımda ne düşündüğünü bileyim diye silmemiş mesajı, böylesi daha iyi oldu benim için bi kazanç onun için bi kayıp..Sinsi fesat işte sandıki kardeşi de bana cephe alcak aramızı bozacağını sanıyo, Allah bile bilmiş de uzağa koymuş onu melek yüzlü şeytan. Ters tepti yaptıkları benim kardeşlerim geliyo da o gelemiyo evime..

eşinizin silmemesi de ilginc... sizi dedikodular konusunda uyarmak yerine ya da kardesini korumak yerine boyle kestirip atabilmesi....

boyle bir esiniz oldugunuz icin sanslısınız. nazar degmesin :nazar: hep mutlu olun...

hem bdv de nelerden yakınıyor insanlar.

ben de gelecegin istenmeyen gelini olacagım daha simdiden sinyaller veriliyor :27:

o yazdığı şeye asıl eşinizin tepkisi ne oldu ben onu merak ediyorum.
facede yazılanları okutmuşunuzdur illaki :ssz:

Görümceymiş, eltiymiş, kaynanaymış.. roller değil İNSANLIKtır önemli olan:34: Üzmeyin kendinizi merhametsiz insanla işiniz olmasın

manyak bak yaaaa

ben olsam muhatap dahı olmaz üstten bakardım boswer konusup dursun

Ayyy gerçekten de seviyesizmişş:19: fesattt fesat iyi yapmışsın bence mesaj atarak . Ben olsam ne ararım ne sorarım onun olduğu yerde bile durmazdım :27:

Evime gelenden gidenden, benim gittiğim geldiğim yerden kime neee? Kocam bu durumdan rahatsız değilse benim ailemin gelip gitmesinden yada onlarla sık görüşmemden onlara tek kelime laf düşmez..! Bu konular ne kaynanayı ne görümceyi nede eltiyi ilgilendirir. Canım isterse giderim, evimde de kimi ağırlamak istiyorsam ağırlarım. Kendilerini bi halt sanıyorlar. Hiç taviz verme madem eşin senin yanında muhattap olma zaten başka şehirde yaşıyormuş senden uzak Allaha yakın :19:

Back
X