- 13 Mart 2014
- 516
- 190
- 323
- Konu Sahibi Haymanaupk
Bikaç ay öncesine kadar görümcemi çok seven, çok iyi niyetli ve güler yüzlü bulan bi gelindim. Sonra eşime faceboooktan attığı o mesajı bi gördüm, ona karşı bütün hissettiklerim negatife geçiş yaptı malesef. Ya bide facebooktan atıyo mesajı bi sıkıntın varsa tel aç bari, kendisi şehir dışında allahtan..neyse ben 11 aylık evliyim, 2-3 aylık evliykenden takmış bana kafaya, yazdığı mesaj da kardeşlerimin kuzenlerimin evimize sık gelmesini sindirememiş (kuzenlerim evime 1 kere geldi, kardeşlerim de çok sık gelemiyolar), benim aileme çok sık gidişim sindirilememiş(ki çok sık gitmememe rağmen), aileme bikaç laf saymış, benden ismimle değil de karın şöyle karın böyle diye bahsedilmiş, onları iftara davet etmiştim o zamanlar çalışıyodum eşim de bana yardım olsun diye bi iki çay dökmüş bide çikolata kolonya servisi yapmış ben görmedim bile mutfaktayken çikolata dağıttığını, onları bile bahane edip keşke senin evine gelmeseydim de seni o halde görmeseydim yazmış. yaaaa daha neler neler var, şu anda konuşmuyoruz ve sağda solda benim çok kötü bi gelin olduğumu anlatıyomuş, suçluluk psikolojisi işte, daha birbirimizi tanıyamadan üstelik o şehir dışında yaşıyo olmasına rağmen kıskançlıklara çekememezliğe başladı. En son ben dayanamayıp bana haksızlık ettiğini söylediğim bi mesaj yazdığımda beni faceten silip çok özür diliyorum 'anan seni terbiye edememiş' yazdı, ben de bi kere daha cevap vermedim onun seviyesine inmeyeyim diye. Yüzünü göresim sesini duyasım yok, allahtan başka bi şehirde. Siz olsanız napardınız?