• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümce sorunu bende de varrr

Empati yapmayı deneyin bu beğeni konusunda.
Sizin yiğenlerinize eşiniz böyle bir sebepten tepki verseydi nasıl hissederdiniz?
Bence tepkisiz kalın ve o kişiyi yok sayın.
Şanslısınız ki eşiniz sizden yana

Evet ben de kizardim öyle bi durumda yegenim yok ama... Ya galiba yok saymak daha iyi olur kafayı takıp moralimi bozmuş oluyorum aksi takdirde, ben onun yaptığını yapmıyorum. Benden büyük ama kafası hiç çalışmıyo olgunluk gosteremiyo. Olayların üzerinden zaman geçince umarım eşim yine aynı tavrını devam ettirir..

Evet ben de kizardim öyle bi durumda yegenim yok ama... Ya galiba yok saymak daha iyi olur kafayı takıp moralimi bozmuş oluyorum aksi takdirde, ben onun yaptığını yapmıyorum. Benden büyük ama kafası hiç çalışmıyo olgunluk gosteremiyo. Olayların üzerinden zaman geçince umarım eşim yine aynı tavrını devam ettirir..

Şimdi kendimi senin yerine koyup tavsiye vermeye çalışınca sana diyebileceğim tek şey yok sayman.
Sen tepki verdikçe o inan kendini bi halt zannetmeye devam edecek.
Eşini de yanına almışken yaşa hayatını boşver.
Takma bile.

Şimdi kendimi senin yerine koyup tavsiye vermeye çalışınca sana diyebileceğim tek şey yok sayman.
Sen tepki verdikçe o inan kendini bi halt zannetmeye devam edecek.
Eşini de yanına almışken yaşa hayatını boşver.
Takma bile.
Takmiyorum ama aklıma geliyo sonra kinleniyorum öyle bi kısır döngü:) iki tane daha kayinbiraderim var bakalım onlar da nolcak. Herşey erkekte bitiyo ağzını kapatmak onlara düşüyo bize değil.. yaşıyorum canım hayatımı çok şükür bugünüme. Bu empati olayını sevdim yalnız:)

Back
X