Görümce sorunu

Görümcemin alınganlığı yüzünden aile icerisinde surekli tatsızlıklar yaşıyoruz. Dün görümcelerle birlikte kayinvalideye kahvaltıya gittik. Dönüşte vedalasirken kayinpeder Gorumcemin 3 çocuğuna harçlık verip benm 2 yaşındaki oğluma vermedi bu durumda benm zoruma gitti. O an abla dedm benimkine babam harçlık vermeyip ayırdı çok zoruma gitti dedim. Aksam aradi sen ne demk istedin benm babama kimse laf edemez babam sokaktan gecene bile isteyince para verir neden bu kadr kıskandın dedi..abla dedm mesele para degil diğer torunlara verilirken benimkinin ayrılmasi dedim.buyuttu de büyüttü eşine anlatms kayinvalideye anlatms şimdi bn kötü oldum.sizce bu olaydan snra nasıl davranmalıyım
Ben olsam gitmem ayrımcılık yapmış yok bilmem paradan ne anlarmis. 3yasinda ki anliyo 2 yaşında ki mi anlamiyo eşin ne diyor bu konuya kaynana na söyleseydin ben olsam gorumcemin ağzına laf vermem bir şeyimi bile anlatmam derdi neymiş kayinpederin

Bence cok da geri vites yapma. Kendini açıklamaya, yok oyle demek istemedim falan deme. Madem patlamış sahnede o silah bırak dağınık kalsin.

Onunki 3 yasinda seninki 2 yasinda alındım de birak. Bir daha daha temkinli hareket ederler.

Ama aksiyon alip sonrasinda geri çekilirsen her konuda sana döner olay. Sınırlarıni koruyamazsın.

Söyleyecegimi söyledim üzüldüm de fazlasini deme.

Neden ayırdı mesele para değil diyor zaten
Küçük diye vermemiştir. Diğer cocuk 3 yaşındaymış. 3 yaş 2ye göre baya büyük aslında 10la 9 yaş gibi değil mesela. Bilmiyorum kaç kişi görümceye benimkini ayırdı para vermedi der ki?

2 lira mıymış? Ya düşünememiş ya anlamaz demiş ya da torunu değil ama sizi ayırıyor bence. Var öyle tipler.

Küçük diye vermemiştir. Diğer cocuk 3 yaşındaymış. 3 yaş 2ye göre baya büyük aslında 10la 9 yaş gibi değil mesela. Bilmiyorum kaç kişi görümceye benimkini ayırdı para vermedi der ki?
Neyi büyük mesela ikisi de okula gitmiyor hemen hemen akran

Görümcemin alınganlığı yüzünden aile icerisinde surekli tatsızlıklar yaşıyoruz. Dün görümcelerle birlikte kayinvalideye kahvaltıya gittik. Dönüşte vedalasirken kayinpeder Gorumcemin 3 çocuğuna harçlık verip benm 2 yaşındaki oğluma vermedi bu durumda benm zoruma gitti. O an abla dedm benimkine babam harçlık vermeyip ayırdı çok zoruma gitti dedim. Aksam aradi sen ne demk istedin benm babama kimse laf edemez babam sokaktan gecene bile isteyince para verir neden bu kadr kıskandın dedi..abla dedm mesele para degil diğer torunlara verilirken benimkinin ayrılmasi dedim.buyuttu de büyüttü eşine anlatms kayinvalideye anlatms şimdi bn kötü oldum.sizce bu olaydan snra nasıl davranmalıyım
Görümce sizin anneniz kız kardeşiniz değil. Neden eline koz verdiniz ki. Artık en ufak birşeyde kıskanıyordun zaten dicek. Herkesede anlatır yeni ben şaşırmadım. Alındıysanız kayınpedernize çocuğunuz üzerinden “ baba bizimkide istiyor baksana suratına” diyip gülseydinz.

Madem olay bu kadar büyüdü söylediğinin arkasında dur bir şey söylerlerse "evet çok alındım üstelik ilk defada değil" de.Bu çocukta sizin torununuz anlamıyor sanıyorsunuz ama anlıyor böyle böyle çocukla aranızda mesafe oluşacak de
Bana da kalsa hiç umursamayın şimdi sizin zayıf yönünüzü öğrendiler hep ordan vuracaklar.O yüzden eş ailesine hiç bir zaman hiç üzüntümü dile getirmem arkadaşlarımla ilgili olanları bike kırılfığınız yerden kırıyorlar unutmayın 👍🏻

Alınganlık yapan siz olmuşsunuz, görümce cazgırlık yapmış. Belki o da sizin alınganlıklarınızdan bıkıp böyle davranmıştır.

Babam bayramlari ogluma bayram harcligi verdiginde ben istemiyorum. Alismasin herkesten para almaya diyorum. Baban da biz herkes miyiz diyor ama ben yine de istemiyorum. Herkesin dusuncesi farkli olabilir tabi.
Ikinci 2 yasindaki cocuga parayi ogretmek de dogru degil.

Neyi büyük mesela ikisi de okula gitmiyor hemen hemen akran
Tabii ki de belli bir yaşa kadar 1 yaş bile baya fark ediyor. 3te 2 yaşında küçük olan. Onun için dedim ya 9la 10 gibi değil mesela diye. Kaldı ki büyüğü belki 4e yakın diğeri yeni 2 olmuş olabilir. Kardeşimle benim aramda 1 yaş var sayı olarak ama aslında 20 ay var ve ben belli yasa kadar ondan büyüktüm. Sonra yaşıt gibi oluyorsun ama

Ayrim yapmasinuzduyse kocana soylersin gorumcenin cocuklarina vermis gidip gorumcene söylüyorsun sende kasinmissin ama

Back
X