- 12 Eylül 2014
- 4.087
- 6.392
- 158
- 39
- Konu Sahibi Sevdayolum
O zaman kendi içinizde üzülün,gorumce tabi ki babasını korur.Mesele para değil ki onunki de 3 yaşında ayrım yapılması üzdü beni
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zaman kendi içinizde üzülün,gorumce tabi ki babasını korur.Mesele para değil ki onunki de 3 yaşında ayrım yapılması üzdü beni
Ben olsam gitmem ayrımcılık yapmış yok bilmem paradan ne anlarmis. 3yasinda ki anliyo 2 yaşında ki mi anlamiyo eşin ne diyor bu konuya kaynana na söyleseydin ben olsam gorumcemin ağzına laf vermem bir şeyimi bile anlatmam derdi neymiş kayinpederinGörümcemin alınganlığı yüzünden aile icerisinde surekli tatsızlıklar yaşıyoruz. Dün görümcelerle birlikte kayinvalideye kahvaltıya gittik. Dönüşte vedalasirken kayinpeder Gorumcemin 3 çocuğuna harçlık verip benm 2 yaşındaki oğluma vermedi bu durumda benm zoruma gitti. O an abla dedm benimkine babam harçlık vermeyip ayırdı çok zoruma gitti dedim. Aksam aradi sen ne demk istedin benm babama kimse laf edemez babam sokaktan gecene bile isteyince para verir neden bu kadr kıskandın dedi..abla dedm mesele para degil diğer torunlara verilirken benimkinin ayrılmasi dedim.buyuttu de büyüttü eşine anlatms kayinvalideye anlatms şimdi bn kötü oldum.sizce bu olaydan snra nasıl davranmalıyım
Neden ayırdı mesele para değil diyor zatenMesele para değil mi:))))
KatılıyorumAman her şeye de kötü olmayın böyle hemen. 2 yaşında çocuk anlamaz diye vermemiştir.
Söylediğiniz mantıklı olsaydı tepki vermezdimIyi niyetlisiniz diyorum,cikintilik yapiyorsun diyorsunuz. Iyi bir sey soylemeye de gelmiyor,bunu da anlamadiniz![]()
Küçük diye vermemiştir. Diğer cocuk 3 yaşındaymış. 3 yaş 2ye göre baya büyük aslında 10la 9 yaş gibi değil mesela. Bilmiyorum kaç kişi görümceye benimkini ayırdı para vermedi der ki?Neden ayırdı mesele para değil diyor zaten
Neyi büyük mesela ikisi de okula gitmiyor hemen hemen akranKüçük diye vermemiştir. Diğer cocuk 3 yaşındaymış. 3 yaş 2ye göre baya büyük aslında 10la 9 yaş gibi değil mesela. Bilmiyorum kaç kişi görümceye benimkini ayırdı para vermedi der ki?
Görümce sizin anneniz kız kardeşiniz değil. Neden eline koz verdiniz ki. Artık en ufak birşeyde kıskanıyordun zaten dicek. Herkesede anlatır yeni ben şaşırmadım. Alındıysanız kayınpedernize çocuğunuz üzerinden “ baba bizimkide istiyor baksana suratına” diyip gülseydinz.Görümcemin alınganlığı yüzünden aile icerisinde surekli tatsızlıklar yaşıyoruz. Dün görümcelerle birlikte kayinvalideye kahvaltıya gittik. Dönüşte vedalasirken kayinpeder Gorumcemin 3 çocuğuna harçlık verip benm 2 yaşındaki oğluma vermedi bu durumda benm zoruma gitti. O an abla dedm benimkine babam harçlık vermeyip ayırdı çok zoruma gitti dedim. Aksam aradi sen ne demk istedin benm babama kimse laf edemez babam sokaktan gecene bile isteyince para verir neden bu kadr kıskandın dedi..abla dedm mesele para degil diğer torunlara verilirken benimkinin ayrılmasi dedim.buyuttu de büyüttü eşine anlatms kayinvalideye anlatms şimdi bn kötü oldum.sizce bu olaydan snra nasıl davranmalıyım
Adam para vermek istemiyor açıl bir şekildeNeyi büyük mesela ikisi de okula gitmiyor hemen hemen akran
Tabii ki de belli bir yaşa kadar 1 yaş bile baya fark ediyor. 3te 2 yaşında küçük olan. Onun için dedim ya 9la 10 gibi değil mesela diye. Kaldı ki büyüğü belki 4e yakın diğeri yeni 2 olmuş olabilir. Kardeşimle benim aramda 1 yaş var sayı olarak ama aslında 20 ay var ve ben belli yasa kadar ondan büyüktüm. Sonra yaşıt gibi oluyorsun amaNeyi büyük mesela ikisi de okula gitmiyor hemen hemen akran