Görümce sorunu

arada 9 yas var elınde buyumuş kardesı artık kardesten öte evlat gıbı göruyodur
iğrenç dusunuyosun, nisanlım normal davranıyo sankı ablası asık da nısanlın karsılık vermıyo gıbı

Gorumcen kadar sende sacmaliyorsun

görümcen evet nısanlına bişey hissediyor.
KARDEŞLİK GİBİ.

Kardeş onlar abartsalar bile normal yani bisey mi hissediyor kelimesini uygun bulmadım kusura bakma ama elbette hissedecek kardeşi canı cigeri.

ablayı boşver, sen nişanlına tak kafayı.

22 yaşımda ben ablamla yatmıyordum ya.

Tam saçmala diyecektim ki aynı yatakta beraber yatıyorlar yazmışsın.
Yani bu yatağa oturup yada uzanıp abla kardeş çene yapmak değil bildiğin beraber uyuyorlar öyle mi?

Hiç beğenmedim bu aileyi. İnsanlar ergenlik çağında erkek ve kız çocukların odalarını ayırıyor. O ne ya beraber yatmak.

Nisanlina sor acik acik hic yakisiomu bu yasta ablanla yatmak diye. Şahsen bende yakıştiramadim ama kardesine bisey hissediomu acaba diye suphelenmek de nedir yahu.
(Iyi ki benim gorumcem yok )

Sapık mı ne bunlar ya... Bence bu aileye girersen daha çok can sıkıcı şeylere şahit olabilirsin. Kardeşlik bu değil,bu başka bir şey.

Benimde erkek kardeşim benden 11 yaş ufak canım, annemler biz ufakken çok çalıştıkları için ben çok baktım vakit geçirdim o yüzden abla kardeşten fazla anne oğul gibiyiz mesela her derdini sevincini heyecanını ilk benimle paylaşır.
O benim aşkım canım, eşimde hep anlayış ile karşılar. Şimdi oda evlendi ama benim için hala o küçük bücür (27 yaşında) belki onlarında iletişimi böyledir.

Yaşları gereği bencede artık o kadar samimi olmaları abartı ama :S yani bilemedim aile içinde bile neler oluyor bu dunyadaaa

Aynı yatakta yatmak nedir ya yuh.
5 yaşında oğlan çocuğu değil ki bu. Bildiğin adam yani. Anormal bence.

Bunu özelden veya profilime yazabilirdiniz. Sizi rahatsız eden şeyi ben beğeniyorum. Forumda kullanılması yasak ya da sakıncalı bir fotoğraf da değil.
Aa haklisin dusunemedim.ozelden yazabilirdim.sadece merak.bi nedeni yok.cok ilginc ama.haz alinabilecek milyonlarca fotograf icinde bu fotoyu koymaniz garip geldi hepsi bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…