- 31 Mayıs 2013
- 2.503
- 3.053
- 198
- Konu Sahibi serpilemree
-
Gorumcen kadar sende sacmaliyorsunKızlar merhaba ben nasipse 8 9 ay içinde nisanlancam Ama bi sorunum var görümcemle ilgili nisanlıma cok yakın asırı derecede görümcem 31 nisamlım 22 yasında görümcem nisamlımlara geldiğinde beraber yatıyolar buyuk yatakta evli kendisi bu gibi bin sürü sey cok yakın davranıyor ama nisanlım normal davranıyor görümcemin nisanlıma biseymi hissediyor kafayı yıcem artık yoksa benimi kıskanıyordısarı cıksak pesimize takılıyor kesinlikle rahat vermiyor
Benimde erkek kardeşim benden 11 yaş ufak canım, annemler biz ufakken çok çalıştıkları için ben çok baktım vakit geçirdim o yüzden abla kardeşten fazla anne oğul gibiyiz mesela her derdini sevincini heyecanını ilk benimle paylaşır.
O benim aşkım canım, eşimde hep anlayış ile karşılar. Şimdi oda evlendi ama benim için hala o küçük bücür (27 yaşında) belki onlarında iletişimi böyledir.[/QUOT
Beraber yatıyo musun suan?
Profil resminiz rahatsiz etti beni.ne mana?Valla o yaşta beraber yatandan ben de şüphelenirim.
Bunu özelden veya profilime yazabilirdiniz. Sizi rahatsız eden şeyi ben beğeniyorum. Forumda kullanılması yasak ya da sakıncalı bir fotoğraf da değil.Profil resminiz rahatsiz etti beni.ne mana?
Oo memintolarBunu özelden veya profilime yazabilirdiniz. Sizi rahatsız eden şeyi ben beğeniyorum. Forumda kullanılması yasak ya da sakıncalı bir fotoğraf da değil.
Aa haklisin dusunemedim.ozelden yazabilirdim.sadece merak.bi nedeni yok.cok ilginc ama.haz alinabilecek milyonlarca fotograf icinde bu fotoyu koymaniz garip geldi hepsi bu.Bunu özelden veya profilime yazabilirdiniz. Sizi rahatsız eden şeyi ben beğeniyorum. Forumda kullanılması yasak ya da sakıncalı bir fotoğraf da değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?