Görümce sorunu

Aa haklisin dusunemedim.ozelden yazabilirdim.sadece merak.bi nedeni yok.cok ilginc ama.haz alinabilecek milyonlarca fotograf icinde bu fotoyu koymaniz garip geldi hepsi bu.
Uzun yıllar eksikliğini yaşayıp sonradan bulunca böyle oluyor sanırım. İlk değilsiniz zaten daha önceden de çok kişiden mesaj vs aldım kaldırmam için..

İma da bulunduğunuz şey çok çirkin abi kardeş onlar. Tabi o yaşta birlikte yatmaları da çok saçma insan utanır . Şakayla karışık laf sokun en iyisi . Artık evlendiğinizde seni salona yollar görümce kardeşiyle yatar

Bence cok yalnis dusunuyorsunuz onun ablasi ve 9 yas buyuk ondan ona bakmistir ona ablaliktan cok annelik yapmistir normaldir simdi diyeceksiniz ki 9 yasta nasil bakar diye ama eski zamanla simdiki zaman da bir degil o zamanki durumlarda cocuklar kardeslerine cok sıkı bakarlardi bakardik simdi ablasi olmasina ragmen böyle dusunuyorsaniz sonradan bi kadin baksa bile neler nler cikarirsiniz .

[QUOTE="serpilemree, post: 44618957, member: 716496"]Kızlar merhaba ben nasipse 8 9 ay içinde nisanlancam Ama bi sorunum var görümcemle ilgili nisanlıma cok yakın asırı derecede görümcem 31 nisamlım 22 yasında görümcem nisamlımlara geldiğinde beraber yatıyolar buyuk yatakta evli kendisi bu gibi bin sürü sey cok yakın davranıyor ama nisanlım normal davranıyor görümcemin nisanlıma biseymi hissediyor kafayı yıcem artık yoksa benimi kıskanıyor dısarı cıksak pesimize takılıyor kesinlikle rahat vermiyor[/QUOTE]

Ben yanlış mı okudum acaba ?
Kardeşler birbirlerine birşey mi hissediyor diyorsunuz !

Bence konu gerçek değil yani evli olan bit görümce 31 yaşında neden kardeşiyle yatsın hiç olur mu öyle şey aklından zoru olması lazım ayrıca neden orada kalıyor ki evliyse eşi bir kere kabul etmez bunu siz çocuk musunuz diye nişanlın nasıl kabul ediyor ya da annesi ve en can alıcı nokta yahu nişanlının ablasından söz ediyoruz nasıl kardeşine bir şey hissedebilir. Bence biz sizi site dışına alalım.

Yahu bende görümceyim benimde abimle aram çok iyidir sarılırz yatarız kardeş sonuçta can o bunda ne var bence sen samimiyetlerini kıskanmışsın biraz amaaan diyim müstakbel eş adayına böyle bir şeyi söyleme sakın burada kalsın bu muhabbet takıntılarından kurtul öyle bir şey olmaz bence.. Ama yani abiyle uyumakta ne var ki o aile samimiyeti bence bundan bir şey yok hem o onun ablasıymış sever yani ne var bunda

o yaşta beraber yatmak neyin nesi anası da mı demiyo siz hayırdır tamam kardeşsiniz ama bu ne yani? ben iğrenirdim benimde erkek kardeşim var aramızda dört yaş var niye gidip onla aynı yatakta yatayım 6 yaşından sonra çocukların odası dahi ayrılmalı bana göre

Yok artik
Gorumcen nisanlinla mi uyuyo e senin boyle dusunmen cok normal.
1)Kocasi bu duruma biaey demiyor mu
2)Sen nisanlina bu durumun abarti oldugunu soylemedin mi?
3)Bu kadin seni kiskaniyor kardesini paylasmak iatemiyor fibi mi davraniyor
:-\

Ya aklından geçirdiğin şey çok kötü,
Ama sende haklısın görümcen hiç normal değil...

Yok canım, beraber yatmıyoruz, zaten hiçbir zaman küçüklüğünü saymıyorum beraber yatmadık, ama belki motif olarak böyle olabilir.
Ama ben KARDEŞIMLE aynı yatakta yatarım, bence sakınca yok, aksini düşünmek sakınca

Bu gözler daha neler okuyacak acaba?
Tövbe yarabbim.
O yaştaki insanların birlikte uyuması çok saçma.
Anası babası bişey demiyor mu?
Onu geçtim görümcenizin kocası?

Tuhaf bırseyler var evet ama bu ne bılemıyorum
Görümcenden suphe edıyorsun erkek arkadasından neden etmıyorsun ?
İtiraz edebilir sonucta Deemek kı onunda secımı bu yonde

Konu ne kadar da sahte gibi, gerçekse de bence bu aileden uzak dur baksana şimdiden psikolojin bozulmaya başlamış.

Ben de olsam aynen öyle düşünürüm. 31 yaşında koca kadın 22 lik erkekle kardeşi bile olsa aynı yatakta yatamaz. Oha yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…