- 15 Haziran 2012
- 1.096
- 651
- 323
- Konu Sahibi serpilemree
-
Uzun yıllar eksikliğini yaşayıp sonradan bulunca böyle oluyor sanırım. İlk değilsiniz zaten daha önceden de çok kişiden mesaj vs aldım kaldırmam için..Aa haklisin dusunemedim.ozelden yazabilirdim.sadece merak.bi nedeni yok.cok ilginc ama.haz alinabilecek milyonlarca fotograf icinde bu fotoyu koymaniz garip geldi hepsi bu.
Oylemi.ozel nedenler.anladim.kusuruma bakmayin o zaman.kirdiysam ama oylesine sordum dusunmeden.Uzun yıllar eksikliğini yaşayıp sonradan bulunca böyle oluyor sanırım. İlk değilsiniz zaten daha önceden de çok kişiden mesaj vs aldım kaldırmam için..
Kırılacak bir şey yok, önemli değil :)Oylemi.ozel nedenler.anladim.kusuruma bakmayin o zaman.kirdiysam ama oylesine sordum dusunmeden.
Kızlar merhaba ben nasipse 8 9 ay içinde nisanlancam Ama bi sorunum var görümcemle ilgili nisanlıma cok yakın asırı derecede görümcem 31 nisamlım 22 yasında görümcem nisamlımlara geldiğinde beraber yatıyolar buyuk yatakta evli kendisi bu gibi bin sürü sey cok yakın davranıyor ama nisanlım normal davranıyor görümcemin nisanlıma biseymi hissediyor kafayı yıcem artık yoksa benimi kıskanıyordısarı cıksak pesimize takılıyor kesinlikle rahat vermiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?