Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zor bir doğum yaşamassiniz, bebeğiniz hastanede, şuan en son düşünceginiz şey görümceniz olmalı.Doğum yapmak için hastaneye gttm acile sancım çoktu kendi ablam ve görümcemi çağırdım refakatçı olarak beraber paslaşarak kalırlar diye düşğndüm odaya çıkarken hastane yönetimi tek refakstçı ve değişim olmuyor dedi bnde bu durumda doğal olarak ablamı seçtim sancı sürecinde yarı çıplak oluyosun afrdersinz ablam altımdan aldı kaç defa üzerine kustum banyo yaptrdı bu durumda görümcmden çekinirdiö normal olarak o da küstü ablamn arkadaşına bin bir türlü şaflar o hsldeykn bile mesaj attm sbla gönül koyma üzülme diye bna seni tanımıyorum bundan sonra yaxdı doğumdan sonra eve geldim nir kere kapımı açmadı doğum çok zordu ölümden döndüm bebek hala hastanede bni görmeye gelmiyo hastaneye gitmiş bebeği görmek için göstermemişler bundan sonra evime gelirse kabul etmeliyi miyim
Seni tanimiyorum demos ben olsam o saatten sonra evime sokmazdim o gorumceyi. Bunu dert edeceginize bebeginizi düşünün rabbim sifa versin. Kimse icin uzulmeye degmez bos isler bunlar.Doğum yapmak için hastaneye gttm acile sancım çoktu kendi ablam ve görümcemi çağırdım refakatçı olarak beraber paslaşarak kalırlar diye düşğndüm odaya çıkarken hastane yönetimi tek refakstçı ve değişim olmuyor dedi bnde bu durumda doğal olarak ablamı seçtim sancı sürecinde yarı çıplak oluyosun afrdersinz ablam altımdan aldı kaç defa üzerine kustum banyo yaptrdı bu durumda görümcmden çekinirdiö normal olarak o da küstü ablamn arkadaşına bin bir türlü şaflar o hsldeykn bile mesaj attm sbla gönül koyma üzülme diye bna seni tanımıyorum bundan sonra yaxdı doğumdan sonra eve geldim nir kere kapımı açmadı doğum çok zordu ölümden döndüm bebek hala hastanede bni görmeye gelmiyo hastaneye gitmiş bebeği görmek için göstermemişler bundan sonra evime gelirse kabul etmeliyi miyim
Normal.dogum.yaptim bez bağlandı ve perine bölgesinde on beş dikiş oldu altında. Tabiki de ablası olmalı insanın.... Görünce anlayışlı biri olsa zaten kendi bunu söylerdi benim görümcem de doğumda ablalarn annen var biz sonra gelelim rahat edersn dedi uzak sehirdeler amaç bolusup yardım etmek keyfi deglGörümce terörü değil ki bu.
Sizin için yanınızda olmak isteyen bir insana ‘ablam varken sana gerek yok’ diyerek geri yollamışsınız ayağınıza kadar çağırıp, ayıp bir kere.
Doğum için anlattıklarınızın bir tanesini bile yaşamadım, altımdan aldı nedir?
Ayrıca bir zahmet o insanı hastaneye kadar getirmeden önce arayıp öğrenecektiniz kaç kişi gelebiliyor, nasıl oluyor diye.
Hem ayıp ediyorsunuz hem de görümce diye onu kötülüyorsunuz.
Yaşamadan biliyor muydunuz böyle olacak diye, onu soruyorum:)Normal.dogum.yaptim bez bağlandı ve perine bölgesinde on beş dikiş oldu altında. Tabiki de ablası olmalı insanın.... Görünce anlayışlı biri olsa zaten kendi bunu söylerdi benim görümcem de doğumda ablalarn annen var biz sonra gelelim rahat edersn dedi uzak sehirdeler amaç bolusup yardım etmek keyfi degl
İlk doğumsa düşünememis olabilir,tek kişi kalabildiklerini öğrendiklerinde görümcemin kendisini geri gitmek istemesi lazım aslında.Görümce terörü değil ki bu.
Sizin için yanınızda olmak isteyen bir insana ‘ablam varken sana gerek yok’ diyerek geri yollamışsınız ayağınıza kadar çağırıp, ayıp bir kere.
Doğum için anlattıklarınızın bir tanesini bile yaşamadım, altımdan aldı nedir?
Daha yaşamadan bunlar olacak diye mü çekindiniz de yolladınız?
Ayrıca bir zahmet o insanı hastaneye kadar getirmeden önce arayıp öğrenecektiniz kaç kişi gelebiliyor, nasıl oluyor diye.
Hem ayıp ediyorsunuz hem de görümce diye onu kötülüyorsunuz.
Bunun ayıbımi olur hanimefendi ya biri abla kardeş diğeri görümce yada komşu yada arkadaş yapmayın yaYaşamadan biliyor muydunuz böyle olacak diye, onu soruyorum:)
Öyle her doğumda bu gibi zorluklar yaşanmıyor, görümceyi yollamanın bahanesi onlar.
Hem gel yardım et kal deyip hem de seninle rahat olamam nedir ya, ayıp valla ayıp.
Şunu söylüyorum, bir insan yaşamadan bilmez.İlk doğumsa düşünememis olabilir,tek kişi kalabildiklerini öğrendiklerinde görümcemin kendisini geri gitmek istemesi lazım aslında.
Ben sezeryan doğum yaptım, alt değiştirme değil ama tuvalete gidip ped değiştirmeyi tek başıma yapadim ilk gün ağrıdan.
Çağırmasaydı, iki kişi kalacakken çağırmayı bilen insan ve iki kişi kalacak olsaydı bunlar zaten görümcenin yanında yaşanacaktı...Bunun ayıbımi olur hanimefendi ya biri abla kardeş diğeri görümce yada komşu yada arkadaş yapmayın ya