Kimse doğumunda altımdan alınır dikiş yapılır diye girmiyor benm yaşadıklarımı kimse yaşasın istemem ilk doğumum ben görümcemi istemedim zaten kendi her fırsatta ben geleceğim ben durcam başında dediği için emri vakiyle kaldı kendi ablam küslük olmasın ben gideyim demesine rağmen ben kalmasını istedim ne olursa olsun anlayışlı olması lazımdı doğum bir nevi ölüm gibi geldi bana en azından kırgınlığını sonradan benmle konuşabilirdiŞunu söylüyorum, bir insan yaşamadan bilmez.
Konusu sahibi görümcesine git dedikten sonra bunlar deneyimlenmiş ama gönderme açıklaması bunlarla ablasıyla rahat etmesi
Komik geldi.
2 doğum yaptım, bolca dikişli, bolca sunni sancılı vs.
Ne kustum, ne bez bağlandı, ne bir şey.
Hemşire dışında kimseden de yardım istemedim.
Dolayısıyla yaşamadan önce de ‘aa ablam altımdan alır’ diye düşünmedim, düşünemezdim.
Görümce istenmemiş, istemiyorsan hiç refakatçi kalır diye çağırmayacaksın.
Ayrıca böyle yazmanız hoş değil.Görümce terörü
Bunları baştan söyleceksiniz, davet ile değil sonradan geldiğini.Kimse doğumunda altımdan alınır dikiş yapılır diye girmiyor benm yaşadıklarımı kimse yaşasın istemem ilk doğumum ben görümcemi istemedim zaten kendi her fırsatta ben geleceğim ben durcam başında dediği için emri vakiyle kaldı kendi ablam küslük olmasın ben gideyim demesine rağmen ben kalmasını istedim ne olursa olsun anlayışlı olması lazımdı doğum bir nevi ölüm gibi geldi bana en azından kırgınlığını sonradan benmle konuşabilirdi
Doğan bebeğe üzüldüm ne annesi ne halası düşünmüyor yani, sizin süreciniz zorlu geçmiş bakın bebeğiniz hastanedeymiş neden kendinizi değmeyen şeylerle yoruyosunuz, siz bilemeyebilirsiniz refakatçi değişimi olmadığını ve zorlu süreç yaşıcağınızı o yüzden kendinize yakın gördüğünüz size yardım edebilcek bi ablanız birde görümcenizi çağırmışsınız ee tabi ki de çoğu kişi ablasını seçer ,görümceye düşen destek olmaktır ya nedir bu gücenip laf söylemek falan yeğeni doğuyo bundan önemi var mı sizin ve bebeğin sağlığı yani boşverin ister gelsin ister gelmesin siz bilmediğiniz bişey için ayıp yapmamışsınız ki çağırmasan da çağırmadı olurdu ama şu durumda kendini sağlığını ve bebeğin sağlığını düşün görümce terörü falan boşver ya herkesin kendi ayıbı, ararsın ya da kv ye dersin ya böyle bişey oldu ama benim haberim yoktu açıklarsın daha hala uzatıyosa kendi bilir yaDoğum yapmak için hastaneye gttm acile sancım çoktu kendi ablam ve görümcemi çağırdım refakatçı olarak beraber paslaşarak kalırlar diye düşğndüm odaya çıkarken hastane yönetimi tek refakstçı ve değişim olmuyor dedi bnde bu durumda doğal olarak ablamı seçtim sancı sürecinde yarı çıplak oluyosun afrdersinz ablam altımdan aldı kaç defa üzerine kustum banyo yaptrdı bu durumda görümcmden çekinirdiö normal olarak o da küstü ablamn arkadaşına bin bir türlü şaflar o hsldeykn bile mesaj attm sbla gönül koyma üzülme diye bna seni tanımıyorum bundan sonra yaxdı doğumdan sonra eve geldim nir kere kapımı açmadı doğum çok zordu ölümden döndüm bebek hala hastanede bni görmeye gelmiyo hastaneye gitmiş bebeği görmek için göstermemişler bundan sonra evime gelirse kabul etmeliyi miyim
Suan gercekten konunuz bu mu?Doğum yapmak için hastaneye gttm acile sancım çoktu kendi ablam ve görümcemi çağırdım refakatçı olarak beraber paslaşarak kalırlar diye düşğndüm odaya çıkarken hastane yönetimi tek refakstçı ve değişim olmuyor dedi bnde bu durumda doğal olarak ablamı seçtim sancı sürecinde yarı çıplak oluyosun afrdersinz ablam altımdan aldı kaç defa üzerine kustum banyo yaptrdı bu durumda görümcmden çekinirdiö normal olarak o da küstü ablamn arkadaşına bin bir türlü şaflar o hsldeykn bile mesaj attm sbla gönül koyma üzülme diye bna seni tanımıyorum bundan sonra yaxdı doğumdan sonra eve geldim nir kere kapımı açmadı doğum çok zordu ölümden döndüm bebek hala hastanede bni görmeye gelmiyo hastaneye gitmiş bebeği görmek için göstermemişler bundan sonra evime gelirse kabul etmeliyi miyim
Hiç umursamayın lütfen, sadece kendinizi ve bebeğinizi düşünün. Tripcan görümceyi değil.Kimse doğumunda altımdan alınır dikiş yapılır diye girmiyor benm yaşadıklarımı kimse yaşasın istemem ilk doğumum ben görümcemi istemedim zaten kendi her fırsatta ben geleceğim ben durcam başında dediği için emri vakiyle kaldı kendi ablam küslük olmasın ben gideyim demesine rağmen ben kalmasını istedim ne olursa olsun anlayışlı olması lazımdı doğum bir nevi ölüm gibi geldi bana en azından kırgınlığını sonradan benmle konuşabilirdi
Ne alakasi var ikisine de haber vermis, hastaneden sadece 1 kisi demisler ne yapacakti gorumcesini mi sececekti? Tabi ki dogum bu insann mahrem yerleri acik olabiliyor yardim gerebiliyor insan en yakinini istemekle hakli tabi ki...ben de dogum yaptim o durumlarda esim yardin etti annemden bile cekindim ki gorumce yaniGörümce terörü değil ki bu.
Sizin için yanınızda olmak isteyen bir insana ‘ablam varken sana gerek yok’ diyerek geri yollamışsınız ayağınıza kadar çağırıp, ayıp bir kere.
Doğum için anlattıklarınızın bir tanesini bile yaşamadım, altımdan aldı nedir?
Daha yaşamadan bunlar olacak diye mü çekindiniz de yolladınız?
Ayrıca bir zahmet o insanı hastaneye kadar getirmeden önce arayıp öğrenecektiniz kaç kişi gelebiliyor, nasıl oluyor diye.
Hem ayıp ediyorsunuz hem de görümce diye onu kötülüyorsunuz.
Sadece altindan almak icin degil dogum da mahrem yerlerinjn acilabilecegini herkes bilir deneyime gerek yokŞunu söylüyorum, bir insan yaşamadan bilmez.
Konusu sahibi görümcesine git dedikten sonra bunlar deneyimlenmiş ama gönderme açıklaması bunlarla ablasıyla rahat etmesi
Komik geldi.
2 doğum yaptım, bolca dikişli, bolca sunni sancılı vs.
Ne kustum, ne bez bağlandı, ne bir şey.
Hemşire dışında kimseden de yardım istemedim.
Dolayısıyla yaşamadan önce de ‘aa ablam altımdan alır’ diye düşünmedim, düşünemezdim.
Görümce istenmemiş, istemiyorsan hiç refakatçi kalır diye çağırmayacaksın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?