Şunu söylüyorum, bir insan yaşamadan bilmez.
Konusu sahibi görümcesine git dedikten sonra bunlar deneyimlenmiş ama gönderme açıklaması bunlarla ablasıyla rahat etmesi
Komik geldi.
2 doğum yaptım, bolca dikişli, bolca sunni sancılı vs.
Ne kustum, ne bez bağlandı, ne bir şey.
Hemşire dışında kimseden de yardım istemedim.
Dolayısıyla yaşamadan önce de ‘aa ablam altımdan alır’ diye düşünmedim, düşünemezdim.
Görümce istenmemiş, istemiyorsan hiç refakatçi kalır diye çağırmayacaksın.
Yanlış düşünüyor olsam böyle ifade etmezdim:)Bence çok yanlış düşünüyorsunuz. İnsan tabi yanında ablasını ister böyle bir durumda.Burda görümceye tavır takınmak hiç yakışmamış. Size Bez bağlanmamış heralde hiç kanamanız olmadı ne güzel... Bizlere doğumdan sonra bolca kanamamız olduğu için bez bağlandı . Konu sahibi hastaneye sormadı diye de bu şekilde yazmanız da hiç hoş değil . İnsan düşünemeyebilir doğum stresi ile ...
Bu kadar derdin içinde konuyu görümceniz için mi açtınız? Bebeğiniz hastanede, siz ölümden döndünüz. Ama konu görümce. Peki..Doğum yapmak için hastaneye gttm acile sancım çoktu kendi ablam ve görümcemi çağırdım refakatçı olarak beraber paslaşarak kalırlar diye düşğndüm odaya çıkarken hastane yönetimi tek refakstçı ve değişim olmuyor dedi bnde bu durumda doğal olarak ablamı seçtim sancı sürecinde yarı çıplak oluyosun afrdersinz ablam altımdan aldı kaç defa üzerine kustum banyo yaptrdı bu durumda görümcmden çekinirdiö normal olarak o da küstü ablamn arkadaşına bin bir türlü şaflar o hsldeykn bile mesaj attm sbla gönül koyma üzülme diye bna seni tanımıyorum bundan sonra yaxdı doğumdan sonra eve geldim nir kere kapımı açmadı doğum çok zordu ölümden döndüm bebek hala hastanede bni görmeye gelmiyo hastaneye gitmiş bebeği görmek için göstermemişler bundan sonra evime gelirse kabul etmeliyi miyim
Terör diyecek kadar büyük olay değil kiDoğum yapmak için hastaneye gttm acile sancım çoktu kendi ablam ve görümcemi çağırdım refakatçı olarak beraber paslaşarak kalırlar diye düşğndüm odaya çıkarken hastane yönetimi tek refakstçı ve değişim olmuyor dedi bnde bu durumda doğal olarak ablamı seçtim sancı sürecinde yarı çıplak oluyosun afrdersinz ablam altımdan aldı kaç defa üzerine kustum banyo yaptrdı bu durumda görümcmden çekinirdiö normal olarak o da küstü ablamn arkadaşına bin bir türlü şaflar o hsldeykn bile mesaj attm sbla gönül koyma üzülme diye bna seni tanımıyorum bundan sonra yaxdı doğumdan sonra eve geldim nir kere kapımı açmadı doğum çok zordu ölümden döndüm bebek hala hastanede bni görmeye gelmiyo hastaneye gitmiş bebeği görmek için göstermemişler bundan sonra evime gelirse kabul etmeliyi miyim
Ya bi birak ne hali varsa görsün.Altimdan almaya bu kadar merakliydin demek bilemedim kusura bakma de.Ne insanlar var yaaaDoğum yapmak için hastaneye gttm acile sancım çoktu kendi ablam ve görümcemi çağırdım refakatçı olarak beraber paslaşarak kalırlar diye düşğndüm odaya çıkarken hastane yönetimi tek refakstçı ve değişim olmuyor dedi bnde bu durumda doğal olarak ablamı seçtim sancı sürecinde yarı çıplak oluyosun afrdersinz ablam altımdan aldı kaç defa üzerine kustum banyo yaptrdı bu durumda görümcmden çekinirdiö normal olarak o da küstü ablamn arkadaşına bin bir türlü şaflar o hsldeykn bile mesaj attm sbla gönül koyma üzülme diye bna seni tanımıyorum bundan sonra yaxdı doğumdan sonra eve geldim nir kere kapımı açmadı doğum çok zordu ölümden döndüm bebek hala hastanede bni görmeye gelmiyo hastaneye gitmiş bebeği görmek için göstermemişler bundan sonra evime gelirse kabul etmeliyi miyim
Sizin yorumlarınız her konuda muhallefet olmak inanın. Bunu çok gördüm. Çağırdığını nerden biliyorsunuz acabaÇağırmasaydı, iki kişi kalacakken çağırmayı bilen insan ve iki kişi kalacak olsaydı bunlar zaten görümcenin yanında yaşanacaktı...
Tercih edilmemiş her insan tepki gösterir, kimse kimsenin oyuncağı değil öyle gel deyince gelsin, git deyince gitsin.
Sizin yorumlarınız her konuda muhallefet olmak inanın. Bunu çok gördüm. Çağırdığını nerden biliyorsunuz acaba
Feda edilen görümce olmuş. Zaten görümcenin çağrılma amacı belli. Eş tarafı konuşmasın diye. Ama refakatçi durumu işi bozmuş.Çağırmasaydı, iki kişi kalacakken çağırmayı bilen insan ve iki kişi kalacak olsaydı bunlar zaten görümcenin yanında yaşanacaktı...
Tercih edilmemiş her insan tepki gösterir, kimse kimsenin oyuncağı değil öyle gel deyince gelsin, git deyince gitsin.
Hiiiiiiiii kız sen sinsimisinFeda edilen görümce olmuş. Zaten görümcenin çağrılma amacı belli. Eş tarafı konuşmasın diye. Ama refakatçi durumu işi bozmuş.
Ben de olsam ben de bozulur ama yeni doğum yapmış birine tepkimi bu kadar belli etmezdim
Görümce olunca sinsi olacağım ama olamıyorum ya üç erkek var hepsi bekarHiiiiiiiii kız sen sinsimisin
Görünce diyince bana bı dellenme geliyorGörümce olunca sinsi olacağım ama olamıyorum ya
Benimki iyiydir zararı kendineGörünce diyince bana bı dellenme geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?