• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

görümce ve facebook

nirra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2016
2.143
4.249
83
İyi geceler hanimlar, lütfen bana sakinlestirici güzelfikir verin.geçtiğimiz haftalarda eşim oğlumun yaramazlık yaparken resmini çekmiş ve aile grubuna atmış. Bende görünce eşime keşke arka plani kesseydin bak çöp var dedim, eşimde olsun boşver aile iç kimse görmez dedi. Bir legen içerisinde poşetli cöp. Ben görüntüden çok rahatsız oldum, neyse , bugün faceBook a bi bktim görümcem o resmi kesmeden kırpmadan paylaşmis. Yorum ve Bir sürü begeni almış . Eşime ablasının resmi paylaştığını, ki arada çocuklarım resmini kafasına göre paylasir, hemen yazmasını ve kaldirtmasini söyledim. Sevgili kocam sen yaz bişey yok onda v.s. dedi durdu bende o halde senin telefonundan ben senin adına yazarım istemiyorum , resmi illa paylaşacaksa kesip koysun dedim ve ablasına yazdi. Ama ben okumadım ne konustuklarini. Aradan 1 saate yakın zaman geçmesine rağmen hala kadrmamis resmi.
Kendi kendime kiziyorum, size soruyorum nasıl davranayim, kırıcı olmak istemiyorum

Fotoğrafı kim paylaştıysa onu yargılar görenler
"şuna bak çöple paylaşmış" derler
ya da belki hiç çöpe odaklanmazlar çocuk var neticede.
Sıkmayın canınızı paylaşan rahatsız değil madem. Siz de sayfanıza eklemezsiniz.
Ben paylaşmam çöple ama görümcen rahatsız olmuyor demek!
Kimse seni suçlamaz evinde çöp var demez. Dert etmeyin. Siiz paylaşmayın.

Bunda birşey yok halası sonuçta paylaşabilir, çöpe takılmanız da gereksiz

sizin çocuğunuz ve sizden nasil izinsiz fotoğraf atilir ki? yaptigi ayiptir. laftan anlamazsa siz uyarin illa ki huzursuzluk cikmasina gerek yok.

Yeğenlerimin fotoğrafını paylaşmak için ablamdan ya da abimden izin almam gerektiğini hiç düşünmemiştim. Hala da düşünmüyorum gerçi, ne izni allah aşkına?

Konu sahibi çöp bu, hepimizin evinde var. Benim kapının girişinde de bir poşet duruyor. Bişeycik olmaz, kimse ayıplamaz merak etme.

hanimefendi istememis sorsa arada bir sıkıntı cikmazdi yaptigi normal birseymis gibi yapmanin alemi yok.
Çöpten rahatsız olmuş konu sahibi.
Çocuğumun fotoğrafını neden paylaştı demiyor.
Neyini soracak pardon? Düşünememiştir görümce de. Eğer kasti yapıldıysa o ayrı.

Siniriniz geçince konuşun.
Şundan rahatsız oldum vs gibi kendiniz söyleyin tatlı dille.
Görümce sevdiği için paylaşmış,belli ki gurur duyuyor,abartıp da hevesini de kırmayın kadının.

Back
X