• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

görümce ve facebook

Çöpten rahatsız olmuş konu sahibi.
Çocuğumun fotoğrafını neden paylaştı demiyor.
Neyini soracak pardon? Düşünememiştir görümce de. Eğer kasti yapıldıysa o ayrı.
Evet bende acaba kasıtlımı paylaştı diye düşünüyorum.

Hiç büyütmeyin derim. Öyle halalar var ki yeğenlerini aylarca görmese merak etmiyor.

Çöpü bilmiyorum da ben genel olarak çocukların sosyal medyada sık paylaşılmasını çok uygun bulmuyorum, kendim de çok nadir paylaşırım, oyüzden görümcem veya başka biri paylaşsa hoşuma gitmez , sizde konuşun ve uyarın bence
Ben kendim resim paylaşmıyorum , onada Hadı halasi özledim v.s. diye bişey demiyorum ama ciddi ciddi rahatsız oldum

abartmıssın bence ev halı dagılmadan tplanmaz kırlenmeden temızlenmez yanı yaasanan yerde cop de olur herkesın evınde var o grumcenın dusuncesızlıgı olmus ve senı baglamaz sonucta sen paylasmamıssın

Çöpü bilmiyorum da ben genel olarak çocukların sosyal medyada sık paylaşılmasını çok uygun bulmuyorum, kendim de çok nadir paylaşırım, oyüzden görümcem veya başka biri paylaşsa hoşuma gitmez , sizde konuşun ve uyarın bence
Ben kendim resim paylaşmıyorum , onada Hadı halasi özledim v.s. diye bişey demiyorum ama ciddi ciddi rahatsız oldum
Kız çöple südyeni nasıl bagdastırdın :KK70:
Sütyenleri çöpün yanına asmiyorum :rolleyes:

Evet bende acaba kasıtlımı paylaştı diye düşünüyorum.
Aranız nasıl görümceniz ile.
Kimsenin iç dünyasını bilemiyoruz.
Kasti de yapabilir. Aklı sıra 'pis gelin' damgası.
Ama ilişkileriniz nasıl? O amaçla da paylaşsa herkesin evinde çöp var kimse kraliyet soyundan değil. Sıkmayın canınızı tartışmayın eşinizle. Bir daha böyle fotoğraf atma de eşine. Tartışma.

abartmıssın bence ev halı dagılmadan tplanmaz kırlenmeden temızlenmez yanı yaasanan yerde cop de olur herkesın evınde var o grumcenın dusuncesızlıgı olmus ve senı baglamaz sonucta sen paylasmamıssın
Orası öylede, bizim ailede de dedikodu makinesi çokça mevcut, gerildim

Yegenimin fotoğrafını paylaşmak için ailem ve ben kardeşimden izin alıyoruz. Olması gereken budur, haklısınız.
Nazar değmesin diye mi acaba!
İleride bende hala, teyze olacağım bende izin alayım o zaman.
İzin gerekmiyor bence!

Evet maalesef mutfakta tezgahı önünde çok çirkin duruyor, ben bir başkasına yapmayacağım icin, bana yapılınca yadirgadim
Bence rahatsızlığınız çöpün gözükmesinden çok çocukların sık paylaşılmasından yana olmalıydı buna kızmadığınıza göre sizinde sık yaptığınız birşey sosyal ortamlarda bilgiler veriler kaybolmuyor yarın nasıl bir durumla karşılaşacağınız bilemezsiniz
Ve hoş bir durum değil hiç onaylamıyorum bu durumu

Kim bakacak yahu çöpe? Sizin fotoğrafınız olduğu için dikkatinizi çekiyor şu an ama buna özellikle bakan art niyetlidir bence, kusur aramaya çalışıyordur. Görümce de yeğenini sevmiş paylaşmış, belki o bile fatk etmedi. Tatsızlık çıkarılacak bir durum göremiyorum.

Aranız nasıl görümceniz ile.
Kimsenin iç dünyasını bilemiyoruz.
Kasti de yapabilir. Aklı sıra 'pis gelin' damgası.
Ama ilişkileriniz nasıl? O amaçla da paylaşsa herkesin evinde çöp var kimse kraliyet soyundan değil. Sıkmayın canınızı tartışmayın eşinizle. Bir daha böyle fotoğraf atma de eşine. Tartışma.
aslında kendini çok severim sayarim. Şimdiye kadar mümkün oldukça yakın olmaya davrandım ama yılbaşında beni üzdü biraz. Kendisini herkese açık bir sayfada görümce filmine etiketlemistim. Çok güzel yorumlar vardı ve o insanların hepsini yaklaşık bin küsür kişi yi benim arkadaşım samis. Beni aile yemeğinde bir güzel azarladi ben hiç ses etmedim sadece kırıldığımı belli ettim arama mesafe koydum. bende acaba intikammi alıyor çaktırmadan diye düsündüm

Bence rahatsızlığınız çöpün gözükmesinden çok çocukların sık paylaşılmasından yana olmalıydı buna kızmadığınıza göre sizinde sık yaptığınız birşey sosyal ortamlarda bilgiler veriler kaybolmuyor yarın nasıl bir durumla karşılaşacağınız bilemezsiniz
Ve hoş bir durum değil hiç onaylamıyorum bu durumu
Çok haklisiniz. Fakat ben ne kendi Resmimi nede çocuklarımın resmini çok çok özel bir durum olmazsa paylasmam. Düğünde bile yapmam yani. Çok nadirdir

aslında kendini çok severim sayarim. Şimdiye kadar mümkün oldukça yakın olmaya davrandım ama yılbaşında beni üzdü biraz. Kendisini herkese açık bir sayfada görümce filmine etiketlemistim. Çok güzel yorumlar vardı ve o insanların hepsini yaklaşık bin küsür kişi yi benim arkadaşım samis. Beni aile yemeğinde bir güzel azarladi ben hiç ses etmedim sadece kırıldığımı belli ettim arama mesafe koydum. bende acaba intikammi alıyor çaktırmadan diye düsündüm
Zannetmiyorum. Çöpe odaklanmamıştır görümceniz.
Evet görümce filmine etiketlemenize kırılmış olabilir. 'ben böyle görümce miyim de beni etiketliyor' demiştir :)
Bu yüzden onu paylaşmamıştır ama. Çöpe laf eden art niyetlidir. Anlamlar yükleyip sıkmayın canınızı.

Aaa hatırladım seni. O konuda da görümceyi haklı bulmuştum ben.
Senin biraz sıkıntın var sanırım görümceyle ilgili. Severim ederim desen de içten içe kendine itiraf edemediğin bir durum var bence.

Ben çöpten rahatsız olmazdım ama çocuğumun fotoğrafının paylaşılmasından rahatsız olurdum.benden izinsiz yaptıysa kaldırtırdım,izin istese de vermezdim.
sosyal meydada doğru düzgün hiç bişey paylaşmam .kızımın sadece doğduğu gün olan fotosu vardır.onu da doğumda yanımda olan arkadaşım haber vermek için iznim dahilinde paylaştı.2 yaşında ve sadece doğduğu günden iki fotosu var başka da yok.

Cop olayi takilcak birsey degil bence herkesin evinden cikiyor neticede:) foto paylasmakta izin olayinida abarti buldum herkesin cocugu var bu denli saklamak falan da acikcasi bana gore komik geliyor yeni dogmustur falan bir nebze anlasilir ama insanlarin cocuklarini bu denli gizleme sebebini anlamis degilim sokagada maskeli falan cikartalim ozaman facede tanidiklar akrabalar goruyor hep zaten..bana enistem paylasma cocugumun resmini dese acikcasi sallamam ama ablam da der silerim ama birdaha hicbir zaman paylasmam tavrim degisir insan yegenini sevdigi icin paylasiyor yani

Back
X