- 12 Temmuz 2019
- 247
- 192
- 18
- 31
- Konu Sahibi Yorulmusanne
-
Merhabalar ben 1 yıllık evliyim 27 haftalık bebeğimi erken dogum sebebi ile kaybettim ve lohsalık döneminde o acıma ragmen kayınvalide ve görümce sürekli benle kavga halinde oldular bebek öldü sen lohda degil sin dedi görümcem kayın validen cok üzülüp ağladığım için o gözyaşlarınla kendi basını ye dedi ben bunları hak edecek ne yaptım benim su anda bunlara karsı içimden görüşmek gelmiyor normal hayatta çalısan bir kadınım görümcem adımı uyusuk koymus bana uyusuk diyo oysa ki cok yoruluyorum uyusuk degilim ve dogum yapınca 10 gün hiç gelmediler annem baktı bebek ölünce beni gelmeye değer görmediler bu insanlara her baktıkça bana yaptıkları aklıma geliyor ne yapmalıyım esim onlar gibi degil beni hiç incitmez ama annesi atsan atamıyosun mecbur görüşüyorum görüşmek istememe rağmen nasıl bir yol izliyim
Bende aynı seylerın fazlasını yasadım evlafımı kaybettım ondan oncesıde sonrasıda aynılardı ve suan gotusmuyorum okadar rahatımkı dert yok tasa yok kendılerı yesın bırbırlerını sen uzaklas benceMerhabalar ben 1 yıllık evliyim 27 haftalık bebeğimi erken dogum sebebi ile kaybettim ve lohsalık döneminde o acıma ragmen kayınvalide ve görümce sürekli benle kavga halinde oldular bebek öldü sen lohda degil sin dedi görümcem kayın validen cok üzülüp ağladığım için o gözyaşlarınla kendi basını ye dedi ben bunları hak edecek ne yaptım benim su anda bunlara karsı içimden görüşmek gelmiyor normal hayatta çalısan bir kadınım görümcem adımı uyusuk koymus bana uyusuk diyo oysa ki cok yoruluyorum uyusuk degilim ve dogum yapınca 10 gün hiç gelmediler annem baktı bebek ölünce beni gelmeye değer görmediler bu insanlara her baktıkça bana yaptıkları aklıma geliyor ne yapmalıyım esim onlar gibi degil beni hiç incitmez ama annesi atsan atamıyosun mecbur görüşüyorum görüşmek istememe rağmen nasıl bir yol izliyim
Bundan öncede biz severek evlendik diye esim abisinden önce evlendi sırasını aldı düşüncesi ile sürekli beni istemediklerini belli ettiler tavırları ile görümcem sanki zorla beni aşmıslar gibi sen benim gibi temiz olamazsın marifetli degil sin sürekli bizi davet etmiyor sun diyo calıstıgım için gücüm kalmıyor sürekli davete
Sen neden merhametten yoksun insanlara laf anlatmaya çalışıyorsun ki,muhatap almamak en büyük ceza bu tiplereHa bide diyorlar ki öldü o unut onu artık nasıl unutabilirim evladımı canımdan bir parça içim acıyo alıyorum aklıma geldi mi abartma gibisinden haller alıyorlar
Ha bide diyorlar ki öldü o unut onu artık nasıl unutabilirim evladımı canımdan bir parça içim acıyo alıyorum aklıma geldi mi abartma gibisinden haller alıyorlar
Ha bide diyorlar ki öldü o unut onu artık nasıl unutabilirim evladımı canımdan bir parça içim acıyo alıyorum aklıma geldi mi abartma gibisinden haller alıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?