Gorumce ve kayjnvalide

Bence anne kız sizi yönetmeye çalışıyor buna asla izin vermeyin alıştırmayın şimdiden tepkinizi koyun bu benim fikrim sonu gelmez eşimin haberi var deyin alın ve çıkın

Bu da onlarin karakteri demek ki. Birde boyle siz dusundukce onlarin diger hareketleri de batmaya baslar yok yere huzurunuz kacar. Sizin bilmediginizi dusunuyorlarsa sizde bilmiyor gibi davranin hatta bilmeyin unutun bence. Bildiginizi bilseler bu sekilde davranmazlardi onlarda buyuk ihtimal.
Evet benim bilmedigimi dusunuyorlar.ama bi kere gorumceme ev kayinbabamgilin neden faturalar benim esimin ustune abla dedim.koseye sıkisti baya.sonra da esim neden bekarken bi ev bile almamis onca yil calismis ve bunu akil edebilecek olgunlukta dedim cok fena afalladi ne yalan atacagini şaşti.bu sorulari sorarak bildigimin mesajini vermeye calistim anladiysa

Bence anne kız sizi yönetmeye çalışıyor buna asla izin vermeyin alıştırmayın şimdiden tepkinizi koyun bu benim fikrim sonu gelmez eşimin haberi var deyin alın ve çıkın
Evet taviz tavizi doguyor.gorumcem kendi kocasi kiz kardesini aldi diye adama yapmadigini koymadi araba su yakmiyor diye bagirdi.kendilerine gelince is degisiyor

Evet benim bilmedigimi dusunuyorlar.ama bi kere gorumceme ev kayinbabamgilin neden faturalar benim esimin ustune abla dedim.koseye sıkisti baya.sonra da esim neden bekarken bi ev bile almamis onca yil calismis ve bunu akil edebilecek olgunlukta dedim cok fena afalladi ne yalan atacagini şaşti.bu sorulari sorarak bildigimin mesajini vermeye calistim anladiysa

Niye yaptin ki boyle birseyi anlamadim ben. Ya acik acik sor ya da bilmiyormus gibi devam et hayatina. Ilginc geldi bana acikcasi

Evet taviz tavizi doguyor.gorumcem kendi kocasi kiz kardesini aldi diye adama yapmadigini koymadi araba su yakmiyor diye bagirdi.kendilerine gelince is degisiyor

Gorumceniz calisiyor mu. Calisan bayanlar kendi kazandiklari icin bu tarz seyleri sorun edebilirler. Icinde bende dahil, tabi ben oyle herseyi sorun etmem de

Sizin arabanızı baban kullanıyor anladığım kadarıyla. Bence öncelikle ehliyetin yoksa kursa git ve araba kullanmayı öğren. Böylece hiç bir zaman arabayı senden isteyemezler.

Sizin arabanızı baban kullanıyor anladığım kadarıyla. Bence öncelikle ehliyetin yoksa kursa git ve araba kullanmayı öğren. Böylece hiç bir zaman arabayı senden isteyemezler.
Evet.ben ehliyet alacaktim dedeme bi bayan carpti o durumdan cok etkilendim ve cesaret edemiyorum simdi.eger bu korkumu yenebilirsem ehliyet alacam

Bence söylenmesi gereken bir konu değil, tabi bunu kendim aynı durumda olsam nasıl yapardım diye düşünerek diyorum, eşinizin huyunu suyunu siz daha iyi bilirsiniz. Alıp giderdim, araba benim değil mi. Öyle yaparsanız zamanla anlarlar herhalde bir şey deme hakları olmadığını. İplemeyin yani kısacası, bir şey dediklerinde araba bana lazım diyip kesin önünü.
Esimle birz once konustum herseyi anlattim seni ablana doldurmak degil amacim ama ben her konuda anlayis gostermeye calisiyorum saygida kusur etmiyorum. boyle yapmalari agrima gidiyor bende insanim gidip ablana bagir cagir diye anlatmiyorum icim dokmek icin anlatiyorum dedim.onun cevabi onlar bu aralar kafayi yedi niye seni yilan gibi sokuyor agzimi acip gozumu yumacam en sonunda o olacak.annenlere giderken de arabayi al dedi

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynen o işler öyle olur kimene sizin arabanızdan Kırmayım incitmeyim dersin tepene çıkarlar Kendini ezdirme eşinede ailesinede yaranamasın tecrübeye sabit

Esimle birz once konustum herseyi anlattim seni ablana doldurmak degil amacim ama ben her konuda anlayis gostermeye calisiyorum saygida kusur etmiyorum. boyle yapmalari agrima gidiyor bende insanim gidip ablana bagir cagir diye anlatmiyorum icim dokmek icin anlatiyorum dedim.onun cevabi onlar bu aralar kafayi yedi niye seni yilan gibi sokuyor agzimi acip gozumu yumacam en sonunda o olacak.annenlere giderken de arabayi al dedi

Eşin gerekeni demiş ne güzel senin yanında al arabayı çık

Anlamadıgım, o evi eşinin bekarken aldığını bilsen ne olacak ki,bilmesen niye sevinecek? Garip geldi

Hata sizde, evin sizin olduğunuzu bilip bilmezden gelmek nedir ya, niye yapılırki böyle bişey neyine kırılacaklar anlamadım? hadsiz görümcenize susmanız da yanlış bence, sonuçta araba sizin kimene canınız ne isterse onu yaparsınız eşinizden başkası karışamaz ki arabanıza.

Sizin olan eve hiç yardımları olmamış mı bu sebepten sahiplenebilirler.Malesef ses çıkarmamak insanı iyi yapmıyor.O kadar sene büyük abimin arabası vardı tabi evlendikten sonra aldı ne ben böyle sahiplendim ne annem hadi bizim ehliyet yok diyelim diğer abim bile olaya böyle bakmadı çekinerek bindik bizim gibi davranmadık hiç hayata bak...

Eşin gerekeni demiş ne güzel senin yanında al arabayı çık

Anlamadıgım, o evi eşinin bekarken aldığını bilsen ne olacak ki,bilmesen niye sevinecek? Garip geldi
Annesi havaya giriyormus o ev benim soyle aldim boyle aldim diye ovunup seviniyormus esim bana nisanliyken soyledi o ev benim diye bende anlamistim zaten dedim.cunku benimle tanistiginda is yerinde 9 yildr calisiyordu maasi da yuksek bu evi kesin esim almistir diye tahmin ediyordum kayinvalidem boyle konustukca

Sizin olan eve hiç yardımları olmamış mı bu sebepten sahiplenebilirler.Malesef ses çıkarmamak insanı iyi yapmıyor.O kadar sene büyük abimin arabası vardı tabi evlendikten sonra aldı ne ben böyle sahiplendim ne annem hadi bizim ehliyet yok diyelim diğer abim bile olaya böyle bakmadı çekinerek bindik bizim gibi davranmadık hiç hayata bak...
Iste herkes sizin gibi degil.soyle orda kayinvalidemin 20 milyar parasi var ama esim onlara 20 milyari hayli hayli odemistir.cunku annesigile maddi anlamda yardimi oluyor. kayinvalidem evi miras dustu onunla aldim diyor miras dedigi para 20 milyar gerisini de kayinbabamin emekli maasiyla almis kendilerde hic bise yememis icmemis yani kendisi oyle iddia ediyor bu arada ev 300 bin:KK48:

Iste herkes sizin gibi degil.soyle orda kayinvalidemin 20 milyar parasi var ama esim onlara 20 milyari hayli hayli odemistir.cunku annesigile maddi anlamda yardimi oluyor.evi miras dustu onunla aldim diyor miras dedigi para 20 milyar ev 300 bin:KK48:
Benim eşimde babası annesine para vermiyormuş diye maaşının çoğunu yıllarca annesine vermiş bunları bilen kimi?Durumunuz iyiymiş bence hiç aldırma daha güzelleri sizin olur sen keyfine bak.

Benim eşimde babası annesine para vermiyormuş diye maaşının çoğunu yıllarca annesine vermiş bunları bilen kimi?Durumunuz iyiymiş bence hiç aldırma daha güzelleri sizin olur sen keyfine bak.
Ya sadece gozumun icine baka baka kendilerince aptal yerine koyuyorlar o canimi sikiyor ben onlara evde niye oturuyorsunuz cikin falan demiyorum tm bi kere ev benim deyip havani attin niye surekli tekrar tekrar soylerki bi insan.oysa nisanliyken tabiki annen oturabilir anne baba duasi almak da guzel bise diye soylemistim bunun karsiligi boyle olunca hos olmuyor

Back
X