selam.ay sonu kısmetse nişanlanıcaz.merak ettiğim bişeyler var.kayınvaldeniz ve varsa görümcenizle ilk tanışmanız nasıldı?sıcak mı soğuk mu?dün ikisiyle de 3.görüşmemize rağmen bana karşı çok soğuklardı.Tamam bana karşı kötü bi tavırları yok ama onaylayan bi tavırlarını da göremiyorum.Olabildiğince az konuşuyolar, sevgilime beni sevdiklerini söylüyolarmış ama ben hiç de beni seviyolarmış gibi hissetmiyorum bi türlü.O sıcaklığı samimiyeti ve ilgiyi göremiyorum.Sevgilime bunları söyleyince yapıları böyle diyo ama ben herhangi biri değilim ki bana karşı bi sıcaklık göstermeleri gerekmez mi ben mi büyütüyorum?lafta oğullarının evlenmesini çok istiyolarmış.Annesi tamamen kapalı bi kutu kardeşi az çok tavrını belli ediyo kıskandığı belli ama annesini hiç çözemiyorum.Benimle benzer durumda olup da evlenenlerin kayınvaldesi görümcesi nası çıktı bunu merak ediyorum, ailesi sizleri nası karşıladı biraz bahsederseniz belki rahatlayabilirim.
Ne yapsınlar,durup durup öpsünler mi seni :)
Şaka bir yana,belki kayınvalidenin yapısı öyledir.
Veya belki hemen içli dışlı veya buldumcuk olmak istemiyordur.
Çok fazla kafaya takıp içlenmemek gerek.
Hele ilk gelin olacaksan,o da en az senin kadar nasıl davranacağını bilemiyor olabilir:)
Ben , beni istemeye geldikleri aksam tanıştım kv ile. Gorumcem cok küçük onu saymıyorum.
Benim kv de cok soğuktu. Hic sevmedim de onun da beni sevmediğini düşündüm. Hatta istemeye gelmişler, ilk lafı su oldu : Gül cok şanslı, benim oğlum gibi biriyle evlenecegi icin:)))
Babam da tam tersi olmasın , dedi:)
O andan itibaren zaten gerilmiştim.
3,5 yıl oldu evleneli, 6 ay da nişanlılik yani 4 yıl icinde kv hic değişmedi, hic bizzat sevgi göstermedi ama hic kötülüğünü bana müdahalesini de görmedim.
Benim esim de hep derdi, annemin huyu bu tanıdıkca anlayacaksın. Gercekten de oyle oldu. Herkesin yaradılışı farklı. Simdi bir bebeğimiz var. İlk torunu. Ama yine birebir sevgi gostermiyo, yapamıyorum ben diyo:)
Bende snın gibi cok takıyordum, ben geliniyim, dışardan biri dgilim bana yakınlık göstermeli.
Ama oyle degil. Oldugu gibi kabul et, daha mutlu olursun
ilk tanışmamız şöyleydi..görümcem yok bu arada..
k.validem beni gördü,yüzüme baktı..elini yanağıma dokundurdu ve Allah yüz güzelliğini tam vermiş ama boydan almış işte dedi
ben şok oldum..
bende;annem babam ben küçükken kollarımdan bacaklarımdan çok çekmişler ama ancak bu kadar uzayabilmişim dedim:))boyum da 1.60,çok kısa değilim..
ama bence k.valide ve görümce adayın normal davranmış.seviyeli davranmışlar.çok yakın ya da uzak da davranmamışlar..bence bi mana arama.eğer seni sevdiklerini söylüyorlarsa doğrudur..herkes sevgisini farklı belli eder..
canım bu biraz adet halini aldı biliyomusun, oğlan kendi bulduysa kızı, erkek tarafı nedense soğuk yaklaşıyor, hani bir cümle vardır ya kız evi naz evi derler, işte oğlan kızı bulduysa şayet, oğlan evi naz evine dönüşüyor, yani nasılsa bu kız bize mecbur der gibi....
çok saçma evet haklısın ama çevremde hep böyle görüyorum, herkeste aynısını söylüyor..
eğer oğlanın anası bacısı bulduysa kızı yani görücü usülü olduysa ozaman pervane gibi oluyorlar...inan bu iyice adete dönüştü :)
fazla takılma sen günlerinin tadını çıkar kv ye görümceye takılıp da bu heyecanlı dönemlerinin sıkıntısı yaşama...mecbur sevecekler nolcak kabullenmek zorundalar boşver...
ağzım açık kaldı resmennnevlendinizmi bu arada şimdi nasıl kayınvalideniz??
maşallah diyelim ozmanevet evlendim :) çünkü eşimle çok aşıktık birbirimize hala da öyleyiz.8 sene oldu,iki çocuğumuz var..
k.validem hala aynı ama biraz daha törpülendi..3 gelini var,üçümüze de soğuktur,laf vurur ama biz aldırmayız.daha hiç cevap vermedim ona..yukarıda yazdığım ilk ve son cevabım oldu :)
bazen ben kendime kısa boyluyum derim,keşke 5 cm daha uzun olsaydım derim hemen "aa öyle deme gül ağacı da kısadır ama gül ağacır dır " der :)..kendince o ilk tanışmayı telafi eder güya..
seviyeli bir beraberliğimiz var..uzaktan uzağa koklaşıyoruz :)
selam.ay sonu kısmetse nişanlanıcaz.merak ettiğim bişeyler var.kayınvaldeniz ve varsa görümcenizle ilk tanışmanız nasıldı?sıcak mı soğuk mu?dün ikisiyle de 3.görüşmemize rağmen bana karşı çok soğuklardı.Tamam bana karşı kötü bi tavırları yok ama onaylayan bi tavırlarını da göremiyorum.Olabildiğince az konuşuyolar, sevgilime beni sevdiklerini söylüyolarmış ama ben hiç de beni seviyolarmış gibi hissetmiyorum bi türlü.O sıcaklığı samimiyeti ve ilgiyi göremiyorum.Sevgilime bunları söyleyince yapıları böyle diyo ama ben herhangi biri değilim ki bana karşı bi sıcaklık göstermeleri gerekmez mi ben mi büyütüyorum?lafta oğullarının evlenmesini çok istiyolarmış.Annesi tamamen kapalı bi kutu kardeşi az çok tavrını belli ediyo kıskandığı belli ama annesini hiç çözemiyorum.Benimle benzer durumda olup da evlenenlerin kayınvaldesi görümcesi nası çıktı bunu merak ediyorum, ailesi sizleri nası karşıladı biraz bahsederseniz belki rahatlayabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?