Gorumce Ve Koca

leylmira

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2013
7.189
17.980
33
Merhabalar..
Sorunum gorumcem. Benim cep tlf esim nisan hediyesi olarak almıstı ama degistirmeyi dusunuyoruz bosa cıkacak falan diye konusuyorduk bu mendeburun yanında. Bu hemen atladı teyzemin oglunu tlf kotu ona ver diye esime.. Agıza agıza.. Tlf Benim kardesini yonlendiriyor hanım.. Bende ben verecek birini bulurum dedim.
Zaten bu gorumceme bana hediye olan bir cantayı begendi diye vermiştim. buda bu yaz teyzesinin kızına vermiş o cantayı. Maneviyatı sıfır anlayacagınız. Evine gideriz caya hemen baslar halıma dokerseniz yıkattırırım size parasını alırım yıkamanın diye.. Dünyaya insanı sinir etmek icin gelmiş. Birde bir konusma tarzı var orn; bıcak isteyecek ver bayım sunu al bayım sunu getir bayım sunu vs.
Bir keresinde biz esimin hala kızıyla buyuk salıncaklara binmiştik. Esimde fotografımızı cekmişti tlf ile. Tam bunlardan mısafırlıkten cıkarken ver bayım su tlf resimlere bakkcam dedi esime. oda verdi biz ayakkabı giyerken. Baktı, Baktı o hala kızıyla fotgrafa gelince aaa ozurlu salıncagına binmişler dedi hahahaha diye agzı acık guldu. Bende bozuldum hıı biz ozurluyuzde dedim. Bilmem artık orasını dedi. OLurmusun oldururmusun bunu..
Zaten ilk evlendigimiz zamanlar bunlar normal dogumun zorlugundan baya bahsettiler. Bende sezeryan olurum nasip olursa dedim. Ne dese begenirsiniz Sen sezeryan olunca sana kim bakacak. Sanki benim anam babam yok.
Hanımın evi sanki handa benim evimizi begenmez sizinkide evmi kücücük falan diye surekli guler bana. Esim yanlarında beni bozacak birsey desin kahkayı patlatır.
Kısaca inanılmaz sıkıldım helede esimin mudahale etmemesine bir kere bile banadestek olmamasına iyice daraldım..
Dunde ben yemegimi yapmısım esim geldi eve. Ablam aradı yemege cagırdı bende g.. yemek yapmıstır dedim onuda alın gelin demis. yemege cagıran adam gunduzden cagırır ayrıca ben onu ısırmam beni arayabilirdi. Neyse laf saya saya gittim esim uzulmesin diye..
Ama kimse benim uzulmemı alınmamı takmıyor..
Napayım şimdi ben ?

Yuz verme soguk davran mesafeli ol
Senle dalga mi geciyor aaaa ilahi sen ne tatli espri yapiyorsun bakiim sen de bak yuzune don totonu konuyu degistir her seferinde baska seylerle ilgileniyormus gibi yap bu kadarzor birsey degil yani

Çok sinir bir kadınmış.. Bence soğuk davran.. Her dediğine cevap verme, bozmaya falan çalışma yani, seviyesine inmiş olursun.

Kaç yasinda bu arada bu görümce, merak ettim

Okurken daraldim.susmaya devam edin bravo size..tum bu hadsizliklere nasil susabiliyosunuz.herkesin haddini ogrenmesi lazim.buna esiniz dahi..

Çok sinir bir kadınmış.. Bence soğuk davran.. Her dediğine cevap verme, bozmaya falan çalışma yani, seviyesine inmiş olursun.

Kaç yasinda bu arada bu görümce, merak ettim
Cvp vermem cunku benim de dilimin kemigi yoktur bozarsam iyice bozarım yuzume bakamaz :KK43: o yuzden susuyorum.
30 yasında..
Okurken daraldim.susmaya devam edin bravo size..tum bu hadsizliklere nasil susabiliyosunuz.herkesin haddini ogrenmesi lazim.buna esiniz dahi..
Ben huzur kacmasın diye susuyorum ama anlayan yok :KK43:
yalnız sizde az değilmişsiniz,iyi anlaşıyorsunuz:KK48:
Nasıl anlamadım :KK49:

Cvp vermem cunku benim de dilimin kemigi yoktur bozarsam iyice bozarım yuzume bakamaz :KK43: o yuzden susuyorum.
30 yasında..

Ben huzur kacmasın diye susuyorum ama anlayan yok :KK43:

Nasıl anlamadım :KK49:
mesela ben asla verecek birini bulurum yada hıhı özürlüyüzde ondan gibisinden cevaplar veremezdim,siz cevaplar veriyorsunuz o bakımdan yazdım.boşverin onun seviyesine düşmeyin,cevap vermeyin.sizin kızdığınızı anladıkça daha fazlasını yapar.

Bende bunu anlamıyorum eşin yada görümcen üzülmeni takmıyor madem sen niye onlar uzulmesin diye düşünüyorsun. Sert çıkışma tabi espriden de anlamıyor falan derler onun yerine tatlı tatlı laf sokup patlat kahkahayı. Görsünler bakalım şaka nasıl oluyormuş. Deli oluyorum böyle laf soktuğunu sanan sözde zekilere

mesela ben asla verecek birini bulurum yada hıhı özürlüyüzde ondan gibisinden cevaplar veremezdim,siz cevaplar veriyorsunuz o bakımdan yazdım.boşverin onun seviyesine düşmeyin,cevap vermeyin.sizin kızdığınızı anladıkça daha fazlasını yapar.
Aynen yapıyorda ama benim en cok sinir oldugum esim agzının payını verse birdaha aynı seyleri yapamaz.
O cvp refleks olarak cıktı ates basıma cıkınca :KK51:

pardon anlamadım neden özürlü olmayı hakaret olarak kullandınız ikinizde?

ayıp ya cidden ayıp
Ben ozurlu kelimiesini kullanan insanlara duzelttiririm engelli deyin ltf diye.
Kendi bunu hakaret amaclı kullandı aklı zayıf gibi yada bende ona mukabil cvbımda ozurluyuz dedim.

Bende bunu anlamıyorum eşin yada görümcen üzülmeni takmıyor madem sen niye onlar uzulmesin diye düşünüyorsun. Sert çıkışma tabi espriden de anlamıyor falan derler onun yerine tatlı tatlı laf sokup patlat kahkahayı. Görsünler bakalım şaka nasıl oluyormuş. Deli oluyorum böyle laf soktuğunu sanan sözde zekilere
Napmalıyım sizce 1.5 yıllık evliyim daha :KK43:

bu konuyu eşinizle konuşun ciddi ciddi bence, ve onada gerektiği zaman gerektiği yerde haddini bildirin.

Napmalıyım sizce 1.5 yıllık evliyim daha :KK43:
ben olsam eğer anlayacaklarını düşünüyorsam eşim ve gorumcemle konusurdum, iyi niyetli oldugunuzun farkındayım ama ben bu espri tarzına alışkın değilim kırılıyorum diye. Ki sanırım onu anlayacak insanlar değiller, o zaman cirkinlesip bende esprilerimi ağır yaparım. ama en güzeli seviyenizi koruyup düzgün bir dille ikisinide alıp karşına konuşmak tabiii

ben olsam eğer anlayacaklarını düşünüyorsam eşim ve gorumcemle konusurdum, iyi niyetli oldugunuzun farkındayım ama ben bu espri tarzına alışkın değilim kırılıyorum diye. Ki sanırım onu anlayacak insanlar değiller, o zaman cirkinlesip bende esprilerimi ağır yaparım. ama en güzeli seviyenizi koruyup düzgün bir dille ikisinide alıp karşına konuşmak tabiii
Gorumcemle konusmadım amaesimle konustum ve cevabı;
O oyle sivri dilli dik biri yapacak birsey yok diyor.
Gorumcemse kesin ben saka yapıyorum ya alınmasın oda der.
Ben onlar kadargeniş degilim ki evet alınganım ama onlarda cok kaba..

yaptıklarına en güzel cevap. o yokmuş gibi davranmak olacaktır. aynı ortama geldiğinizde hiç muhatap olmayın. yada bir kere konuşun ama tam konuşun.

Gorumcemle konusmadım amaesimle konustum ve cevabı;
O oyle sivri dilli dik biri yapacak birsey yok diyor.
Gorumcemse kesin ben saka yapıyorum ya alınmasın oda der.
Ben onlar kadargeniş degilim ki evet alınganım ama onlarda cok kaba..
Konuşa konuşa mecbur anlayacaklar sizi başka yolu yok. Espri olması önemli değil o espri anlayışı size uymuyorsa yapmayacak bu kadar basit. Siz yılmadan kırıldığınızı dile getirin. Sonuçta istediğiniz şey sadece seviye, bunda kötü bişey yok

Konuşa konuşa mecbur anlayacaklar sizi başka yolu yok. Espri olması önemli değil o espri anlayışı size uymuyorsa yapmayacak bu kadar basit. Siz yılmadan kırıldığınızı dile getirin. Sonuçta istediğiniz şey sadece seviye, bunda kötü bişey yok
Tesekkur ederim uygulamaya koyacagım :)

X