- Emoji Skoru
- -21
- Puanlar
- 48
Annem son iki üç yıldır ne dersem yanlış anlıyor benı dün sokakta esimle giderken üc bes genc cocuklar küfürlü konuşuyordu bende dedimki annemle konuşurken simdiki gencler cok değişik olmuş agıza alınmıycak kelimeler konusuyorlar dedim zannettiki ben onu erkek kardesime falan diyorum normalde zaten öyle konudmaz çok espri falan yapar kimsede rahatsız deyil bundan bende deyilim benim iki kızım var bana sonra oglu olan kuzenlerimi falan saydı kendini saydı bizim çocuklarımız terbiyeli dedi bende dedim zaten dün gördügüm genclere demistim ben dedim sonra dedi allah herkese hayırlı evlat versin annenin babanın arkasından is ceviren evlatlarda var dedi esimle araları yok konusmazlar araya yabancı girdimi kızları saf bulurlar gitte annene sunu de bunu de derler kızlarda iki tatlı söze kanar anayı babayı hice sayar dedi ben öyle sohbet arasında konuştum demez olaydım çok kırgınım suan nasıl davranayım bundan sonra bilmiyorum basına bisey gelse biri tuzak kurdu falan zannedıyor beni istemeyenler yaptı falan dıyo daha cok sey var inanın beynım durdu suan