Görümce yüzünden krize dönüşen sömestr tatili!

Merhaba hanımlar. Görümceyle sabah kahvaltı hazırlıyoruz. Bir taraftan miniğime kahbaltı yaptırmaya çalışıyorum. Yapmadı tabii. Bana bir darlik geldi o an. "Goruyorsun ne kadar zor sartlarda yaşıyorum. Yarıyılın ilk haftası da finaller var. Nefes almak, evden uzaklaşmak için sadece bir haftam var" dedim. O da hafif gülümseyerek "bizde o hafta size gelmeyi düşünüyorduk" dedi. Bende Haziran'da gelin dedim. O da dönemde işden izin almam imkansız dedi. Başka bir zaman ayarlarız oyleyse kusura bakma dedim. Yok kusura bakmam, sende çalışıyorsun dedi ve konu kapandı.
Rahatladım gerçekten. Sizden çok fikir ve cesaret aldım. Çok teşekkür ederim hepinize. Kadın dayanışması bu olsa gerek:KK200:
Hadi geçmiş olsun.
Şu an zaten sizdeyken bir de yarıyılda gelmeyi planlaması çok enteresan gerçekten. Neyse ki atlatmışsınız

Merhaba hanımlar. Görümceyle sabah kahvaltı hazırlıyoruz. Bir taraftan miniğime kahbaltı yaptırmaya çalışıyorum. Yapmadı tabii. Bana bir darlik geldi o an. "Goruyorsun ne kadar zor sartlarda yaşıyorum. Yarıyılın ilk haftası da finaller var. Nefes almak, evden uzaklaşmak için sadece bir haftam var" dedim. O da hafif gülümseyerek "bizde o hafta size gelmeyi düşünüyorduk" dedi. Bende Haziran'da gelin dedim. O da dönemde işden izin almam imkansız dedi. Başka bir zaman ayarlarız oyleyse kusura bakma dedim. Yok kusura bakmam, sende çalışıyorsun dedi ve konu kapandı.
Rahatladım gerçekten. Sizden çok fikir ve cesaret aldım. Çok teşekkür ederim hepinize. Kadın dayanışması bu olsa gerek:KK200:
:KK73::KK71::KK74:Dans ...dans ....dans

Nedense şuan sizin söylediğiniz çözüm önerilerini yapamadığım için kendime kızgınım. Beni aptal yerine koyan, etkisiz eleman gibi gören görümceye kızgınım. Bunları yaşamama neden olan eşime kızgınım. Ama en çok kendime kızgınım. Şuan bizde kendisi. Kaç gün oldu geleli. Ara tatilin bir haftasını çoluk çocuk bizde geçireceğini net bir dille bana bildirmedi. Bakıcıya soyluyor geleceğini, bana söylemiyor delireceğim. Bende ara tatilde bize gelecekmissiniz ama durum bu diye konuşamıyorum. Ortada "kuyu var yandan geç" oynuyoruz resmen. Sanırım yüzyüze bir kriz yaşamaktan çekiniyoruz.
Eşimde evine gitsin, o zaman soyleyeceğim diyor. Ama söyleyemezse ben söyleyeceğim o zaman. Hatta burada yüzüme açık açık biz geliyoruz dese de söyleyeceğim. Bu konuda netim.
Size karşı yapılan büyük bir ayıp var bakıcıya bile söyleyip size söylememesi çok saygısızca şuan evinizde ve çekiniyorsanız kendisi döndüğünde arayın ve kırgınlığınızı dile getirin sizi neden yok sayıyor ki? Evin hanımıyla konuşulur ilk böyle konular

Size karşı yapılan büyük bir ayıp var bakıcıya bile söyleyip size söylememesi çok saygısızca şuan evinizde ve çekiniyorsanız kendisi döndüğünde arayın ve kırgınlığınızı dile getirin sizi neden yok sayıyor ki? Evin hanımıyla konuşulur ilk böyle konular
Haklısınız. Ancak bundan sonra ki farkı daha başka bir sekilde anlayacak o. Bundan sonra bize gelmek istediğinde abisi "ferb'e bir sorayım, bakalım uygun mu" dediğinde herşeyin degistigini anlamış olacak. Benim asıl hesabım eşimle. O gittikten sonra eşimle detaylı konuşmam gerekecek.

Back
X